• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Süper valla,dediğin gibi daha ne olsun.Günlük mü tartılıyorsun,motiveni nasıl etkiliyor peki veremediğinde yada artı olduğunda ?
Her sabah tartılıyorum valla, eksi görürsem seviniyorum, aynıysa neyi yanlış yaptım diye menülerimi ve kilomu hergün yazdığım bir defterim var ona bakıp doğru menüler hazırlıyorum, artı görürsemde acayip gaza geliyorum :KK66:

doktorum dolu mideyle ben kımıldayamıyorum bile, ramazanda napsak da nasıl spor yapsak. ağzımızın açık olduğu çok kısıtlı bi süre var :cry:
Kizlar ben iftardan sonra cocuklari uyutup 1 saat yurumeyi planliyorum..mesela 11-12 arasi iftardan 2-3 saat sonra oldugu icin agirligi atmis olurum diye dusunuyorum bakalim nasil olcak

tomurcuk canım isimleri etiketlemeyi nasıl yapıyorsun? ben beceremedim bir türlü...
canım AltGr tuşu ile birlikte @ işaretini yapıyorsun sonra kullanıcı adını yazınca zaten çıkıyor kendiliğinden başına @ koyman yeterli yani Gokce29 Gokce29 'cim :)))

Kizlar ben iftardan sonra cocuklari uyutup 1 saat yurumeyi planliyorum..mesela 11-12 arasi iftardan 2-3 saat sonra oldugu icin agirligi atmis olurum diye dusunuyorum bakalim nasil olcak

ya o saatte nerde yürüyeceksin canım? benim koşu bandım yok,senin var mı? olmadı bende iftardan 1 saat sonra çıkarım eşimi ikna edebilirsem, yada leslie abla beni bekleyecek anlaşılan :D

aynen canım, işte ben de kendimi zorlayacam canım ya..
ayyyy halin kalmaz ama yaaa, nasıl gelip çalışacaksın geri? sen yaparsan bende yaparım odayı kitleyip :KK53:

:KK19: Çok tatlısın yaa ama ben öğle yapamam :KK43:

yapabilsek aç karnına süper yağ yakarız aslında :KK51:

ya o saatte nerde yürüyeceksin canım? benim koşu bandım yok,senin var mı? olmadı bende iftardan 1 saat sonra çıkarım eşimi ikna edebilirsem, yada leslie abla beni bekleyecek anlaşılan :KK70:

ayyyy halin kalmaz ama yaaa, nasıl gelip çalışacaksın geri? sen yaparsan bende yaparım odayı kitleyip :KK53:

Evet canim kosu bandi var
ben iki sene once parkta yurumustum ramazanda herkes disarda oluyo gunduz gibi esinde gelse seninle super olur zaten cok sicak oluyo evden cikmak istiyo insan ben o donemde 6 kilo kadar vermistim ramazan boyunca

ya o saatte nerde yürüyeceksin canım? benim koşu bandım yok,senin var mı? olmadı bende iftardan 1 saat sonra çıkarım eşimi ikna edebilirsem, yada leslie abla beni bekleyecek anlaşılan :KK70:

yapacam hepfitim, yapmalıyım bi şekilde yoksa ramazan sonuna nasıl 80,000 olurum?

Evet canim kosu bandi var
ben iki sene once parkta yurumustum ramazanda herkes disarda oluyo gunduz gibi esinde gelse seninle super olur zaten cok sicak oluyo evden cikmak istiyo insan ben o donemde 6 kilo kadar vermistim ramazan boyunca

ayyyy inşallah ikna ederim

yapacam hepfitim, yapmalıyım bi şekilde yoksa ramazan sonuna nasıl 80,000 olurum?
yaparsan bende yaparım, bak o yapabilio sen niye yapamıosun diyip gaza gelirim :D

Back