• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Denizde yüzdysen yakmışsındır büyük ihtimal... Vermediysende ödül günü say kendini üzme..

Aç karma 77.300 dum bi gün yemeyle aç karma 78.0 olmusum ya yuzdum ama dmekki yakamamisim çok . Bu nedir ya 700 gram için 2 3 gün ugrasiyorum bi gunde alıyorum . Bugün yürüyüş kilometresini arttirip evde egzersz ypsam ise yarar mı ki fazla fazla yakar miyimki

Aç karma 77.300 dum bi gün yemeyle aç karma 78.0 olmusum ya yuzdum ama dmekki yakamamisim çok . Bu nedir ya 700 gram için 2 3 gün ugrasiyorum bi gunde alıyorum . Bugün yürüyüş kilometresini arttirip evde egzersz ypsam ise yarar mı ki fazla fazla yakar miyimki
Yakarsın tabide kendinede fazla yüklenme vücudumuz çok değişken, su tutuyor, şişiyor bigün başka bigün başka çıkıyor.

Yakarsın tabide kendinede fazla yüklenme vücudumuz çok değişken, su tutuyor, şişiyor bigün başka bigün başka çıkıyor.

Moralim çok bozuldu şimdiye dün öle yemeseydim 76 800 falan olmuşştum ne güzel 77.300 e inmiştm geri 78 olmuşum bi de yeemek yiiynce daha da artar :( neyse artık mecbur yüriycez egzersiz yapcaz .
bugünnkü kahvaltımda bi dilim kızarmış kepek ekmeği kk kadar peynir 1 haşlanmış yumurta 4 adet yeşil zeytin ve su ile bitirdim :)

Moralim çok bozuldu şimdiye dün öle yemeseydim 76 800 falan olmuşştum ne güzel 77.300 e inmiştm geri 78 olmuşum bi de yeemek yiiynce daha da artar :KK43: neyse artık mecbur yüriycez egzersiz yapcaz .
bugünnkü kahvaltımda bi dilim kızarmış kepek ekmeği kk kadar peynir 1 haşlanmış yumurta 4 adet yeşil zeytin ve su ile bitirdim :)
Canım boşver birkaç yüz gramı düşünmeyi.Kilo kilo verirsin bu azimle inşallah.Günlük iniş çıkışlar oluyor ödemine göre.Çok takılma yoluna devam :KK55:

Kizlar bugun ku sahur menum
2 haslanmis yumurta
1 kk peynir
1 dilim kasar
9- 10 tane yesil zeytin
1 kase kayisi hosafi
1 lokma ekmek

Iftar menumde belli
1 kase tarhana corbasi
4-5 kasik mantarli tavuk sote
1 dilim yalanci su boregi
Salata
2-3 hurma
Ara
1 dilim karpuz

Aksamki menum degisirse yazarim canlarim

tomurcukkk tomurcukkk allah sabır versin canım
Dünkü menum
Sahur
1 yumurta
1kk peynir
10 kadar zeytin
Yarım avuç içi kadar pide
Domates salatalık biber
İftar
3 hurma
1 kepçe çorba
4k yemek
2k bulgur pilavı
2 lokma pide
1 bardak zero
Ara
Türk kahvesi
3k puding
Ara
Karışık meyve

tomurcukkk tomurcukkk allah sabır versin canım
Dünkü menum
Sahur
1 yumurta
1kk peynir
10 kadar zeytin
Yarım avuç içi kadar pide
Domates salatalık biber
İftar
3 hurma
1 kepçe çorba
4k yemek
2k bulgur pilavı
2 lokma pide
1 bardak zero
Ara
Türk kahvesi
3k puding
Ara
Karışık meyve
Sağol canım ama inan Allah verdi sabrını.Çok iyi geçiriyorum bu günü.Neredeyse sahura kalktığım günle fark yok çok şükür
Senin menüler de düzenli maşallah.

yürüyüşümü yaptım 4.20 km yürüdüm 45 dakka da . :) evde 15 dakika aerobik yaptım yoğun tempolu :)
kahvaltıda bi dilim kepek ekmeği bir kk kadar peynir bir haşlanmış yumurta 4 tane yeşil zeytin
ara : 1 adet kayısı
öğlen : 4 adet köfte 1 dilim kepek ekmeği ve su
akşamı da : yazarm yiyince :)

hesbaıma göre bu saate kadar 427 kalori aldım ve 425 ini yaktım

Sağol canım ama inan Allah verdi sabrını.Çok iyi geçiriyorum bu günü.Neredeyse sahura kalktığım günle fark yok çok şükür
Senin menüler de düzenli maşallah.
Sevindim canım evet ramazanlar çok düzenli olur bizim evde eşim sağolsun :KK200:
Tartı da yüzüme gülüyor tabiHoppa

Slm herkese biraz önce meraktan tatili ve 87.6 kiloyum keyifler dört köşe oldum ben 1 yıldır bu kiloya dusememistim. :KK46: hem de kaçamaklara rağmen :KK76:

Sahurda 2 tost 1 domates 5 zeytin yedim
akşam 1 koca kase mercimek çorbası 1 dilim pide 1 dilim pastırma yedim ara verdim 20 dakika sonra az estate yiyecem ve 10.30 da meyve ve dondurma var bugün daha bi keyifle yiyecem kilo verince acaip keyifli yiyorum diet yemeklerimi :KK76::KK76::KK76::KK76:

Slm herkese biraz önce meraktan tatili ve 87.6 kiloyum keyifler dört köşe oldum ben 1 yıldır bu kiloya dusememistim. :KK46: hem de kaçamaklara rağmen :KK76:

Sahurda 2 tost 1 domates 5 zeytin yedim
akşam 1 koca kase mercimek çorbası 1 dilim pide 1 dilim pastırma yedim ara verdim 20 dakika sonra az estate yiyecem ve 10.30 da meyve ve dondurma var bugün daha bi keyifle yiyecem kilo verince acaip keyifli yiyorum diet yemeklerimi :KK76::KK76::KK76::KK76:
Helal olsun size ben bu yediklerime göre gram veremiyorum valla hatta bikaçyüz gram artıdayım:KK43:

Bugün yediklerim,
Sahur : 1 dlim cavdar ekmegi/2 yumurta/ 1kk kasar peyniri
İftar : 1 kepce tarhana corbası/ 1 tane biber dolması/2 kasık semizotu salatası/20 tane kiraz
İki topta dondurma yicem.

Günaydınlar
tomurcukkk tomurcukkk ben sahur yapmasam aksine acıkmıyorum sende öyle misin bilmem.
ekim2009 ekim2009 bende saat 3 e kadar uyumadim. Biraz kitap okuyup yatayım derkende cok geç oldu. Sabah defalarca kapim caldi ve ben delire delire yeniden yatmaya çalıştım tabi en son pes edip yataga dönmemek üzere kalktım :))
nilfer_pdr nilfer_pdr canim tartida eksi görmene sevindim. Oğlunun rahatsizliginin da bunda payi var bence. Stresli ve hareketli olduğunu tahmin ediyorum canim.
cakil80 cakil80 tebrikler canim. Böyle devam et inşallah..
muska77 muska77 canim bu kadar kilo vermişsin elbette vücudun bir duraganlasma yaşayacak. Ve tabiki ramazanda beslenme şeklinin degismesi de buna neden olmuş olabilir. Sen hic olmazsa bu ramazani koruma evresi olarak gör. Ramazani hayırlısıyla atlattin mi 2ser 3er gidecek kilolar. Demedi deme..

Kizlar kilomuzu iftardan önceki 1 saat icinde yazmak daha mantikli. Çünkü ancak o zamana aksam yediklerimizden kurtulmus oluruz..

Kizlar ramazan ayında daha müsait olur topikte daha aktif olurum diye düşünüyordum ama yanilmisim aksine dahada yoğunlaştım. Cok vakit ayiramiyorum kusura bakmayın ne olur..

Günaydın fıstıklar,ben bildirimi yaptım.Akşam iftara davetliyiz iş yerimden direkt oraya geçeceğim için tartılamam.

Dün iftar
1 kepçe tavuk çorbası
6 adet kuru köfte
2 yk pilav
8-10 adet karalahana sarması
Çoban salata
2 el büyüklüğünde pide

Sahur
2 yumurta ile peynirli omlet
1 domates
3 zeytin
1 el kadar pide