• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

canım doğum günün kutlu olsun nice hayırlı mutlu seneler olsun inş..
bende senin gibi çok kilo alıp verdim şu an yaşın genç ama ilerleyen senelerde kilo alıp vermek vicudunda deforme ye sebep olabilir inş bu sefer kilo verince sabit kalır geri almassın canım ..

Sağol canım almamak için elimden geleni yapacagim

İftar menümü simdiden yazmak istiyorum belki aşmam böylece degisirse yazarim

1 kase lebeniye çorbası
1 pors. Sebzeli kuzu haslama
2 kaşık pilav
Salata
1 dilim pide

sabah : geç kalktığım için öğlen yemeği olarak yedim . 3 yemek kaşığı menemen bir dilim kepek ekmeği ve biraz cacık
ara : yarım muz ve bir türk kahvesi
akşam : 3 yemek kaşığı tavuk sote 3 yemek kaşığı şehriye pilavı bir bardak ayran + 1 adet kayısı
ara : bir bardak sıcak çikolata ve 2 adet lifli bisküvi

bugün eşim evdeydi spor yapamadım dışarı falan çıktık çünkü

Dünkü menumu yazayim
Sahur
Yarım avuç içi kadar pide
1kk peynir
10 zeytin
1 haşlanmış yumurta

Domates biber salatalık
Çay
İftar
3 hurma
1 kepçe tarhana çorbası
1 avuç içi kadar pidenin içine 1dilim pastırma biraz tereyağı
Fırında 2 küçük parça hindi 2 dilim patates
4k bulgur pilavı
1 bardak ziro
Ara
Türk kahvesi
Ara
10 kadar kiraz
Yarım şeftali
1 kayısı
Bugün sahur dünün aynısı
Benimde canım kahve istedi şimdi ben unutmuşum

Slm kızlar bugün doktor kontrolü vardı 2 net kilo vermiştim bu hafta mutlu oldum gerçi ben hergün tartıliyorum ama olsun. Bu hafta şekerim yüksek çıktı glukoz da yüksek canım sıkıldı . Beslenmeme et ve bakliyat eklediler bakalım 7 temmuzda tekrar kontrol var hayırlısı ah bu pideler ah :KK62:

Sahurda degisiklik yaptım 2 yumurta ile soğanlı biberli omlet yaptım iki avuç içi pide 2 zeytin

Iftar 1 kase mercimek çorbası biraz salata 20 dakikalık süre dönünce 2 köfte salata ve zero mu masada hazirladim:KK46:

Kızlar bugün küçüğümün doğum günü oyüzden gelemedim hemende çıkacağım evi toarlamam lazım.
menü paylaşımı yapayım dedim..
Sahur: 2dl.kız.çavdar.ekm+2yumurta+1kk kaşar+2zeytin+1çay kaş.reçel
İftar: yarım keçe yoğurt çorbası+1 çorba kaşığı pilav+2 minicik köfte+salata+1incecik dilim yaşpasta
Çokta kötü diil dimi yaaa..

slm kızlar dünkü menümü yazayım
sahur
3 dilim kepekli ekmek
1.5 haşlama yumurta
45gr kadar peynir çay..
bir kaşık hoşaf.....

iftarda
bir kase çorba
bir küçük kase salata
tavuk budu dolması
bir bardak ayran
avuç içi kadar pide..
arada bir kase puding...

Selam hanımlar

Sahur yemeğim
2 dilim pide
1 kase corba
Peynir 3-4 zeytin
Cay

Hala iyilesemedim dr a gitmemek için direndim ama hata yaptim galiba.. gündüz zorlanarakta olsa temizlik ve yemek sırasında hareketli olmaya çalışıyorum.. şimdilik böyle.. sizler ne durumdasiniz kizlar??

Selam hanımlar

Sahur yemeğim
2 dilim pide
1 kase corba
Peynir 3-4 zeytin
Cay

Hala iyilesemedim dr a gitmemek için direndim ama hata yaptim galiba.. gündüz zorlanarakta olsa temizlik ve yemek sırasında hareketli olmaya çalışıyorum.. şimdilik böyle.. sizler ne durumdasiniz kizlar??

Sizleri görünce ne kadar cok yedigimi anlıyorum yaaa...
tabi benim onceki yediklerime gore azaldi ama sizin kadarda az yemiyorum..

Mesela dunki ifta menumu yazayim
2 bardak su
meyve cilek kiraz ve erik birsürü yedim

1 kase tarhana çorbası
5 yk makarna yoğurtlu
3 yk tavuk sote
salata

ara
1 kase sutlac

Ara
3 sarma
1 sekerpare ama minikti

ara
yiyemedigim gozum kalan tavuk sote den 4 kasik daha

sahur
Yagda yumurta
3 zeytin
kavun
biraz peynir
1 kase sütlaç ama bu kase büyüktü.
azcikta cikolata

cok utandim ama yaa yazarken. Siz boyle az yiyerek durabiliyorsaniz ben de yapabilirim.
Dun suyu az ictim maalesef 3lt oldu

2 bardak su

1 kase tarhana çorbası
5 yk makarna yoğurtlu
3 yk tavuk sote
salata

ara
1 kase sutlac

Ara
3 sarma
1 sekerpare ama minikti

ara

sahur
Yagda yumurta
3 zeytin
kavun
biraz peynir
azcikta cikolata

cok utandim ama yaa yazarken. Siz boyle az yiyerek durabiliyorsaniz ben de yapabilirim.
Canim biz emzirdigimiz icin herzaman iradeli olamiyoruz malesef
Menulerin de oyle asiri degil bence
Gun boyu emzirerek 300 civari fazla kalori yakiyoruz..kilo durumun ne ben kilo aldim yineo_O

Dunku iftar menum
2 kase yayla corbasi
3 hurma
7-8 kofte
1 sevis kasigi kadar patates kizartmasi
4 kozlenmis koy biberi
Salata
Yarim kare dilim irmik tatlisi
Ara
1 dilim karpuz
Ara
Soda

T tatlitambak suyu 3 lt iciyosan az degil ki canim normal gunde de 3 lt ancak icebiliyoruz

Canim genelde 3.5 4lt yapmaya çalışıyorum yoksa sususzluktan perisan oluyorum ben...
kilom 83.3 tu dun iftardan once tartildim bugun ne cikar bilmem. Cok kafaya takmiyorum ben canim.simdiki halimi de seviyorum galiba ondan.ramazanin sonuna ne kadar kilo gitse kardir. Kalanlarla devam ederim kilo vermeye.
ama 1.5 ay var ve kiyafet almak istemiyorum. Birsuru etegim var 78 civari olacaklar. o tuzde azcik kilo versem iyi ama bu bogazla biraz zor gibi:)

Sizleri görünce ne kadar cok yedigimi anlıyorum yaaa...
tabi benim onceki yediklerime gore azaldi ama sizin kadarda az yemiyorum..

yok canim bende diger arkadaslara göre cok yiyorum.

2 bardak su

1 kase tarhana çorbası
5 yk makarna yoğurtlu
3 yk tavuk sote
salata

ara
1 kase sutlac

Ara
3 sarma
1 sekerpare ama minikti

ara

sahur
Yagda yumurta
3 zeytin
kavun
biraz peynir
azcikta cikolata

tambakcim ben bir aşırılık görmedim menunde. Sutlac fazla olmuş oda emzirme ve ramazan a gore fazla değil bence.. Bütün gün ac kalip emzirdigin için beslenmeninde kuvvetli olması lazım..

Canim genelde 3.5 4lt yapmaya çalışıyorum yoksa sususzluktan perisan oluyorum ben...
kilom 83.3 tu dun iftardan once tartildim bugun ne cikar bilmem. Cok kafaya takmiyorum ben canim.simdiki halimi de seviyorum galiba ondan.ramazanin sonuna ne kadar kilo gitse kardir. Kalanlarla devam ederim kilo vermeye.
ama 1.5 ay var ve kiyafet almak istemiyorum. Birsuru etegim var 78 civari olacaklar. o tuzde azcik kilo versem iyi ama bu bogazla biraz zor gibi:)

Bence suandaki gibi devam edersen gayet güzel ilerlersin canim. Ramazan sana yarayacak anlasilan..
Ben suyu fazla icemiyorum şişiyorum hemen buda rahatsız edici oluyor..

Bende de hersey tikirinda kizlar.sahurum fix oldu artik haslama yumurta ile klasik kahvalti yapiyorum.
dun iftarda firinda patlican oturtma az pilav ve salata yedim.1 bardak ayran ve baslangicta mercimak corbasi.dun iftar oncesi baya yuruyus yaptim ama bikac kez markete gittim geldim yuruyerek.sonra da 1 kucuk kase damla sakizli muhallebi yemistim.
bugunku iftarda da kalan yemekler var.tavuk corbasi var.fazla kacirmamaya dikkat ediyorum iste...

Dünkü menum
Benim sahurum da fix
Haşlanmış yumurta
10 kadar zeytin
Domates biber salatalık
İftar
1 kepçe çorba
4k yemek
2k bulgur pilavı
1 bardak zero