Bilmemki bi denemeli ama dur güzel yemek oldugunda deneyeyim bu aksam menu vasat.Canim Bugün şöyle kasmadan yemeğini rahat yesen diyorum. yarin tekrar diyet moduna dönüpde bak istersen işe yarayacak mi.. belkide arada sasirtman lazimdir. Tek düze az yemeye bünye alisiyor ve korumaya aliyor bazen..
Hosgeldin:))Buldum
Günaydın fıstıklar,ben bildirimi yaptım.Akşam iftara davetliyiz iş yerimden direkt oraya geçeceğim için tartılamam.
Dün iftar
1 kepçe tavuk çorbası
6 adet kuru köfte
2 yk pilav
8-10 adet karalahana sarması
Çoban salata
2 el büyüklüğünde pide
Sahur
2 yumurta ile peynirli omlet
1 domates
3 zeytin
1 el kadar pide
Çay
Bilmemki bi denemeli ama dur güzel yemek oldugunda deneyeyim bu aksam menu vasat.
Hosbulduk ayrica teşekkür ederim
Ilacinin adı ne şeker veya başka birşey için mi zayıflama için miYas 28 boy 160 kilo 80eylül gibi nişan im olabilir onun icin tez zamanda kilo vermem lazim. :) Daha once cok savastim ama olmadi gecen gun doktora gittim ilac verdi dun ve bugun kullaniyorum ama henuz bi etkilesim goremedim
Zayiflama icin isim vermem ne kadar dogru olur bilmiyorum t...l diye bi ilac gunde 3 ogun kullaniyorum daha once kullanan oldu mu bilmiyorum merak ediyorum aslindaIlacinin adı ne şeker veya başka birşey için mi zayıflama için mi
Bu ay denedik olmadı canım seneye kısmetseBen de diyecektim bu menulerle senin eksi cikmaman imkansiz. Cunki once ki menulere gore gayet az canim. Boyle devam. 3. Bebis ne alemde
Bilmemki bi denemeli ama dur güzel yemek oldugunda deneyeyim bu aksam menu vasat.
Canım karalahana sarması istedi çok tehlikeli benim için 1tencere de yesem ne yaprak sarması ne de lahana sarması beni doyurmuyor
Yas 28 boy 160 kilo 80eylül gibi nişan im olabilir onun icin tez zamanda kilo vermem lazim. :) Daha once cok savastim ama olmadi gecen gun doktora gittim ilac verdi dun ve bugun kullaniyorum ama henuz bi etkilesim goremedim
Evet diyetisyenilahi:))
Benim için de cok tehlikeli sarmalar
Hakkinda hayirlisi olsun canim. Umarim incecik kugu gibi bir gelin olursun.. dr dedigin diyetisyen mi?
Hosgeldin aramiza canim...Yas 28 boy 160 kilo 80eylül gibi nişan im olabilir onun icin tez zamanda kilo vermem lazim. :) Daha once cok savastim ama olmadi gecen gun doktora gittim ilac verdi dun ve bugun kullaniyorum ama henuz bi etkilesim goremedim
Evet sen yürüyüşle bozdun kafayı.. Yemekle bozmaktan iyidir ama..bugün 4.500 km yürüdüm ama birazdan eşimle yürüyüşe çıkıp buna ekleyeceğimm :) yaşasınn yürüyüşe gideceğim yine ççok mutluyum çıldırdım galiba
menümü yenilerm artık ekleme yapıp :)
Yedim seninle yazıştıktan sonra kalkıp spagetti yaptım ve tavuk sote ikisini kardes kardes götürdüm.ilahi:))
Benim için de cok tehlikeli sarmalar
Hakkinda hayirlisi olsun canim. Umarim incecik kugu gibi bir gelin olursun.. dr dedigin diyetisyen mi?
Herkese hayırlı iftarlar
Bu gün kontrolumuz vardı şükür kemik tamamen kaynamis
Dünkü menum
Sahur
Yarım avuç içi kadar pide
1kk peynir
10 zeytin
1 yumurta
Domates salatalık biber
1tk kaymak 1tk bal
İftar
3 hurma
1 avuc için den az fazla pide
3 dilim pastırma
3k yemek
4k bulgur pilavı
1 bardak zero
Ara
4-5 çikolatalı fındık
Türk kahvesi
Ara
Karışık meyve
Bu gun iftara 1 saat kala lekelendim orucumu bozmadim ama yarindan itibaren yaklaşık 6 gun izinliyim
Evet sen yürüyüşle bozdun kafayı.. Yemekle bozmaktan iyidir ama..
Yedim seninle yazıştıktan sonra kalkıp spagetti yaptım ve tavuk sote ikisini kardes kardes götürdüm.
İnsallaaah. Yanlız bende az degilim yani biri ye desede yesem diye bekliyomusumgözün aydın canım. Cok sevindim kuzucuk icin..
afiyet olsun canım.. ama yarin dikkat edersen ertesi gün daha eksi çıkarsın..
Sağol canım ben de o kadar sevindim ku anlatamamgözün aydın canım. Cok sevindim kuzucuk icin..
afiyet olsun canım.. ama yarin dikkat edersen ertesi gün daha eksi çıkarsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?