- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.666
- 498
Şimdilik çıkıyorum bi ara yine uğrarım...
çok teşekkür ederimm :) inşallah hepimiz veririz hep böyle fazla kilolar . doğum günü yağmur demedim 5 km yürüdüm bugün valla .)
Geçmiş olsun canım zor baya ramazan ayının hazirana gelmesi de büyük etki havalar çok sıcak saat çok fazla . Bünye alışkın değil tabi . İnşallah biran önce bünye alışır ama dayanamıyorsan sağlıkla ilgili sorunun varsa önce sağlık tabiki
arka arkaya yazdım çoklu alıntıyı beceremedğimden kusura bakmayın bayanlar .
Menüme gelirsek
sabah : 1 tane yumurtadan omlet bir dilim kızarmış kepek ekmeği ve bir bardak ayran
ara : 1 bardak sıcak çikolaata ve 2 adet lifli bisküvi
öğlen dışardaydım o yüzden yiyemedim kahvaltıyı zaten geç yapmıştım geç uyandığım için
akşam : 100 gram iskender 1 bardak kola
(doğum günüm olduğu için ve 2 kilo 300 gram verdiğim için bugün böyle yaptım )
sonra da 1 bardak fanta ve bir kişilik pastalardan bir tane yedim .
akşam yemeğinden ve pastadan sonra tartılmıştım kilo aldımmı acaba ödül derken batırmayalım diye ama almamışım yani sadece bi 400 gram falan almışım sonuçta sabahtan beri yediğim yemekler ve pastadan 400 gram çok değil bence çok sevindim sabah aç karna tartıldğım kiloyla aynıyım resmen . Çünkü bugün yürüyüşüümü normalden fazla yaptım yediklerime saydım bugün yediklerimeydi yürüyüşüm ve sporum da :
5 km tempolu yürüyüş .. 1 saat yürüdüm yağmur çamur demeden :)
ve buugünümüde böyle kapattım :)
Ben bugun konsantre olamadım ekmeği yine fazla kaçırdım. Bu ekmeğin benimle alıp veremediği nedir böyle
kendine 1 dilim ekmek çıkart diğer kalanları gözünün görmeeyeceği bir yere koy sonra bir lokma yemek ve bir lokma ekmek al 5 dakka bekle o mide o aşırı açlığı bastırıyo o bi iki lokmada sonra yemeye devam et yavaş yavaş aralarda su da iç ya da yemeğe başlamadan önce su iç yavaş ye bekleyerek ye çok hızlı fazla yemeden doyarsın . bir dilim ekmeği ayır ve başka ekmek olmadığını kalmadığını varsay öyle düşün tüm poşeti koy sakla başka yere kaldır sofradan o zaman yemezsin fazla canım .
Ben bugün dışarda iskender yedim mesela ödül olarak yedim doğum günü vs. derken aşırı açtım başlarken bi çatal salata aldım o aşırı açlık gitti bianda şok oldum 5 dakka snra başladım yemeğe ve inanırmısın ya diyette iskender büyük bişey bence ve onun da yarısını yiyebildim az olmasına rağmen . mide alışıyo biraz dayan yeme küçülüyor zaten
Olalım valla.. Ay kızlar iftarda küçük bi kase çorba içiyorum sanki dünyayı yemişim o derece şişiyorum. 1 hurma 1 bardak su yetiyo yemesemmi acaba??
Sağol canım. Ben yapamıyorum rahatsizim zaten iftardan sonra kolumu bile kaldiramiyorum..Iyi aksamlar kizlar
@milad2015 gecmis olsun canim
Kizlar yaa iftardan sonra cok fena yorgunluk çöküyo bir turlu yuruyus yapamiyorum.. oruc tutan arkadaslardan spor yapan var mii??
Sahurda
2 kk beyaz peynir
1 dilim karpuz
1 dilim ekmek
2 zeytin
Salatalik
Iftarda
2 kase tarhana corbasi
3 yk kavurma
3 yk pilav
4 yk manti
Patlican salatasi
2 isirik kokostar
Simdide yesil cay iciyorum
Bravo canim. Cok azimlisin maşallah. Böyle giciklik yapip seni hirslandiran bir kayina sahip olduğun için de kendini şanslı görmelisin:)) gerci sen bu işi avantaja cevirmeye şimdiden başlamışsin :))
Yok kalitsal bir saglik sorunu degil canım. Çamaşır suyunu.abarttim ondan sanirim solunum yollarim mahvoldubelki de yogunluktan terim soğudu ondandir.. sagol canim ilgin icin tesekkur ederim..
sicak cikolata hazir satilan paketlerden dimi? Bildiğin sekerli yani:)) korkardim ben icmeye ama sakincasi yoksa bende arada icerim tatli isteginede iyi gelir belki..
Onun dışında menun odule ragmen abartili olmamis..
ekmekte onceden sınır koymak cok onemli canim B Baharyagmuru35 nin söylediklerinw katılıyorum bende.. pide sinavi mi seninde :))
Dikkat et kendine canım temiz havaaya çık hemen öyle şeylerin kokusuna maruz kaldığın zaman fazla solumamaya çalış .
sıcak çikolata da cafe crown'ın oluyor ya
Eki Görüntüle 1561139 bak bu :)
bundan diyetime başlaıdğımdan beri günde 1 ya da 2 kez içtim gerçi artık günde 1 e indirdim böle daaha iyi sanki içtim içtğim halde 1 hafta da 2 kilo 300 gram gtti her diyetimde içerim hiç de bişey olmuyor nettten de araştırdım tabiki aşırıya kaçmamak şartı ile içildiği zaman içerisinde siyah çaydan daha çok antioksidan olduğu için metabbolizmayı hızlandırma etkisi var belkide o yüzden kilo almadım hiç tatlı isteğinide geçiriyor aynen ben bunu yapmazsam tatlı isteğimi bastıramam yani . bir paket lifli bisküvi aldım oluyor ya yulaflı lifli 500 kalori falan bi paket bi pakette 20 adet var ben günde 2-3 tane yiyorum sınır koydum bi paketi 10 günde bitiriyorum yani . yanındada bir bardak sıcak çikolata içiyorum aralar da öyle yani . bilmiyorum önceden kilo verdğimdede içtim zararı olmadı hiç hatta b keresinde 3 kilo 300 gram vermiştim rekor ondada sıccak çikolata içiyordum . en azından 2 3 günde bir içsen bence bşey olmaz ama bünyeden bünyeye değişir mi bilmiyorum ki ben hemen yiyince alan ve aşırı sıkıp diyet yapmadan kilo veremeyen biri olarak bana zararı yok bilmiyorum tabi belki içmesem daha fazla kilo verir miydim ama yne de etkilemeyim sen bilrsin yani :)
bir de şeker oranına bakmadım ama tat olarak öyle şekerli değil diyette değilken şekeri yetmiyordu 2 çay kaşığı atıyordum şimdi atmıyorum normal şeker oranı
menümün kalorisini hesapladım zaten 1085 kalori almışım bugün 350 yakmışım 755 kaldı :)
Sagol canim yok etkilemedin bende denerim. Oyle çok abartmadan bakalım iyi gelir inşallah. Yaşında genc canım hizli vermende bunun da etkisi vardır. Bende zamanında cok hizli veriyordum da al ver al ver sistemi bozdum :)))
Sağol canım ben deneneyecegim yoksa katılım olacak bu pideler tüketim boşa gidecekkendine 1 dilim ekmek çıkart diğer kalanları gözünün görmeeyeceği bir yere koy sonra bir lokma yemek ve bir lokma ekmek al 5 dakka bekle o mide o aşırı açlığı bastırıyo o bi iki lokmada sonra yemeye devam et yavaş yavaş aralarda su da iç ya da yemeğe başlamadan önce su iç yavaş ye bekleyerek ye çok hızlı fazla yemeden doyarsın . bir dilim ekmeği ayır ve başka ekmek olmadığını kalmadığını varsay öyle düşün tüm poşeti koy sakla başka yere kaldır sofradan o zaman yemezsin fazla canım .
Ben bugün dışarda iskender yedim mesela ödül olarak yedim doğum günü vs. derken aşırı açtım başlarken bi çatal salata aldım o aşırı açlık gitti bianda şok oldum 5 dakka snra başladım yemeğe ve inanırmısın ya diyette iskender büyük bişey bence ve onun da yarısını yiyebildim az olmasına rağmen . mide alışıyo biraz dayan yeme küçülüyor zaten
canım doğum günün kutlu olsun nice hayırlı mutlu seneler olsun inş..Bende önceden 82 den 73 oldum 73 den 76 sonra 76 dan 69 simdide 69 dan 81 e geri çıktım yine 68 olmaya çalışıyorum hatta 65 flan . Zor cdden kilo vermk durmasindan korkuyorum kilo vermenin
Iyi aksamlar kizlar
@milad2015 gecmis olsun canim
Kizlar yaa iftardan sonra cok fena yorgunluk çöküyo bir turlu yuruyus yapamiyorum.. oruc tutan arkadaslardan spor yapan var mii??
Sahurda
2 kk beyaz peynir
1 dilim karpuz
1 dilim ekmek
2 zeytin
Salatalik
Iftarda
2 kase tarhana corbasi
3 yk kavurma
3 yk pilav
4 yk manti
Patlican salatasi
2 isirik kokostar
Simdide yesil cay iciyorum
Normal değil henüz ama doktor konumu çok iyi dedi salı yine kontrolumuz var umarım 8li bantı çıkarırız o çok huysuzlandiriyor takmak istemiyorNormale döndü mu canım Kuzucugun?
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım ya..
Güzel ve ölçülü bir iftar menüsü olmuş canımIftar menum
1 kase cacik
1 pors fırında sebzeli köfte
1 kasik pilav
3 tane yaprak sarma
2 tane lahana dolması (ikiside cok inceydi)
1 tane tavuk but
1 lokma pide
Sayinca cok gibi görünüyor kabul ama görünüşü azdı inanin kizlar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?