• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Canim Bugün şöyle kasmadan yemeğini rahat yesen diyorum. yarin tekrar diyet moduna dönüpde bak istersen işe yarayacak mi.. belkide arada sasirtman lazimdir. Tek düze az yemeye bünye alisiyor ve korumaya aliyor bazen..
Bilmemki bi denemeli ama dur güzel yemek oldugunda deneyeyim bu aksam menu vasat.:KK45:

Günaydın fıstıklar,ben bildirimi yaptım.Akşam iftara davetliyiz iş yerimden direkt oraya geçeceğim için tartılamam.

Dün iftar
1 kepçe tavuk çorbası
6 adet kuru köfte
2 yk pilav
8-10 adet karalahana sarması
Çoban salata
2 el büyüklüğünde pide

Sahur
2 yumurta ile peynirli omlet
1 domates
3 zeytin
1 el kadar pide
Çay

Yas 28 boy 160 kilo 80 :KK43: eylül gibi nişan im olabilir onun icin tez zamanda kilo vermem lazim. :) Daha once cok savastim ama olmadi gecen gun doktora gittim ilac verdi dun ve bugun kullaniyorum ama henuz bi etkilesim goremedim
Ilacinin adı ne şeker veya başka birşey için mi zayıflama için mi

Herkese hayırlı iftarlar
Bu gün kontrolumuz vardı şükür kemik tamamen kaynamis :KK55::KK55:
Dünkü menum
Sahur
Yarım avuç içi kadar pide
1kk peynir
10 zeytin
1 yumurta
Domates salatalık biber
1tk kaymak 1tk bal
İftar
3 hurma
1 avuc için den az fazla pide
3 dilim pastırma
3k yemek
4k bulgur pilavı
1 bardak zero
Ara
4-5 çikolatalı fındık
Türk kahvesi
Ara
Karışık meyve
Bu gun iftara 1 saat kala lekelendim orucumu bozmadim ama yarindan itibaren yaklaşık 6 gun izinliyim

Bilmemki bi denemeli ama dur güzel yemek oldugunda deneyeyim bu aksam menu vasat.:KK45:

ilahi:))

Canım karalahana sarması istedi çok tehlikeli benim için 1tencere de yesem ne yaprak sarması ne de lahana sarması beni doyurmuyor

Benim için de cok tehlikeli sarmalar :(

Yas 28 boy 160 kilo 80 :KK43: eylül gibi nişan im olabilir onun icin tez zamanda kilo vermem lazim. :) Daha once cok savastim ama olmadi gecen gun doktora gittim ilac verdi dun ve bugun kullaniyorum ama henuz bi etkilesim goremedim

Hakkinda hayirlisi olsun canim. Umarim incecik kugu gibi bir gelin olursun.. dr dedigin diyetisyen mi?

Iyi aksamlar kizlar
Sahur
2 lokma borek
Iftar
1 kase corba
Dunden kalan tavuk sote (1 s kasigi)
Salata
3 yk manti
Salata
2 isirik pide
Ara
2 tane burmali kadayif
1 bardak gazoz

bugün 4.500 km yürüdüm ama birazdan eşimle yürüyüşe çıkıp buna ekleyeceğimm :) yaşasınn yürüyüşe gideceğim yine ççok mutluyum çıldırdım galiba :KK70:
menümü yenilerm artık ekleme yapıp :)
Evet sen yürüyüşle bozdun kafayı.. Yemekle bozmaktan iyidir ama..
ilahi:))

Benim için de cok tehlikeli sarmalar :KK43:

Hakkinda hayirlisi olsun canim. Umarim incecik kugu gibi bir gelin olursun.. dr dedigin diyetisyen mi?
Yedim seninle yazıştıktan sonra kalkıp spagetti yaptım ve tavuk sote ikisini kardes kardes götürdüm.:-)

Herkese hayırlı iftarlar
Bu gün kontrolumuz vardı şükür kemik tamamen kaynamis :KK55::KK55:
Dünkü menum
Sahur
Yarım avuç içi kadar pide
1kk peynir
10 zeytin
1 yumurta
Domates salatalık biber
1tk kaymak 1tk bal
İftar
3 hurma
1 avuc için den az fazla pide
3 dilim pastırma
3k yemek
4k bulgur pilavı
1 bardak zero
Ara
4-5 çikolatalı fındık
Türk kahvesi
Ara
Karışık meyve
Bu gun iftara 1 saat kala lekelendim orucumu bozmadim ama yarindan itibaren yaklaşık 6 gun izinliyim

gözün aydın canım. Cok sevindim kuzucuk icin..
Evet sen yürüyüşle bozdun kafayı.. Yemekle bozmaktan iyidir ama..

Yedim seninle yazıştıktan sonra kalkıp spagetti yaptım ve tavuk sote ikisini kardes kardes götürdüm.:-)

afiyet olsun canım.. ama yarin dikkat edersen ertesi gün daha eksi çıkarsın..

Back