- 12 Ocak 2015
- 1.370
- 2.176
- 158
- 35
Iyiki dogdun caniiiim dogum gunun kutlu olsunBugün benim doğum günümmmmmmmmmmmm :)) o yüzden affola akşam yiyeceğim bir dilim pasta için şimdiden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyiki dogdun caniiiim dogum gunun kutlu olsunBugün benim doğum günümmmmmmmmmmmm :)) o yüzden affola akşam yiyeceğim bir dilim pasta için şimdiden
Çok teşekkür ederim cnm :) İnşallah daha bol bol kilolar veririz . Sinir oluyorum zaten şu kilo muahabberi yüzünden bana şaka yapıp benimle dalga geçmeye çalışanlara . Dün eşimin akrabsındaydık annesi kardeşi filan da ordaydı şaka yapıyor ama ben sinir oluyorum kilo veridm dedim kayınvalideme kardeşi dio süzülmüşsün evet diyip gülüyo falan eşim de dedi yapma oğlum sana kırılıyor bak falan neyse çay içiyolardı ben içine şeker atttığım şekersiz içemedğim için çay içmedim neyse ortaya bisküviler cipsler falan kondu kardeşi dio yesene sende falan böle 3-4 kez ye ye diyo falan gülerek . Sen bekle dedim ben bi zayıflıyım o zaman güzel cevap vereceğim sana zayıflığımla deyip dalgaya vurup güldüm ama ciddi ciddi sinir oluyorum pek bellli etmemeye çalıştım eşimin sölemesine de kızdm ama kafaya takınca insan yapıyor ya cidden :) aslında bugün pasta bile yemek istemiyorum en sevdğim şey olmasına rağmen çok kalorili diye istemiyorum ama doğum günüm işte bi de kilo vermişim ödül olmuş olur bana diyorum da şimdi zar zor afedersin eşşek gibi uğraştım 2 300 vermek için şimdi bi pasta yiycem geri 79 olur diye korkuyorum
Nice yıllara umarım yeni yılda hersey gönlünce olurBugün benim doğum günümmmmmmmmmmmm :)) o yüzden affola akşam yiyeceğim bir dilim pasta için şimdiden
Nice yıllara umarım yeni yılda hersey gönlünce olur
Dogum günün kutlu olsun canim. Zayif gecirecegin bir yil olsun
Bende 1 haftada 2 küsür kilo versem dogum günümde pastayi affetmezdim:))
Nice yillara canim..
Iyiki dogdun caniiiim dogum gunun kutlu olsun
amaan boşver kim ne derse desin.Ayrıca doğum gününün de tadını çıkar pastanı ye canım.Kim ne düşünüyor diye düşünmemek lazım.Dediğin gibi ona zayıflayarak cevabını vereceksin zaten.
Bir de benden sana tavsiye diyette olduğunu çok kişinin bilmesine gerek yok.Bırak onlar farketsin zayıfladığını.
Cok hastayim kizlar Dun gecem de bugunum de çok zor geçti. Boğazim genizim alev alev.. iftar yaklasti ama korkuyorum yedikten sonra daha kötü oluyorum..
Ben bugun konsantre olamadım ekmeği yine fazla kaçırdım. Bu ekmeğin benimle alıp veremediği nedir böyle
Mutlu yıllar tatlııım. Bu doğum guünnden sonraki bütün doğum günlerine fit gir inş.Bugün benim doğum günümmmmmmmmmmmm :)) o yüzden affola akşam yiyeceğim bir dilim pasta için şimdiden
geçen cuma başlamıştım diyete 80.200 düm aç karna bu cuma aç karna 77.900 'üm 1 haftada 2 kilo 300 gram verdim :)
Vallahi helal sana ben bu kadar yürüyemem doğum günüm , yağmur der çamura yatardım büyüki htimalarka arkaya yazdım çoklu alıntıyı beceremedğimden kusura bakmayın bayanlar .
Menüme gelirsek
sabah : 1 tane yumurtadan omlet bir dilim kızarmış kepek ekmeği ve bir bardak ayran
ara : 1 bardak sıcak çikolaata ve 2 adet lifli bisküvi
öğlen dışardaydım o yüzden yiyemedim kahvaltıyı zaten geç yapmıştım geç uyandığım için
akşam : 100 gram iskender 1 bardak kola
(doğum günüm olduğu için ve 2 kilo 300 gram verdiğim için bugün böyle yaptım )
sonra da 1 bardak fanta ve bir kişilik pastalardan bir tane yedim .
akşam yemeğinden ve pastadan sonra tartılmıştım kilo aldımmı acaba ödül derken batırmayalım diye ama almamışım yani sadece bi 400 gram falan almışım sonuçta sabahtan beri yediğim yemekler ve pastadan 400 gram çok değil bence çok sevindim sabah aç karna tartıldğım kiloyla aynıyım resmen . Çünkü bugün yürüyüşüümü normalden fazla yaptım yediklerime saydım bugün yediklerimeydi yürüyüşüm ve sporum da :
5 km tempolu yürüyüş .. 1 saat yürüdüm yağmur çamur demeden :)
ve buugünümüde böyle kapattım :)
Mutlu yıllar tatlııım. Bu doğum guünnden sonraki bütün doğum günlerine fit gir inş.
Vallahi helal sana ben bu kadar yürüyemem doğum günüm , yağmur der çamura yatardım büyüki htimal
Olalım valla.. Ay kızlar iftarda küçük bi kase çorba içiyorum sanki dünyayı yemişim o derece şişiyorum. 1 hurma 1 bardak su yetiyo yemesemmi acaba??Çok teşekkür ederim canım :) sen de yürü ama ya yürümesen de egzersiz flan yap hepimiz fit olalım inşallah :)) zapzayıf oolalımm :)
Olalım valla.. Ay kızlar iftarda küçük bi kase çorba içiyorum sanki dünyayı yemişim o derece şişiyorum. 1 hurma 1 bardak su yetiyo yemesemmi acaba??
Haklısın ne diyeyim...bence asla öle bişey yapma vücudunun protein karbonhidrat vs. alması gerekiyor çok sağlıksız olur . O an yeter ama sonra açlıktan kıvranırsın sonra geç saatt e yemek zorunda kalırsın