- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
Günaydın hoş geldin,mücadeleye devam işte ne olsun.Günaydınn kızlar nasıl gidiyor diyetler
Sende durumlar nasıl? Yoksun kaç gündür,dün bildirim de yapmadın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın hoş geldin,mücadeleye devam işte ne olsun.Günaydınn kızlar nasıl gidiyor diyetler
Hoşbuldumm 2 gündr kaçamak yapıyordum malesef ondan yoktum canımGünaydın hoş geldin,mücadeleye devam işte ne olsun.
Sende durumlar nasıl? Yoksun kaç gündür,dün bildirim de yapmadın canım
Sağol tomurcuk kahvaltida 1kk peynir 1 rafadan yumurta 1 dilim ekmek yedim yarim litre su içtim dahaO kadar pişman olmana gerek yok canım olan olmuş artık.Diyetin ilk günleri haftaları böyle gel gitler yaşadık hepimiz.Pes etme ilk artı çıkmanda.Yediğin kızartmadan dolayı su tutmuştur vücut.Yılmadan bu yola devam etmen gerek.
Olsun canım biz birbirimizi kaçamaklarımızla seviyoruz :))Hoşbuldumm 2 gündr kaçamak yapıyordum malesef ondan yoktum canım
İşte böyle ertesi gün hiçbirşey olmamış gibi devam edeceğiz canım.Pes etmek yokSağol tomurcuk kahvaltida 1kk peynir 1 rafadan yumurta 1 dilim ekmek yedim yarim litre su içtim daha
zombicim benim de kanimda pihtilasma var ve bu yuzden 5 kez dusuk yaptim.ancak kan sulandirici igneler ve Allahin izniyle tabi bir oglum oldu.spiralden baska yontem yasak miymis ilk defa duydum canim ogrendigim iyi oldu tesekkurler
Canım çok geçmiş olsun.Bendeki pıhtılaşma sendeki gibi değil sanırım.Hamileyken problem yaratıyor kan sulandırıcı iğnelerle sorun çözülüyor.Normal hayatta fazla risk taşımıyorum.Pıhtılı kan beyinden veya kalpten geçerse o problem işte.O da günlük 1 adet coraspinle halloluyorYasak deglmis aslnda sadece kimse takmak istemiyo hiç doğum yapmamislara . Rahmetli yapısma olablio ondan dedi doktorum ama bu dediği çok az bi ihtimalmis yabancı ulkede çok yayginmis bizim ulkede daha çok yayılmadigi için tercih edilmiyomus . Ben HC dgm ypmadgm halde bskirlisini tsktrdim ilk iki ay regl baya çok oldu 10 gün sürdü falan 3. Aydan sonra duzeldi smdi mükemmel tek sorun 5 günden 7 gune çıktı reglim . Kan oranida normal oluyor artık . Bu düşük olayı ne olacak peki ilaç kullnmk gerekio sanrm düşük ypmmk için ? Ha kan sulndrci igne demssn biliyorum bn yoğun bkmda ysttigmda yaptılar yapinca yapilan yerin altı şişiyor deglmi . Benim akcigere aattı pihti aşırı kotuydum hastaneyi inletiodum sancidan morfinler dahi kesmiyordu hayati risk geçirdim akciğer embolisi hastaligimin adida Allah vermesin kimseye . Oğluna Allah ömürler versin :) doğum yaptığın için spiralde sakinca yok size takarlar
Teşekkür ederim sanırım benim icindi degilse bile uzerime alındım gitti valla :)kendini suçlu hisseden arkadaşım özellikle senin için alıntı yaptım yazıyı :))
Miladcım ben dun aksam yedim ya bu aksamda iftara davet edildim keske bugune erteleseydim dimi?
Canim bende bu ay spiral taktirmayi dusunuyorum ama canim yanacak diye cekinceden gitmedim bir turlu kararliyim ama bu ay gidecem doktora
Slm ben çooook yorgunum bu aksam bol kaçamak oldu benim için.
1 kase ezogelin
1 kaşık keşke
1 tane sigara böreği
yarım içli köfte
1 kesin pirinç pilavı
4 tane çiköfte
2 dilim sucuk
1 kaşık ali nazik
1 kaşık kulbastı
1 küçük dolma
1 dilim pide
1 çatal Adana
2 lokma
2 çatal irmik helvası
Kendimi çoook yorgun hissediyorum.
Merhaba kızlar iftar davetindeydim yeni geldik... Menüm,
Sahur : 2 dilim börek+1 haş. yumurta
İftar : yarım kepçe yoğurtlu buğday çorbası+ 1 kaşık pilav + 1 minik köfte+1 çatal tatlı (eşimin tatlısından)
Çay yanına 4 minicik kurabiye
Bu kabus olmali kizlar lutfen uyandirin beni dün tartiya ciktigimda 79.6 gisteriyordum gece yedigim o kizartmalardan sonra sabah uyandigimda 80.5 gösteriyorum nerdeyse 1 kilo yaaa off offf ve ben pazartesi diyete 80.4 ile baslamistim yok yok pismanliktan ölücem simdi :'(
Teşekkür ederim sanırım benim icindi degilse bile uzerime alındım gitti valla :)
Canım çok geçmiş olsun.Bendeki pıhtılaşma sendeki gibi değil sanırım.Hamileyken problem yaratıyor kan sulandırıcı iğnelerle sorun çözülüyor.Normal hayatta fazla risk taşımıyorum.Pıhtılı kan beyinden veya kalpten geçerse o problem işte.O da günlük 1 adet coraspinle halloluyor
Hoş geldin,bizde durumlar aynı gibi sen nasılsın bakalım :))selam millet
kaçak geldi, nasılsınız bakalım..
Hoş geldin,bizde durumlar aynı gibi sen nasılsın bakalım :))
Sağol canımnilfer_pdr canım kuzucuğa tekrardan geçmiş olsun.Gözünüz aydın ...