Miladımız--》2015

çok teşekkür ederimm :) inşallah hepimiz veririz hep böyle fazla kilolar . doğum günü yağmur demedim 5 km yürüdüm bugün valla .)

Bravo canim. Cok azimlisin maşallah. Böyle giciklik yapip seni hirslandiran bir kayina sahip olduğun için de kendini şanslı görmelisin:)) gerci sen bu işi avantaja cevirmeye şimdiden başlamışsin :))

Yok kalitsal bir saglik sorunu degil canım. Çamaşır suyunu.abarttim ondan sanirim solunum yollarim mahvoldu belki de yogunluktan terim soğudu ondandir.. sagol canim ilgin icin tesekkur ederim..

sicak cikolata hazir satilan paketlerden dimi? Bildiğin sekerli yani:)) korkardim ben icmeye ama sakincasi yoksa bende arada icerim tatli isteginede iyi gelir belki..
Onun dışında menun odule ragmen abartili olmamis..

Ben bugun konsantre olamadım ekmeği yine fazla kaçırdım. Bu ekmeğin benimle alıp veremediği nedir böyle

ekmekte onceden sınır koymak cok onemli canim B Baharyagmuru35 nin söylediklerinw katılıyorum bende.. pide sinavi mi seninde :))

Olalım valla.. Ay kızlar iftarda küçük bi kase çorba içiyorum sanki dünyayı yemişim o derece şişiyorum. 1 hurma 1 bardak su yetiyo yemesemmi acaba??

Bende önermiyorum muskacım herseyden az da olsa yemelisin ki sonradan vücut halsiz dusmesin vitaminini eksik birakma canım. Sağlığın daha önemli..

Iyi aksamlar kizlar
@milad2015 gecmis olsun canim
Kizlar yaa iftardan sonra cok fena yorgunluk çöküyo bir turlu yuruyus yapamiyorum.. oruc tutan arkadaslardan spor yapan var mii??

Sahurda
2 kk beyaz peynir
1 dilim karpuz
1 dilim ekmek
2 zeytin
Salatalik
Iftarda
2 kase tarhana corbasi
3 yk kavurma
3 yk pilav
4 yk manti
Patlican salatasi
2 isirik kokostar
Simdide yesil cay iciyorum

Sağol canım. Ben yapamıyorum rahatsizim zaten iftardan sonra kolumu bile kaldiramiyorum..

Dikkat et kendine canım temiz havaaya çık hemen öyle şeylerin kokusuna maruz kaldığın zaman fazla solumamaya çalış .
sıcak çikolata da cafe crown'ın oluyor ya

bak bu :)
bundan diyetime başlaıdğımdan beri günde 1 ya da 2 kez içtim gerçi artık günde 1 e indirdim böle daaha iyi sanki içtim içtğim halde 1 hafta da 2 kilo 300 gram gtti her diyetimde içerim hiç de bişey olmuyor nettten de araştırdım tabiki aşırıya kaçmamak şartı ile içildiği zaman içerisinde siyah çaydan daha çok antioksidan olduğu için metabbolizmayı hızlandırma etkisi var belkide o yüzden kilo almadım hiç tatlı isteğinide geçiriyor aynen ben bunu yapmazsam tatlı isteğimi bastıramam yani . bir paket lifli bisküvi aldım oluyor ya yulaflı lifli 500 kalori falan bi paket bi pakette 20 adet var ben günde 2-3 tane yiyorum sınır koydum bi paketi 10 günde bitiriyorum yani . yanındada bir bardak sıcak çikolata içiyorum aralar da öyle yani . bilmiyorum önceden kilo verdğimdede içtim zararı olmadı hiç hatta b keresinde 3 kilo 300 gram vermiştim rekor ondada sıccak çikolata içiyordum . en azından 2 3 günde bir içsen bence bşey olmaz ama bünyeden bünyeye değişir mi bilmiyorum ki ben hemen yiyince alan ve aşırı sıkıp diyet yapmadan kilo veremeyen biri olarak bana zararı yok bilmiyorum tabi belki içmesem daha fazla kilo verir miydim ama yne de etkilemeyim sen bilrsin yani :)
bir de şeker oranına bakmadım ama tat olarak öyle şekerli değil diyette değilken şekeri yetmiyordu 2 çay kaşığı atıyordum şimdi atmıyorum normal şeker oranı

menümün kalorisini hesapladım zaten 1085 kalori almışım bugün 350 yakmışım 755 kaldı :)

Sagol canim yok etkilemedin bende denerim. Oyle çok abartmadan bakalım iyi gelir inşallah. Yaşında genc canım hizli vermende bunun da etkisi vardır. Bende zamanında cok hizli veriyordum da al ver al ver sistemi bozdum :)))

Sagol canim yok etkilemedin bende denerim. Oyle çok abartmadan bakalım iyi gelir inşallah. Yaşında genc canım hizli vermende bunun da etkisi vardır. Bende zamanında cok hizli veriyordum da al ver al ver sistemi bozdum :)))

Bende önceden 82 den 73 oldum 73 den 76 sonra 76 dan 69 simdide 69 dan 81 e geri çıktım yine 68 olmaya çalışıyorum hatta 65 flan . Zor cdden kilo vermk durmasindan korkuyorum kilo vermenin

Sağol canım ben deneneyecegim yoksa katılım olacak bu pideler tüketim boşa gidecek

slm kızlar gündüzleri baya halsiz düşüyorum ben sabah erken kalktığım için sanırım ..sabahtan öğlene kadar midemde delici bir açlık oluyor ama öğleden sonra geçiyor kızımı uyutuncada yatıp dinlenmeye çalışıyorum ... bende ekmek ve pideyi çok severim akşam yemeklerinde bir parça pide yiyorum sahurda da kepek ekmeği yiyorum pideleri eşim götürüyor ...
dünkü menümü yazayım
sahur
2 dilim (50gr) kepek ekmeği
2 haşlama yumurta
40gr peynir yarısı kaşar
çay
bir kaşık eşimin üzüm kayısı hoşaf taneleri yemiyor çöpe gitmesin diye ben yiyorum ..
iftarda
bir kase mercimek çorba
6-7 kaşık z.y barbunya
küçük bir kase salata
bir parça pide grmına bakmadım...

Bende önceden 82 den 73 oldum 73 den 76 sonra 76 dan 69 simdide 69 dan 81 e geri çıktım yine 68 olmaya çalışıyorum hatta 65 flan . Zor cdden kilo vermk durmasindan korkuyorum kilo vermenin
canım doğum günün kutlu olsun nice hayırlı mutlu seneler olsun inş..
bende senin gibi çok kilo alıp verdim şu an yaşın genç ama ilerleyen senelerde kilo alıp vermek vicudunda deforme ye sebep olabilir inş bu sefer kilo verince sabit kalır geri almassın canım ..

canım ben normal zamanlarda sporla aram hiç iyi olmadı ramazanda hele gündüz enerjim olmuyor akşam yemekten sonrada hiç fırsat olmuyor 9a doğru yemek yeniyor mutfağı topluyorum kızımı besliyorum onu uyutuyorum namazımı kılıp saat 11de yatıyorum ..
@milad2015 canım çok geçmiş olsun..

Dünkü menumu yazayim
Sahur
Yarım avuç içi kadar pide
1kk peynir
10 zeytin
1 haşlanmış yumurta

Domates biber salatalık
Çay
İftar
3 hurma
1 kepçe tarhana çorbası
1 avuç içi kadar pidenin içine 1dilim pastırma biraz tereyağı
Fırında 2 küçük parça hindi 2 dilim patates
4k bulgur pilavı
1 bardak ziro
Ara
Türk kahvesi
Ara
10 kadar kiraz
Yarım şeftali
1 kayısı
Bugün sahur dünün aynısı

Günaydın kizlar
dun akşam o kadar yorgun dusmusumki koltukta 2ye kadar uyumusum buyuk oğlum nöbet tutmus zavallim bakmis benim kalkacagim yok anne ben uyuyacagim diye uyandirdi beni. Son yarim saattede olsa yaptik sahurumuzu cok sukur. Aksamdan kalan yemekleri yedik ama ölçülü yiyemedim galiba ... sersemledim resmen ve önüme çıkanı yedim
wetu16 Sağol canım.
nilfer_pdr kuzu icin ne kadar zordur şimdi. Allah yardimcin olsun canım.

Güzel ve ölçülü bir iftar menüsü olmuş canım

Dün iftar
Yarım kase mercimek çorbası
2-3 çatal taze fasulye
3-4 çatal yoğurtlu kabak kızartması
Bol kıvırcık salata
6-7 adet minik yaprak sarması
2 adet poğaça büyüklüğünde cevizli ekmek
2 dilim kaşarlı pide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…