• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Canim bende bu ay spiral taktirmayi dusunuyorum ama canim yanacak diye cekinceden gitmedim bir turlu kararliyim ama bu ay gidecem doktora
Korkulacak bir şey yok canım,can acıtıcı bir şey de değilmiş hem çok araştırdım hemde taktıran yakınlarım var.Hap ve iğneden iyidir diye düşünüyorum.
Kim önce taktırırsa diğerine özelden bilgi versin o zaman ;)

Korkulacak bir şey yok canım,can acıtıcı bir şey de değilmiş hem çok araştırdım hemde taktıran yakınlarım var.Hap ve iğneden iyidir diye düşünüyorum.
Kim önce taktırırsa diğerine özelden bilgi versin o zaman :KK66:
Tamam canim anlastik ozaman...
Canim komsulardan duydum da spiral takildiktan sonra adetli gunlerde dikkatli olmak gerekiyomus agir kaldirmamak uzanmamak gerekiyomus yoksa spiral kayiyomus korumuyormus

Tamam canim anlastik ozaman...
Canim komsulardan duydum da spiral takildiktan sonra adetli gunlerde dikkatli olmak gerekiyomus agir kaldirmamak uzanmamak gerekiyomus yoksa spiral kayiyomus korumuyormus

Kizlar bizim komsu biliyorsunuz ki spiral varken hamile kaldi. Ne kayma ne de dusme vardi.Allah istedikten sonra oluyor. Rabbim hakkiniz da hayirlisini versin

Canim bende bu ay spiral taktirmayi dusunuyorum ama canim yanacak diye cekinceden gitmedim bir turlu kararliyim ama bu ay gidecem doktora

canım yazını okudumda bende spiralle korunuyorum hiç korkulcak bşey yok yani 1 saniyecik kadar bi ağrı oluyo hemen takılıyo inan 5 saniyede takıyor doktor . çok basit

menüm :

sabah : 1 dilim kepek ekmeği kadar beyaz ekmek , 1 tane haşlanmış yumurta .
ara : 1 bardak sıcak çikolata ve bir adet lifli bisküvi
öğlen yemeğini yemedim sabah geç yedim çünkü
akşam : 5 yemek kaşığı bezelye 2 yemek kaşığı pilav çok az tavuk böle 40 50 gram kadar , 1 bardak ayran
henüz yemedim ama briazdan da bi adet muz yiycem

spor :

4 km tempolu yürüyüş yaptım 20 dakka kadar ev temizliği yaptım .
Birazdan da yeni birşey denycem bundan sonrada hep yapıcam 5 6 tane egzerisz hareketini 3 set halinde yapacağım

Kizlar bizim komsu biliyorsunuz ki spiral varken hamile kaldi. Ne kayma ne de dusme vardi.Allah istedikten sonra oluyor. Rabbim hakkiniz da hayirlisini versin
Orasi oyle canim nasipte varsa rabbim nasip etcekse basim gozum ustune ama onlem almamiz sart iste onlemler arasinda en mantiklisi spiral gibi gorunuyo
canım yazını okudumda bende spiralle korunuyorum hiç korkulcak bşey yok yani 1 saniyecik kadar bi ağrı oluyo hemen takılıyo inan 5 saniyede takıyor doktor . çok basit
Korkumdan gidemedim uc dort aydir canim saol rahatladim.. peki sen kadim dogumcuya mi gittin yoksa saglik ocagina mi

Orasi oyle canim nasipte varsa rabbim nasip etcekse basim gozum ustune ama onlem almamiz sart iste onlemler arasinda en mantiklisi spiral gibi gorunuyo

Korkumdan gidemedim uc dort aydir canim saol rahatladim.. peki sen kadim dogumcuya mi gittin yoksa saglik ocagina mi
Canim saglik ocaklari artik takmiyormus bilgin olsun.normal devlet hastanelerinin kadin dogum poliklinigine gitmen gerekiyor.yada ozelde taktirman lazim.ozel de biraz pahali.devlette ellerinde varsa takiyorlarmis yoksa eczane yada medikalden alip sen goturecekmissin doktor takacakmis.bi eczaci yakinimdan ogrendim detaylari

iyi akşamlar kızlar
iftar
1 kase mercimek çorbası (neredeyse her gün benim sıpa mercimek diyor taze pişiriyorum 3 gündür)
1 kabak dolması (etli)
2 biber dolması
1 bardak acılı şalgam
ekmek yok
sonrası daaa 4 tane hurma:)))canım şekerli bişeyler çekti

canım benim kanımda pıhtılaşma olduğu için tüm doğum kontrol yöntemleri bana yasaktı . o yüzden çok sağlık ocağına gittim tek yöntem spiral kalmıştı onu da doğum yapmadığım için hiç bi yer takmak istemedi doğum yapmışlara takıyorlarmış çünkü . son çare kalırsa hiç doğum yapmamışlara takılıyomuş hç bi yer takmayınca bende özele gittim özelde uzman kadın doğumcu taktı 7 ay oldu kontroe gitmem lazm ama bi sorun yok o yüzden daha gitmedim .

Slm ben çooook yorgunum bu aksam bol kaçamak oldu benim için.
1 kase ezogelin
1 kaşık keşke
1 tane sigara böreği
yarım içli köfte
1 kesin pirinç pilavı
4 tane çiköfte
2 dilim sucuk
1 kaşık ali nazik
1 kaşık kulbastı
1 küçük dolma
1 dilim pide
1 çatal Adana
2 lokma
2 çatal irmik helvası

Kendimi çoook yorgun hissediyorum.

1 kase ezogelin
1 kaşık keşke
1 tane sigara böreği
yarım içli köfte
1 kesin pirinç pilavı
4 tane çiköfte
2 dilim sucuk
1 kaşık ali nazik
1 kaşık kulbastı
1 küçük dolma
1 dilim pide
1 çatal Adana
2 lokma
2 çatal irmik helvası

Naaptııın bir haftalık yemişsin resmen.:KK35:

Merhaba kızlar iftar davetindeydim yeni geldik... Menüm,
Sahur : 2 dilim börek+1 haş. yumurta
İftar : yarım kepçe yoğurtlu buğday çorbası+ 1 kaşık pilav + 1 minik köfte+1 çatal tatlı (eşimin tatlısından)
Çay yanına 4 minicik kurabiye

1 kase ezogelin
1 kaşık keşke
1 tane sigara böreği
yarım içli köfte
1 kesin pirinç pilavı
4 tane çiköfte
2 dilim sucuk
1 kaşık ali nazik
1 kaşık kulbastı
1 küçük dolma
1 dilim pide
1 çatal Adana
2 lokma
2 çatal irmik helvası

böyle yazınca karışık olmuş tamamo_O ama miktarları düşününce birazcık ucu kaçmış sanki arkadaşım :kk77::kk77:
tomurcukla miladın dediği gibi olan oldu bundan sonraki maçlara bakmamız lazım :KK48::KK48:
yarına dengelersin artı olarak basküle geçmez

canım benim kanımda pıhtılaşma olduğu için tüm doğum kontrol yöntemleri bana yasaktı . o yüzden çok sağlık ocağına gittim tek yöntem spiral kalmıştı onu da doğum yapmadığım için hiç bi yer takmak istemedi doğum yapmışlara takıyorlarmış çünkü . son çare kalırsa hiç doğum yapmamışlara takılıyomuş hç bi yer takmayınca bende özele gittim özelde uzman kadın doğumcu taktı 7 ay oldu kontroe gitmem lazm ama bi sorun yok o yüzden daha gitmedim .
zombicim benim de kanimda pihtilasma var ve bu yuzden 5 kez dusuk yaptim.ancak kan sulandirici igneler ve Allahin izniyle tabi bir oglum oldu.spiralden baska yontem yasak miymis ilk defa duydum canim ogrendigim iyi oldu tesekkurler

Dun iftar
1 kepce kuru fasulye
5 yk bulgur pilavi
1 kase et doner
1 kase cacik
1 el kadar pide

sahur
2 el kadar pideye tost
1 domates
1 salatalik
1 kk beyaz peynir
5 zeytin

Bu kabus olmali kizlar lutfen uyandirin beni dün tartiya ciktigimda 79.6 gisteriyordum gece yedigim o kizartmalardan sonra sabah uyandigimda 80.5 gösteriyorum nerdeyse 1 kilo yaaa off offf ve ben pazartesi diyete 80.4 ile baslamistim yok yok pismanliktan ölücem simdi :'( :(

Bu kabus olmali kizlar lutfen uyandirin beni dün tartiya ciktigimda 79.6 gisteriyordum gece yedigim o kizartmalardan sonra sabah uyandigimda 80.5 gösteriyorum nerdeyse 1 kilo yaaa off offf ve ben pazartesi diyete 80.4 ile baslamistim yok yok pismanliktan ölücem simdi :'( :KK43:
O kadar pişman olmana gerek yok canım olan olmuş artık.Diyetin ilk günleri haftaları böyle gel gitler yaşadık hepimiz.Pes etme ilk artı çıkmanda.Yediğin kızartmadan dolayı su tutmuştur vücut.Yılmadan bu yola devam etmen gerek.

Back