• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Menümde değişiklik yaparak şimdi yazıyoru m
Bugünkü menüm :
sabah : 1 dilim kepek ekmeği , 1 kk kadar peynir , 1 tane haşlanmış yumurta , 1 bardak ayran
ara : ( ççok kötü oldu ama ) 3 tane minik baklava
öğlen saatini baklava yediğim için geçtim
akşam : 1 tane minik biber dolması , 1 kaseden biraz az tarhana çorbası , çeğrek kepek ekmeği , 2 adet çiğ köfte , 1 bardak ayran
sonra 1 bardak sıcak çikolata ve yaban mersinli form

spor :

4.500 km yürüdüm hızlı tempolu :) 30 dakika da ev temizliği :)
demin de 3 km eşimle yürüdük 32 dakika sürdü baya bi hızlı tempolu :)

Zayiflama icin isim vermem ne kadar dogru olur bilmiyorum t...l diye bi ilac gunde 3 ogun kullaniyorum daha once kullanan oldu mu bilmiyorum merak ediyorum aslinda
Isim için değil insülin şeker kolestrol tarzı bir rahatsızlık için mi diye merak ettim ilaçlar hakkında bilgim yok malesef

yeni uyandım yazayım dedim hemen :)
iftar
1 kase şehriye çorbası
2 yemek kaşığı zeytin yağlı bamya
1 yemek kaşığı etli patlıcan yemeği
1 kaseye yakın cacık
ekmek pilav yok yemedim :)
güya çeşit azaltıp yiyordum pis nefis işte patlıcanın da tadına bak dedi :(

az önce
20 cc süt
1 burçak bisküvi

slm kızlar kilo bildirimimi az önce yapabildim pazartesi günü halam vefat etti apar topar istanbula gittik dün akşam döndük yorucu ve üzgün bir yolculuk oldu...

Kizlar kahvaltim nasil yorumlarinizi bekliyorum.
1 kayisi kivaminda yumurta
1 kibrit kutusu büyüklüğünde süzme peynir (biliyorum yağlı ama az yiyoruz zaten en azindan sevdigim peyniri yiyeyim dimi :KK66: )
1 kase ev yogurdu
1 dilim ekmek
Hoş geldin aramıza canım.
Kahvaltın gayet güzel dengeli yeterli,protein ağırlıklı beslenmek en doyurucu tercih bence de...

Dün iftara davetliydik,menüm
1 kase yoğurt çorbası
3 yk pilav
Fırında patatesli tavuk incik (1 adet)
3 yk patlıcan oturtma
8-10 tane yaprak sarma
3-5 çatal arpa şehriye salatası
çoban salata
1 bardak meyve suyu

Üzerine türk kahvesi 1 adet sütlü nuriye

Sahurum
10 adet karalahana sarma
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir

Hoş geldin aramıza canım.
Kahvaltın gayet güzel dengeli yeterli,protein ağırlıklı beslenmek en doyurucu tercih bence de...
Hoşbulduk teşekkür ederim. Diyete baslayali daha iki oldu ama sabirsizlaniyorum su kilolari vermek icin pazartesiden beri hergun tartiliyorum. Tarti demisken haftalik kilolarimizi yazmiyor muyuz yaziyorsak hangi gun yaziyoruz :D

slm kızlar kilo bildirimimi az önce yapabildim pazartesi günü halam vefat etti apar topar istanbula gittik dün akşam döndük yorucu ve üzgün bir yolculuk oldu...
başın sağ olsun gülüm allah rahmet eylesin rabbim sevenlerinin sabrını arttırsın
mübarek günde vefat etmiş rabbim günahlarını affeder inşallah mekanı cennet olur

Hoşbulduk teşekkür ederim. Diyete baslayali daha iki oldu ama sabirsizlaniyorum su kilolari vermek icin pazartesiden beri hergun tartiliyorum. Tarti demisken haftalik kilolarimizi yazmiyor muyuz yaziyorsak hangi gun yaziyoruz :KK70:
Biraz sabır canım.Zaman herşeye çare.Bende doğum sonrası 117 kiloydum.Yaklaşık 1,5 senedir diyet yapıyorum sabırla ve 117 kilodan 80 kiloya indim çok şükür.Sabırla devam yoluma.
Aslında kilo bildirimlerimizi salı günleri ''2015 fıstıklarının kilo takip günlüğü'' yani senin dün ilk girdiğin sayfaya yapıyoruz :)) Bildirimler tamamlanırsa aynı gün tamamlanmazsa ertesi gün ben listeyi ve dereceleri açıklıyorum canım.Sende haftaya salı bildirimini yaparsın inşallah.Yada bugün yaş boy ve kilonu yaz o sayfaya girişini yapalım.Farkı haftaya alırız ;)

Hoşbulduk teşekkür ederim. Diyete baslayali daha iki oldu ama sabirsizlaniyorum su kilolari vermek icin pazartesiden beri hergun tartiliyorum. Tarti demisken haftalik kilolarimizi yazmiyor muyuz yaziyorsak hangi gun yaziyoruz :KK70:
hoş geldin
kilo bildirimini genel de salı günleri 2015 fıstıklarının kilo takip günlüğü adlı başlık var oraya yazıyoruz sen de oraya yazabilirsin şimdi

Biraz sabır canım.Zaman herşeye çare.Bende doğum sonrası 117 kiloydum.Yaklaşık 1,5 senedir diyet yapıyorum sabırla ve 117 kilodan 80 kiloya indim çok şükür.Sabırla devam yoluma.
Aslında kilo bildirimlerimizi salı günleri ''2015 fıstıklarının kilo takip günlüğü'' yani senin dün ilk girdiğin sayfaya yapıyoruz :)) Bildirimler tamamlanırsa aynı gün tamamlanmazsa ertesi gün ben listeyi ve dereceleri açıklıyorum canım.Sende haftaya salı bildirimini yaparsın inşallah
tomurcuğum günaydın nasılsın :KK15: sen benden çok yaşıycan gülüm :))

yeni arkadaşlar gelmiş hepsi de hoş gelmiş :KK50:
bundan sonra beraber atarız ağırlıklarımızı inşallah

Back