- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.666
- 498
Isim için değil insülin şeker kolestrol tarzı bir rahatsızlık için mi diye merak ettim ilaçlar hakkında bilgim yok malesefZayiflama icin isim vermem ne kadar dogru olur bilmiyorum t...l diye bi ilac gunde 3 ogun kullaniyorum daha once kullanan oldu mu bilmiyorum merak ediyorum aslinda
Ben genelde tost yada 10 tane badem yerim beklerim çok acıktım sonuçta çok asker tehlikeli oluyor insan Hera diyeti daha kötü bir şekilde bozabilir. Ufak bir kaçamakla tercih ediyorumÇok acıktım kıvranıyorum ya ne yapsam
İnsallaaah. Yanlız bende az degilim yani biri ye desede yesem diye bekliyomusum)
Çok acıktım kıvranıyorum ya ne yapsam
Başınız sağolsunslm kızlar kilo bildirimimi az önce yapabildim pazartesi günü halam vefat etti apar topar istanbula gittik dün akşam döndük yorucu ve üzgün bir yolculuk oldu...
Başınız sağolsun,mekanı cennet olsun halanın ....slm kızlar kilo bildirimimi az önce yapabildim pazartesi günü halam vefat etti apar topar istanbula gittik dün akşam döndük yorucu ve üzgün bir yolculuk oldu...
Hoş geldin aramıza canım.Kizlar kahvaltim nasil yorumlarinizi bekliyorum.
1 kayisi kivaminda yumurta
1 kibrit kutusu büyüklüğünde süzme peynir (biliyorum yağlı ama az yiyoruz zaten en azindan sevdigim peyniri yiyeyim dimi)
1 kase ev yogurdu
1 dilim ekmek
Hoşbulduk teşekkür ederim. Diyete baslayali daha iki oldu ama sabirsizlaniyorum su kilolari vermek icin pazartesiden beri hergun tartiliyorum. Tarti demisken haftalik kilolarimizi yazmiyor muyuz yaziyorsak hangi gun yaziyoruzHoş geldin aramıza canım.
Kahvaltın gayet güzel dengeli yeterli,protein ağırlıklı beslenmek en doyurucu tercih bence de...
başın sağ olsun gülüm allah rahmet eylesin rabbim sevenlerinin sabrını arttırsınslm kızlar kilo bildirimimi az önce yapabildim pazartesi günü halam vefat etti apar topar istanbula gittik dün akşam döndük yorucu ve üzgün bir yolculuk oldu...
Biraz sabır canım.Zaman herşeye çare.Bende doğum sonrası 117 kiloydum.Yaklaşık 1,5 senedir diyet yapıyorum sabırla ve 117 kilodan 80 kiloya indim çok şükür.Sabırla devam yoluma.Hoşbulduk teşekkür ederim. Diyete baslayali daha iki oldu ama sabirsizlaniyorum su kilolari vermek icin pazartesiden beri hergun tartiliyorum. Tarti demisken haftalik kilolarimizi yazmiyor muyuz yaziyorsak hangi gun yaziyoruz
hoş geldinHoşbulduk teşekkür ederim. Diyete baslayali daha iki oldu ama sabirsizlaniyorum su kilolari vermek icin pazartesiden beri hergun tartiliyorum. Tarti demisken haftalik kilolarimizi yazmiyor muyuz yaziyorsak hangi gun yaziyoruz
tomurcuğum günaydın nasılsınBiraz sabır canım.Zaman herşeye çare.Bende doğum sonrası 117 kiloydum.Yaklaşık 1,5 senedir diyet yapıyorum sabırla ve 117 kilodan 80 kiloya indim çok şükür.Sabırla devam yoluma.
Aslında kilo bildirimlerimizi salı günleri ''2015 fıstıklarının kilo takip günlüğü'' yani senin dün ilk girdiğin sayfaya yapıyoruz :)) Bildirimler tamamlanırsa aynı gün tamamlanmazsa ertesi gün ben listeyi ve dereceleri açıklıyorum canım.Sende haftaya salı bildirimini yaparsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?