Miladımız--》2015

Dogum günün kutlu olsun canim. Zayif gecirecegin bir yil olsun
Bende 1 haftada 2 küsür kilo versem dogum günümde pastayi affetmezdim:))
Nice yillara canim..

Cok hastayim kizlar Dun gecem de bugunum de çok zor geçti. Boğazim genizim alev alev.. iftar yaklasti ama korkuyorum yedikten sonra daha kötü oluyorum..

Iftar menum

1 kase cacik
1 pors fırında sebzeli köfte
1 kasik pilav
3 tane yaprak sarma
2 tane lahana dolması (ikiside cok inceydi)
1 tane tavuk but
1 lokma pide

Sayinca cok gibi görünüyor kabul ama görünüşü azdı inanin kizlar:))

Dogum günün kutlu olsun canim. Zayif gecirecegin bir yil olsun
Bende 1 haftada 2 küsür kilo versem dogum günümde pastayi affetmezdim:))
Nice yillara canim..

çok teşekkür ederimm :) inşallah hepimiz veririz hep böyle fazla kilolar . doğum günü yağmur demedim 5 km yürüdüm bugün valla .)

ayneen ben kimseye demiycektm aslnda sadece kayınvalidemle knşmuştum eşim yüzünden oldu .. Zayıflayan akadar konusunu açmıycam en iyisi zayıflayarak göstermek :)

Cok hastayim kizlar Dun gecem de bugunum de çok zor geçti. Boğazim genizim alev alev.. iftar yaklasti ama korkuyorum yedikten sonra daha kötü oluyorum..

Geçmiş olsun canım zor baya ramazan ayının hazirana gelmesi de büyük etki havalar çok sıcak saat çok fazla . Bünye alışkın değil tabi . İnşallah biran önce bünye alışır ama dayanamıyorsan sağlıkla ilgili sorunun varsa önce sağlık tabiki

arka arkaya yazdım çoklu alıntıyı beceremedğimden kusura bakmayın bayanlar .
Menüme gelirsek

sabah : 1 tane yumurtadan omlet bir dilim kızarmış kepek ekmeği ve bir bardak ayran
ara : 1 bardak sıcak çikolaata ve 2 adet lifli bisküvi
öğlen dışardaydım o yüzden yiyemedim kahvaltıyı zaten geç yapmıştım geç uyandığım için
akşam : 100 gram iskender 1 bardak kola
(doğum günüm olduğu için ve 2 kilo 300 gram verdiğim için bugün böyle yaptım )
sonra da 1 bardak fanta ve bir kişilik pastalardan bir tane yedim .

akşam yemeğinden ve pastadan sonra tartılmıştım kilo aldımmı acaba ödül derken batırmayalım diye ama almamışım yani sadece bi 400 gram falan almışım sonuçta sabahtan beri yediğim yemekler ve pastadan 400 gram çok değil bence çok sevindim sabah aç karna tartıldğım kiloyla aynıyım resmen . Çünkü bugün yürüyüşüümü normalden fazla yaptım yediklerime saydım bugün yediklerimeydi yürüyüşüm ve sporum da :

5 km tempolu yürüyüş .. 1 saat yürüdüm yağmur çamur demeden :)

ve buugünümüde böyle kapattım :)

Ben bugun konsantre olamadım ekmeği yine fazla kaçırdım. Bu ekmeğin benimle alıp veremediği nedir böyle

kendine 1 dilim ekmek çıkart diğer kalanları gözünün görmeeyeceği bir yere koy sonra bir lokma yemek ve bir lokma ekmek al 5 dakka bekle o mide o aşırı açlığı bastırıyo o bi iki lokmada sonra yemeye devam et yavaş yavaş aralarda su da iç ya da yemeğe başlamadan önce su iç yavaş ye bekleyerek ye çok hızlı fazla yemeden doyarsın . bir dilim ekmeği ayır ve başka ekmek olmadığını kalmadığını varsay öyle düşün tüm poşeti koy sakla başka yere kaldır sofradan o zaman yemezsin fazla canım .
Ben bugün dışarda iskender yedim mesela ödül olarak yedim doğum günü vs. derken aşırı açtım başlarken bi çatal salata aldım o aşırı açlık gitti bianda şok oldum 5 dakka snra başladım yemeğe ve inanırmısın ya diyette iskender büyük bişey bence ve onun da yarısını yiyebildim az olmasına rağmen . mide alışıyo biraz dayan yeme küçülüyor zaten

Bugün benim doğum günümmmmmmmmmmmm :)) o yüzden affola akşam yiyeceğim bir dilim pasta için şimdiden
Mutlu yıllar tatlııım. Bu doğum guünnden sonraki bütün doğum günlerine fit gir inş.
geçen cuma başlamıştım diyete 80.200 düm aç karna bu cuma aç karna 77.900 'üm 1 haftada 2 kilo 300 gram verdim :)

Vallahi helal sana ben bu kadar yürüyemem doğum günüm , yağmur der çamura yatardım büyüki htimal

Mutlu yıllar tatlııım. Bu doğum guünnden sonraki bütün doğum günlerine fit gir inş.

Vallahi helal sana ben bu kadar yürüyemem doğum günüm , yağmur der çamura yatardım büyüki htimal

Çok teşekkür ederim canım :) sen de yürü ama ya yürümesen de egzersiz flan yap hepimiz fit olalım inşallah :)) zapzayıf oolalımm :)

Çok teşekkür ederim canım :) sen de yürü ama ya yürümesen de egzersiz flan yap hepimiz fit olalım inşallah :)) zapzayıf oolalımm :)
Olalım valla.. Ay kızlar iftarda küçük bi kase çorba içiyorum sanki dünyayı yemişim o derece şişiyorum. 1 hurma 1 bardak su yetiyo yemesemmi acaba??

Olalım valla.. Ay kızlar iftarda küçük bi kase çorba içiyorum sanki dünyayı yemişim o derece şişiyorum. 1 hurma 1 bardak su yetiyo yemesemmi acaba??

bence asla öle bişey yapma vücudunun protein karbonhidrat vs. alması gerekiyor çok sağlıksız olur . O an yeter ama sonra açlıktan kıvranırsın sonra geç saatt e yemek zorunda kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…