• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

O kadar pişman olmana gerek yok canım olan olmuş artık.Diyetin ilk günleri haftaları böyle gel gitler yaşadık hepimiz.Pes etme ilk artı çıkmanda.Yediğin kızartmadan dolayı su tutmuştur vücut.Yılmadan bu yola devam etmen gerek.
Sağol tomurcuk kahvaltida 1kk peynir 1 rafadan yumurta 1 dilim ekmek yedim yarim litre su içtim daha

Hoşbuldumm 2 gündr kaçamak yapıyordum malesef ondan yoktum canım :KK12:
Olsun canım biz birbirimizi kaçamaklarımızla seviyoruz :)) :KK19:
Yine de gel sen.menülerini paylaş kendinle yüzleş.Şu mübarek ayı hayırlısıyla kilo almadan atlatalım sonrasında zaten full motiveyle devam edeceğiz birlikte.Güzel kilolar vereceğiz.
Hepimiz kaçamak yapıyoruz ayrıca malum iftar sofralarında kontrol zor.

günaydın :))
Asla Aç kalmayın

Eğer siz de günlerce aç kalıp, zayıflayamayan veya zorlu bir rejimle kilo verip hemen onları geri alanlardansanız, bakın Marc David neler diyor: n Kendinizi aç bırakıyor, sürekli düşük kalorili beslenmeye çalışıyorsanız, metabolizmanızı bozuyorsunuz demektr. Az yediğinizde, bir süre sonra kıtlıktan çıkmış gibi yemeklere saldıracaksınız.

* Yemek yedikçe kendinizi suçlu hissediyor ve “ ben ne iradesiz bir insanım”diye ağlaşıyorsanız, bilin ki yalnız değilsiniz.

* Duygularınız kimyanızı da etkiliyor. Stres daha çok insulin ve kortizon salgılanmasına neden oluyor. Bu da yağ depolanması için gerekli zemini oluşturuyor.

İşe yarar ip uçları Richmond Nua Wellness Spa’da konuşan ünlü beslenme psikoloğu Marc David’e, zayıflamak için nelerin işe yarayacağını sordum. Şu cevapları aldım:

1. Ne yediğiniz değil, ne kadar yediğiniz önemlidir.

2. Asla aşırı yağsız bir diyet uygulamayın. Zeytinyağı, fındık, badem, fıstık, ceviz gibi gıdalardan kendinizi mahrum ederek, başta beynizin olmak üzere organlarınıza zarar vermeyin.

3. Kendinizi yemeyerek cezalandırmayın. Beyin zevk arar, acıdan kaçar. İlk fırsatta, sizi çok yemeye zorlayacaktır.

4. 20’li yaşlarda diyet yapmak, doğurganlığa bile zarar verebilir. Dikkatli olun.

5. Aşırı diyetler saçların dökülmesine, tırnakların kırılmasına ve cildin bozulmasına neden olabilir.

6. Karbonhidrat ağırlıklı beslenmekten kaçının. Proteinleri ihmal etmeyin. 7. Yeşil çay ve kırmızı biber yağ yakmaya yardımcı oluyor.

8. Yemeğe başlamadan önce yavaşlayın. Asla sinirliyken yemek yemeyin. Önce sakinleşin. Beş-on derin nefes alın. Her lokmanızın tadını çıkarın.

9. Güneşi izleyin. Metabolizmanız saat 2-4 arası en hızlı çalışıyor. Öğle yemelerinde tam olarak doyun. Saat 8’den sonra, mümkünse, yemek yemeyi kesin.

zombicim benim de kanimda pihtilasma var ve bu yuzden 5 kez dusuk yaptim.ancak kan sulandirici igneler ve Allahin izniyle tabi bir oglum oldu.spiralden baska yontem yasak miymis ilk defa duydum canim ogrendigim iyi oldu tesekkurler

Yasak deglmis aslnda sadece kimse takmak istemiyo hiç doğum yapmamislara . Rahmetli yapısma olablio ondan dedi doktorum ama bu dediği çok az bi ihtimalmis yabancı ulkede çok yayginmis bizim ulkede daha çok yayılmadigi için tercih edilmiyomus . Ben HC dgm ypmadgm halde bskirlisini tsktrdim ilk iki ay regl baya çok oldu 10 gün sürdü falan 3. Aydan sonra duzeldi smdi mükemmel tek sorun 5 günden 7 gune çıktı reglim . Kan oranida normal oluyor artık . Bu düşük olayı ne olacak peki ilaç kullnmk gerekio sanrm düşük ypmmk için ? Ha kan sulndrci igne demssn biliyorum bn yoğun bkmda ysttigmda yaptılar yapinca yapilan yerin altı şişiyor deglmi . Benim akcigere aattı pihti aşırı kotuydum hastaneyi inletiodum sancidan morfinler dahi kesmiyordu hayati risk geçirdim akciğer embolisi hastaligimin adida Allah vermesin kimseye . Oğluna Allah ömürler versin :) doğum yaptığın için spiralde sakinca yok size takarlar

Yasak deglmis aslnda sadece kimse takmak istemiyo hiç doğum yapmamislara . Rahmetli yapısma olablio ondan dedi doktorum ama bu dediği çok az bi ihtimalmis yabancı ulkede çok yayginmis bizim ulkede daha çok yayılmadigi için tercih edilmiyomus . Ben HC dgm ypmadgm halde bskirlisini tsktrdim ilk iki ay regl baya çok oldu 10 gün sürdü falan 3. Aydan sonra duzeldi smdi mükemmel tek sorun 5 günden 7 gune çıktı reglim . Kan oranida normal oluyor artık . Bu düşük olayı ne olacak peki ilaç kullnmk gerekio sanrm düşük ypmmk için ? Ha kan sulndrci igne demssn biliyorum bn yoğun bkmda ysttigmda yaptılar yapinca yapilan yerin altı şişiyor deglmi . Benim akcigere aattı pihti aşırı kotuydum hastaneyi inletiodum sancidan morfinler dahi kesmiyordu hayati risk geçirdim akciğer embolisi hastaligimin adida Allah vermesin kimseye . Oğluna Allah ömürler versin :) doğum yaptığın için spiralde sakinca yok size takarlar
Canım çok geçmiş olsun.Bendeki pıhtılaşma sendeki gibi değil sanırım.Hamileyken problem yaratıyor kan sulandırıcı iğnelerle sorun çözülüyor.Normal hayatta fazla risk taşımıyorum.Pıhtılı kan beyinden veya kalpten geçerse o problem işte.O da günlük 1 adet coraspinle halloluyor

Miladcım ben dun aksam yedim ya bu aksamda iftara davet edildim keske bugune erteleseydim dimi?

bak üzüldüm şimdi misafirlikte rahat rahat yerdin en azindan.. neyse vardır herseyde bir hayır :)

Canim bende bu ay spiral taktirmayi dusunuyorum ama canim yanacak diye cekinceden gitmedim bir turlu kararliyim ama bu ay gidecem doktora

Iki oglumun arasinda bende bu yontemi kullandım gerçekten oyle bir acısı yok.. dogum yapan kadın spirali acidan saymaz :)) ama herkese uymuyor banada iyi geldiğini söyleyemem. Adet düzensizliği yaptı bende ve bir rahatsızlık hissettim..ama cevremde kullanan herkes cok memnun..

Slm ben çooook yorgunum bu aksam bol kaçamak oldu benim için.
1 kase ezogelin
1 kaşık keşke
1 tane sigara böreği
yarım içli köfte
1 kesin pirinç pilavı
4 tane çiköfte
2 dilim sucuk
1 kaşık ali nazik
1 kaşık kulbastı
1 küçük dolma
1 dilim pide
1 çatal Adana
2 lokma
2 çatal irmik helvası

Kendimi çoook yorgun hissediyorum.

Listeni okurken bende yoruldum:)) ama ne yalan söyleyeyim bende asagi yukari böyle uzun bir liste dolusu sıraladım:(( misafir geldi k.valideme regl zamanina da denk gelince bana olanlar oldu :((
Merhaba kızlar iftar davetindeydim yeni geldik... Menüm,
Sahur : 2 dilim börek+1 haş. yumurta
İftar : yarım kepçe yoğurtlu buğday çorbası+ 1 kaşık pilav + 1 minik köfte+1 çatal tatlı (eşimin tatlısından)
Çay yanına 4 minicik kurabiye

Kurabiye dışında harika geçmiş canım Tebrikler :))

Bu kabus olmali kizlar lutfen uyandirin beni dün tartiya ciktigimda 79.6 gisteriyordum gece yedigim o kizartmalardan sonra sabah uyandigimda 80.5 gösteriyorum nerdeyse 1 kilo yaaa off offf ve ben pazartesi diyete 80.4 ile baslamistim yok yok pismanliktan ölücem simdi :'( :KK43:

Tomurcuk da izah etmiş o kilo degil canim bugun dikkat edersen yarina o artidan eser kalmaz;)

Canım çok geçmiş olsun.Bendeki pıhtılaşma sendeki gibi değil sanırım.Hamileyken problem yaratıyor kan sulandırıcı iğnelerle sorun çözülüyor.Normal hayatta fazla risk taşımıyorum.Pıhtılı kan beyinden veya kalpten geçerse o problem işte.O da günlük 1 adet coraspinle halloluyor

Bn coumadin kullniodum hafif oranda genetik çıktı o aralar yine yyürüyüş yapıyordum ypmasaymsm bnde kalp krizi gecrckmsm kalpten gcmis pihti . Evin icnde bi odadan ötekine gidene kadar kosmus gibi hzli carpiyodu kalbim gce ystagmda hzlaniyordu acile gttim anlamadilar . Agriyla gttim tesadüfen bi doktor sayesinde ogrendk bulunması zor hastslkmis yine eve gonderselerdi olecekmisim . bnde corasprin kullniyrm smdi işte .

bugün annemler geldi o yüzden yürüyüşe gidemedim
kahvaltı :1 dilim ekmek 1 adet haşlanmış yumurta
öğlen : 5 yemek kaşığı bezelye bi lokmacık ekmek bi bardak su
ara : 1 tane muz
akşam yemeğindede pide yemeyi düşünüyoruz . 1 pide yerim sanırım o kadar .

tekrar menümü yenileirm bugün

Herkese selam
Dünkü menumu yazayım
Sabah
1 Simit +ayran
Ara
1 kase meyveli yoğurt
Öğle
1 avuç içi kadar pide
3 dilim pastırma
İftar
1 kase çorba