Iyi geceler ya soruma cevap verip öyle git.olur mu:)) sahurda ne yiyeceksin??Kızlar ben gidiyorum artık iyi geceler..
Dünkünün aynısını yiyecegim canım..Iyi geceler ya soruma cevap verip öyle git.olur mu:)) sahurda ne yiyeceksin??
Yok be tatlım ben senden çok daha rezil durumdayımAaa bugün herkesin menüsü süper bir ben çok yemisim ama yarina bende super bir menü ile gelicem:))
Nasıl yaptın bunu doktor oldumu simdi yani. Frenle kendini canım sonra yine sen üzülürsünYok be tatlım ben senden çok daha rezil durumdayım
Iftara bir saat kala regli olup, tartıda da Artı görünce bi nevrim döndüne bulduysam yedim
Nasıl yaptın bunu doktor oldumu simdi yani. Frenle kendini canım sonra yine sen üzülürsün
Regl olunca artı görmek çok normal hayatım, bunu gec yarın ağzın açık olacak dikkatli ye yeter. Ben güveniyorum senin iradene arkedeşim....Hiç sorma ya bildiğin bunalıma girdim
Yok be tatlım ben senden çok daha rezil durumdayım
Iftara bir saat kala regli olup, tartıda da Artı görünce bi nevrim döndü ne bulduysam yedim
Regl olunca artı görmek çok normal hayatım, bunu gec yarın ağzın açık olacak dikkatli ye yeter. Ben güveniyorum senin iradene arkedeşim....
Üzüldüm Gül'üm niye boyle yapıyoruz biz. Ramazan Böyle devam etmemeli yarin ikimizde iradeli davranalim olur mu kuzucum?
Bozma moralini sen demistin ya aglamak kalori yaktirmiyor diye:)) yakında yanına geliyorum yalnız kalmayacaksin 4 gün kaldu aksamazsa.. kardes kardes tatil yapariz. :))Bilmiyorum ki canım ya, üstüste moralim bozuldu. Kötü oldum işte...
Ama bildiğin canım istediğinden falan değil, sinirimden yedim.
Yarın toparlayacağım canım Oruç tutacağım ilk güne kadar da tartılmayacağım canım ya...
Al benden de o kadar tanıştık sık sık yemeğe gidiyorduk hatta gelinlik alırken mağaza sahibi demişti ki genelde gelin adayları zayıflar onun için arkasını hemen dikmeyiz. Ama ben kilo almıştım.Ah benim canım kaderdaşım.. Benim kaderimde aynısı eşim fit ben obez... Benim boyum 1,67 ve evlendiğimde 53 kiloydum.. O yerken yemeye başlayınca o aynı kaldı ben enine genişledim
Ne cektiysek onlardan çektikBenim eşimde cok kilolu. Ve malesef ki bende eşime uydum. Ekmek tatli döner yiyemeyen ben bunların muptelasi oldum sayesinde..Esim zaten yoldan çıkmış ben niye arkasından gidiyorum dimi salaklik iste
Merak etme canım benim kocam da 108 kilo şuan.Ama boyu 1,87.Yapılı duruyor çok kilolu gibi değil.Bir ara 85-90 lardaydı daha fitti tabi.Şimdi o aldı ben zayıfladım,Daha dengeli duruyoruz artık.Tek sıkıntı benim boyum 1,62 sürekli topuklu giymek zorunda kalıyorum yanyanaykenYahu bi benim esim mi cok kilolu yaww:)))) bende bazen diyorum ki keşke zayif olsaydı da bende utanip zayiflasaydim:))
Merak etme canım benim kocam da 108 kilo şuan.Ama boyu 1,87.Yapılı duruyor çok kilolu gibi değil.Bir ara 85-90 lardaydı daha fitti tabi.Şimdi o aldı ben zayıfladım,Daha dengeli duruyoruz artık.Tek sıkıntı benim boyum 1,62 sürekli topuklu giymek zorunda kalıyorum yanyanayken
Sahur menüm
1 haşlanmış yumurta
2 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 domates
1 salatalık
3 lokma rmzn pidesi
Bozma moralini sen demistin ya aglamak kalori yaktirmiyor diye:)) yakında yanına geliyorum yalnız kalmayacaksin 4 gün kaldu aksamazsa.. kardes kardes tatil yapariz. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?