Süper gidiyorsunDünkü menum
kahvaltı bi dilim kepek ekmeği 1 haşlanmış yumurta 4 tane zeytin 1 kk kadar peynir ve su
ara 1 tane kayısı
öğlen 4 adet köfte 1 dilim kepek ekmeği ve su
akşam 150 200 gram tavuk
4.20 km yürüdüm 15 dakika egzersiz . Akşam yemekten sonra 1 km daha yürüdüm .
Süper gidiyorsun
Yapacak bişey yok artık canım olan olmuş.Biraz daha fazla sporla yakarsın baklavaları.Zaten diyetlerimizi sabote edenler ya eşlerimiz ya annelerimiz :)))Süperde yine daayanamadım ya evde baklava vardı annem koymuş bi kaç tane bize . dayanamadım yedim ya
3 tane yedim şimdi . minik baklava ama öle kocaman değl ama yine de yememeliydim ya tüh
kahvaltımı süper yapmıştım ara ya bak böle ara mı olur .
bugünkü kahvaltımda : bi dilim kepek ekmeği bir kk kadar peynir bir haşlanmış yumurta bir bardak ayran
ara da işte 3 minik baklava
Umarım dediğin gibi olr canım yoksa psikolojim bozulacak yemesemde veremiyorum diye saldıracam sofralara ondan korkuyorum..Günaydınlar
tomurcukkk ben sahur yapmasam aksine acıkmıyorum sende öyle misin bilmem.
ekim2009 bende saat 3 e kadar uyumadim. Biraz kitap okuyup yatayım derkende cok geç oldu. Sabah defalarca kapim caldi ve ben delire delire yeniden yatmaya çalıştım tabi en son pes edip yataga dönmemek üzere kalktım :))
@nilfer_pdr canim tartida eksi görmene sevindim. Oğlunun rahatsizliginin da bunda payi var bence. Stresli ve hareketli olduğunu tahmin ediyorum canim.
@cakil80 tebrikler canim. Böyle devam et inşallah..
muska77 canim bu kadar kilo vermişsin elbette vücudun bir duraganlasma yaşayacak. Ve tabiki ramazanda beslenme şeklinin degismesi de buna neden olmuş olabilir. Sen hic olmazsa bu ramazani koruma evresi olarak gör. Ramazani hayırlısıyla atlattin mi 2ser 3er gidecek kilolar. Demedi deme..
Kizlar kilomuzu iftardan önceki 1 saat icinde yazmak daha mantikli. Çünkü ancak o zamana aksam yediklerimizden kurtulmus oluruz..
Ne güzel yaaaaa bende iftardan önce yazarım kilomu. Belki 100gr eksik çıkarkilom 80,1.Bu sene ramazanda ilk defa kilo veriyorum.Umarım bayramda 79-78 leri görürüm ki inanıyorum öyle olacak
Tarti bildirimi bizim diğer sayfamız olan "2015 fistiklarinin kilo takip günlüğü" ne yazıyoruz canımBugün tartı gunumuydu ben karstrdim yazmadım sanırım .
geçen salı 78.700 dum suan 77.900 um
Anlıyorum sahura kadar oturmak beni mahfetti sendemi aynı şeyden şikayetçisin?Selam
Diyet falan hak getire sadece kilo almamaya çalışıyorum.. onceki duzenimden eser yok ne zaman yattigim ne zaman kalktığım belli degil. Bununda yol açtığı istah patlamasi oluyor. Sonra onu telafi etmeye çalışıyorum falan Yani diyetlik bir halim yok malesef.
Anlıyorum sahura kadar oturmak beni mahfetti sendemi aynı şeyden şikayetçisin?
İşin zor ben tek başımayım (ama nefsim dürtüyo tabi) ama ben onu kulak arkası edip canım bişey istedikçe meyve yiyorum. Ve bu savaşa rağmen gram veremiyorum iradem zayıflamak üzere..Aynen canim sahura kadar oturmak zorundayım bizim burda sokaklarda semaver yakıyorlar erkekler geceye kadar dışarda. Esimde saat 12.30-01.00 civarinda geliyor. Sonra sahur sabah namazı derken anca uyuyorum. Gece benim icin uzun olunca gorumcem eltimle oturabiliyoruz. Tabi o arada birseyler yenebiliyor haliyle.
İşin zor ben tek başımayım (ama nefsim dürtüyo tabi) ama ben onu kulak arkası edip canım bişey istedikçe meyve yiyorum. Ve bu savaşa rağmen gram veremiyorum iradem zayıflamak üzere..
Baklava hariç guzel canim gerci onuda telafi etmişsin..bence sorun yokBugünkü menüm :
sabah : 1 dilim kepek ekmeği , 1 kk kadar peynir , 1 tane haşlanmış yumurta , 1 bardak ayran
ara : ( ççok kötü oldu ama ) 3 tane minik baklava
öğlen saatini baklava yediğim için geçtim
akşam : 1 tane minik biber dolması , 1 kaseden biraz az tarhana çorbası , çeğrek kepek ekmeği , 2 adet çiğ köfte , 1 bardak ayran
akşam saatlerine doğru da bir bardak sıcak çikolata ve yaban mersinli form yeeemmeyi düşünüyorumm .) henüz yemedim ama :)
spor :
4.500 km yürüdüm hızlı tempolu :) 30 dakika da ev temizliği :)
Baklava hariç guzel canim gerci onuda telafi etmişsin..bence sorun yok
Hosgeldin canim arayan bulur :)))Buldum
Hosbulduk ayrica teşekkür ederimHosgeldin canim arayan bulur :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?