• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

kızlar akşama ne menüler var bakim?

ben de iftar için;

yayla çorbası (pirinçli)>>>>1 kepçe
fırında tavuk (kanat olacak, sebzeli-patatesli)>>>>1 pors.
pilav>>>>2 yk
güllaç>>>1 dilim
bol salata

düşünüyorum.

aferin kuzulara,
onların oruçları çok masum ya...
benim de iki erkek yeğenim var 11 ve 8 yaşlarda, onlar da oruçlular.
çok duygulanıyorum böyle olunca
hatta benim kızım da bakıcının kızından duymuş, ben de oruç tutcam diyo:KK200:

rabbim hepsini korusun, haklarında en hayırlısını versin..

oyyyy kıyamam:KK200::KK200::KK200::KK200::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

daha iyi olacam canım inşallah,
biraz sersemledim sanırsam..
önemli değil tatlım...

ilahi:KK70:

iyi bari

Geçmiş olsun canım.

Böyle yapincada acaba metabolizma yavaslar mi diye düşünüyorum. Çünkü uyumadan sahur yapılması onerilmiyor:KK43:

Ama kalkamamki geri.. Hem uyursam acıkmaMda..

meraba canım, hoşgeldin
dur bakalım ramazandan sonra elimden geleni yapcam uymak adına,
kendimi tanıyorum benim için de zor tabii ama en azından denedim diyecem

Bende 1 dilimde olsa ekmek yemeliyim kahvaltıda napcaz bilmem?

canımmm o senin datluluğun:KK60:

:KK74:Hayır seniiiiin... :KK30:

bilmiyorum ki yediklerimizi eritmeden yana emin değilim ama hem sünnet geregi hem de diyetisyenlerin tavsiyesi uyuyup kalkmak yönünde.. bende uyumayacagim çünkü uyuduktan sonra kalkabilsem bile sersem gibi oluyorum. Diger zamanlarda kalkamadigim oluyordu eşimde bozuluyordu :)) ama bu defa riske atamam büyük oglumda oruç tutacagim diyor bu sene. Hatta bugün ikiside oruçlu.

Haklısın canım riske giremiyo insan benim çocuklarda oruç onları sabaha bırakamam çünkü bütün ramazanı tutuyolar.

kızlar akşama ne menüler var bakim?

ben de iftar için;

yayla çorbası (pirinçli)>>>>1 kepçe
fırında tavuk (kanat olacak, sebzeli-patatesli)>>>>1 pors.
pilav>>>>2 yk
güllaç>>>1 dilim
bol salata

düşünüyorum.

Valla sahurda minik bir kare börek, 1dilimekmek, 1 kk peynir,2 zeytin yrımşar salatalık ve domates yedim.
İftarada 1 minik kase çorba , 1 çorba kaşığı büyüklüğünde tavuk yoğurt salata yapıcam galiba...

Valla sahurda minik bir kare börek, 1dilimekmek, 1 kk peynir,2 zeytin yrımşar salatalık ve domates yedim.
İftarada 1 minik kase çorba , 1 çorba kaşığı büyüklüğünde tavuk yoğurt salata yapıcam galiba...

senin menüyü görünce kendiminkinden utandım:oops:

ama bugün ilk gün, ramazanı kutlayalım di mi ama?
sporumu da yapcam söz...

slm kızlar hepimizin ramazanı hayırlı olsun ....bu aralar aile büyüklerimizin hastalıklarından diyet moduna girememiştim nihayet ramazan geldi biraz toparlarım inş 91 e kadar düşmüştüm ama şu an 96 kilolardayım küsüratıda var ama tam tartılmadım salı inş kilo bildirimi yapıcam menü paylaşımıda yapıcam artık burdan uzak olunca düzen felan kalmıyor .. bu arada geçmiş olsun dileklerinde bulunan arkadaşlarım sağolsunlar babam iyi çok şükür şimdide eniştem aynı şekilde hastanede onun da beyin damarları tıkalıymış bu aralar aile büyüklerimizde hastalık geziyor halam yoğun bakımda amcam kalp ameliyatı oldu sonra babam ve eniştem herkesler hasta ...
benim duruma gelince ben sahura kadar oturamıyorum yatsıyı kılıp yatıyorum gece 2.30 gibi kalkıyoruz sahurda kahvaltı seviyorum kızım sabah erken kalkıyor 7de o yüzden öğle kızımı uyutunca bende biraz yattım benim günlük düzen bu şekilde devam edicek menümüde yazayım
sahurda
3 ince dilim kepek ekmeği
2 haşlama yumurta
biraz kaşar ve krem peynir
çay

iftarda mercimek çorbası var eşim köfte ve patates kızartması istedi ama ben kızartma yemem
yedikten sonra yediklerimin miktarlarını yazarım inş...

Selam kizlar ne guzel sohbet etmissiniz oyle sayfalar birikmis
wetu16 wetu16 canim ailene gecmis olsun kilo durumunuda eamazanda toparlarsin

Kizlar bende uyuyup uyaniyorum yoksa dayanamam ufakliklarla aksama kadar ayakta oluyorum

Sahurda
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
Domates salatalik
2-3 yesil zeytin
1 dilim ekmek yedim
Iftara da
Tarhana corbasi
Izgara kofte
Cacik
Salata dusunuyorum
Ara ogun olarak sutlu kahve veya karpuz olabilir bakalim aksam yiyip icince bildirim yaparim

sabah : 1 dilim kepek ekmeğini ortadan ikiye bölüp arasına kk kadar ezine peyniri koyup tost yaptım 1 tane haşlanmış yuurta 3 adet minik domates 2 adet yeşil zeytin ve su
ara : bir bardak sıcak çikolata ve 2 adt lifli bisküvi
öğlen yemeğini akşam yemeği niyetine yedim çok azdı inş acıkmam bir kaseden biraz az tarhana çorbası 50 gram kadar tavuk göğsü ve bir dili kepek ekmeğiyle bir bardak ayran
ara da da 10 adet flan dut 1 adet muz

bugün 4 km de yine her zamanki gibi tempolu yürüyüş yaptım . Ev temizliğini saymıyorum ( 5-6 m büyüklüğündeki balkonuu 10 kova su taşıyarak yine yıkadım bugün ) süpürge açtım ve vileda yaptım .

aferin kuzulara,
onların oruçları çok masum ya...
benim de iki erkek yeğenim var 11 ve 8 yaşlarda, onlar da oruçlular.
çok duygulanıyorum böyle olunca
hatta benim kızım da bakıcının kızından duymuş, ben de oruç tutcam diyo:KK200:

rabbim hepsini korusun, haklarında en hayırlısını versin..

Benim çocuklarda hemen hemen ayni yaşta. Benim kucuk yarindan sonra tutmaz belki kadir gecesinde tutar. Ama acliga hiç dayanamaz Kuzucugum.
Aminnn canim rabbim kötülerle karsilastirmasin hiçbirini inşallah.

slm kızlar hepimizin ramazanı hayırlı olsun ....bu aralar aile büyüklerimizin hastalıklarından diyet moduna girememiştim nihayet ramazan geldi biraz toparlarım inş 91 e kadar düşmüştüm ama şu an 96 kilolardayım küsüratıda var ama tam tartılmadım salı inş kilo bildirimi yapıcam menü paylaşımıda yapıcam artık burdan uzak olunca düzen felan kalmıyor .. bu arada geçmiş olsun dileklerinde bulunan arkadaşlarım sağolsunlar babam iyi çok şükür şimdide eniştem aynı şekilde hastanede onun da beyin damarları tıkalıymış bu aralar aile büyüklerimizde hastalık geziyor halam yoğun bakımda amcam kalp ameliyatı oldu sonra babam ve eniştem herkesler hasta ...
benim duruma gelince ben sahura kadar oturamıyorum yatsıyı kılıp yatıyorum gece 2.30 gibi kalkıyoruz sahurda kahvaltı seviyorum kızım sabah erken kalkıyor 7de o yüzden öğle kızımı uyutunca bende biraz yattım benim günlük düzen bu şekilde devam edicek menümüde yazayım
sahurda
3 ince dilim kepek ekmeği
2 haşlama yumurta
biraz kaşar ve krem peynir
çay

iftarda mercimek çorbası var eşim köfte ve patates kızartması istedi ama ben kızartma yemem
yedikten sonra yediklerimin miktarlarını yazarım inş...

Rabbim sifalar versin canim. Yazik olmuş kilo almana üzüldüm ama yine verirsin insallah..
Selam kizlar ne guzel sohbet etmissiniz oyle sayfalar birikmis
wetu16 wetu16 canim ailene gecmis olsun kilo durumunuda eamazanda toparlarsin

Kizlar bende uyuyup uyaniyorum yoksa dayanamam ufakliklarla aksama kadar ayakta oluyorum

Sahurda
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
Domates salatalik
2-3 yesil zeytin
1 dilim ekmek yedim
Iftara da
Tarhana corbasi
Izgara kofte
Cacik
Salata dusunuyorum
Ara ogun olarak sutlu kahve veya karpuz olabilir bakalim aksam yiyip icince bildirim yaparim

Menun cok güzel canim..

sabah : 1 dilim kepek ekmeğini ortadan ikiye bölüp arasına kk kadar ezine peyniri koyup tost yaptım 1 tane haşlanmış yuurta 3 adet minik domates 2 adet yeşil zeytin ve su
ara : bir bardak sıcak çikolata ve 2 adt lifli bisküvi
öğlen yemeğini akşam yemeği niyetine yedim çok azdı inş acıkmam bir kaseden biraz az tarhana çorbası 50 gram kadar tavuk göğsü ve bir dili kepek ekmeğiyle bir bardak ayran
ara da da 10 adet flan dut 1 adet muz

bugün 4 km de yine her zamanki gibi tempolu yürüyüş yaptım . Ev temizliğini saymıyorum ( 5-6 m büyüklüğündeki balkonuu 10 kova su taşıyarak yine yıkadım bugün ) süpürge açtım ve vileda yaptım .

Canim hortum alsan daha iyi sanki.. bel falan kalmaz 10 kova suya canim ya

Gokce29 Gokce29 canım
Iftar menumde
Domates çorbası
Kuzu haşlama
Iran pilavı
Salata var

Kayinpeder eve tatli göndermiş yememek direnirim inşallah
kayınvalidem de bugdayli kuzu etli bir çorba yapmış onu gonderecek cok severim.. bide mutlaka ana yemeginden de gonderir ben dengelemek için elimden geleni yapip ne yedigimi yazacagim canim

Canim hortum alsan daha iyi sanki.. bel falan kalmaz 10 kova suya canim ya

hortum var da balkona yetişen çeşme yok aynen bi çare bulcam bi dahakine canım çıktı menüm güzel mi sence ya bir de bugün dayanmadım tartıldım diyete daha cuma günü başlamıştım 81.200 le şuan 77.700 üm tok karnada 78.500 filan

Slm
çorbami içtim şimdi 20 dakika bekleme süresi
çorbalar sonra masada suan hazır bekleyen patlıcan salatası Karabağlar pilavı ve 2 küçük bütün var domates suyunda pişmiş. Ve 50 gram pide. .

Sahurda 2 tost yedim bol domates salatalık 3 zeytin yarım yumurta. Ama çoook acıktım anlatılır gibi değil. Şuan eğer size yazmıyor olsam kesin açlıktan bir şeyler kemiririm aaa bide eşim yedirmiyor. 20 dakika kuralına ciddi ciddi uyuyor tüm duygu sömürü ragmen

hortum var da balkona yetişen çeşme yok aynen bi çare bulcam bi dahakine canım çıktı menüm güzel mi sence ya bir de bugün dayanmadım tartıldım diyete daha cuma günü başlamıştım 81.200 le şuan 77.700 üm tok karnada 78.500 filan

Bence menün güzel canim. Az yemişsin bana göre :)) böyle devam canım çok iyi gidiyorsun..

Slm
çorbami içtim şimdi 20 dakika bekleme süresi
çorbalar sonra masada suan hazır bekleyen patlıcan salatası Karabağlar pilavı ve 2 küçük bütün var domates suyunda pişmiş. Ve 50 gram pide. .

Sahurda 2 tost yedim bol domates salatalık 3 zeytin yarım yumurta. Ama çoook acıktım anlatılır gibi değil. Şuan eğer size yazmıyor olsam kesin açlıktan bir şeyler kemiririm aaa bide eşim yedirmiyor. 20 dakika kuralına ciddi ciddi uyuyor tüm duygu sömürü ragmen

İki küçük bütün demişsin ne onu anlamadim. Eşinden yana cok sanslisin tadını çıkar canım. Bende uygularım ama esim uygulamayinca banada zor geliyor. Dönüp masada tek başına yemek yemek hic hoş degil:(

Menüm
1 kase domates çorbası
Kuzu haşlamadan iki parça
2 kaşık pilav
2 lokma pide ( eşim yumurtalı bol susamli yapmıştı bununla doymadim ama neyse :))
1 t tabagi salata

Veeee sonunda tutamadim kendimi 1 tane halka tatlisi yedim
Acmiydim hayir ama gözüm açtı.

Merhaba kızlar ilk gün bitti ama ömrümde bu kadar rahat oruç tuttuğumu hatırlamıyorum.. Hiç acıkmadım sadece biraz susadım okadar. İftarda
1 hurma
Yarım kepçe mantar çorbası
25gr tavuk göğsü+2-3 çatal salata
1bardak ayran içtim Az öncede eve yaptığım pudingten 1 tatlı kaşığı yedim
Sahura kadarda 10 kiraz ve 1 küçük nektarin yemeyi planlıyorum.

İki küçük bütün demişsin ne onu anlamadim. Eşinden yana cok sanslisin tadını çıkar canım. Bende uygularım ama esim uygulamayinca banada zor geliyor. Dönüp masada tek başına yemek yemek hic hoş degil:KK43:
2 küçük but ve karabugday pilavı 4 kaşık bazen tablet kendi kafasına göre düzeltiyor

Back