Miladımız--》2015

Es konusunda haklısın bana destek oluyor ama o benim yediğim herseyin iki katını yiyor ve inanılmaz fit. Zaten tanıştığım ben de zayıftım. Ona uydum yemeye başladım önünü kesemedim. O ay i kiloda fit ben obez oldum. Ilk zamanlar yemeğe giderdik ben bitirmezdim bana yardım ederdi son günlerde ben ondan önce bitirir olmuştum. Gerçi dün yanımda nutella yedi dayanamadım koydum odadan o ne güzel bir koku öyle bu sefer Hayır dedim

Ah benim canım kaderdaşım.. Benim kaderimde aynısı eşim fit ben obez... Benim boyum 1,67 ve evlendiğimde 53 kiloydum.. O yerken yemeye başlayınca o aynı kaldı ben enine genişledim

Aaa bugün herkesin menüsü süper bir ben çok yemisim ama yarina bende super bir menü ile gelicem:))

Benim eşimde cok kilolu. Ve malesef ki bende eşime uydum. Ekmek tatli döner yiyemeyen ben bunların muptelasi oldum sayesinde..Esim zaten yoldan çıkmış ben niye arkasından gidiyorum dimi salaklik iste

tşk ederim canım sağol inş kilomuda toparlıcam..

Rabbim sifalar versin canim. Yazik olmuş kilo almana üzüldüm ama yine verirsin insallah.
sağol canım .. bende aldığım kilolara üzüldüm o kadar emek verip geri almak kötü oldu ama toparlıcam inş ...

canım mşl menün çok güzel baya az yemişin süpersin...

Benim eşimde cok kilolu. Ve malesef ki bende eşime uydum. Ekmek tatli döner yiyemeyen ben bunların muptelasi oldum sayesinde..Esim zaten yoldan çıkmış ben niye arkasından gidiyorum dimi salaklik iste
benimde eşimin kilo sorunu yok yer ama almaz gerçi beni tanıdığında ben 100 kiloydum düğündede 87 kiloydum hamilelik emzirme derken kilo aldım tekrar ben zaten yemeyi seviyorum eşimde seviyor birlikte iyi yedik onun kilo aynı ben uçtum..

Sagol canım bu erkekler ne şanslı dimi?

iftar menüm
yediklerimi tartmaya üşendim
iki tane küçük hurma ve suyla orucumu açtım
biraz pide
6 tane ızgara köfte.. köfteler çok minikti bir lokmalık
bir kase mercimek çorba
küçük bir kase kadar salata
eşimin patates kızartmasından bir kaç tane tattım..
arada
4 tatlı kaşığı kadar sütlaç
bir lokmada çikolata
bol bol su içtim birazdan namaz kılıp uyuyacam inş..

Eş konusuna girersek benim eşim çok fena ben onunla tanıştığımda 60kg gelmiyordum tek eliyle kaldirirdi beni omzunda taşırdı 38 beden idim ama bakti bu kiz çok güzel bunu bana burakmazlar dedi yedirdikce yedirdi. ..
Tamam kendi de aldı ama o 1.80e 89kg ben 1.63 e 100
Ve abartmıyorum 3 katim yiyor

Sagol canım bu erkekler ne şanslı dimi?

evet canım çok şanslılar benim eşim yatana kadar sürekli bişeyler yer ama kilo almaz bende sinir olurum

Yahu bi benim esim mi cok kilolu yaww:)))) bende bazen diyorum ki keşke zayif olsaydı da bende utanip zayiflasaydim:))

İyiyiz tatlım sen bebişini düşün şimdi hiç suçluluk hissetme.. Benim bebişlerim büyüdülerde 30 ramazan oruç tutuyolar inanamıyorum yaaaa

Benimkide aynen valla..
evet canım çok şanslılar benim eşim yatana kadar sürekli bişeyler yer ama kilo almaz bende sinir olurum
Aynen ya adam yatmadan önce 1ekmek yiyo yine aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…