• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Meraba kizlar ben geldim ama nasil gelmek. Yorgunluktan ölüyorum. Eşimin kontrolü kisa sürdü de yol ve gezmek epey zaman aldi.. eşime 15 gün sonrasina yine ameliyat dendi. Yine stresli günler bekliyor bizi. Rabbim sifalar nasip etsin insallah.. Bütün sifa bekleyenlerle birlikte eşime de..
Amiiin canım inşallah bütün hastalarla beraber eşinde şifa bulur.

Iyi aksamlar kizlar ben geldim artik aktif olacam allahin izniyle sizden ayri kaldigim surede baya aştim kendimi
Ramazanda cok dikkatli olcam insallah...yarindan itibaren menu bildirimlerine ve spora basliyorum kizlar..
Yeni gelen arkadaslarim olmus onlarda hosgelmisler Hep beraber hedeflerimize ulasiriz insallahh
Hoşbulduk, sende hoşgeldiin ve amiin...

selam kızlar dün bir komşum daha taşındı tüm gün dışardaydım desem yeridir :KK43:
bu gün de ramazana girmeden herkes 1 çeşit yapsın kameriye de oturup çay içelim demişler öğleye doğru haberim oldu daha hiç birşey yememiştim bari yemeyim de öğleden sonra yiyeyim dedim tek öğün yedim bu gün hepsinin yerine geçti tabii:))
2 poğaça
1 servis kaşığı dolusu patates salatası
1 servis kaşığı dolusu patatesli turşu kavurması ben yaptım bol soğanlı ve turşuların tuzunu alıp yaptım
1 küçük dilim kek
1 servis kaşığı dolusu tepelemeeee irmik helvası
:KK39:Hakkaten 3 öğüne bedelmiş..

Bence sende iyi yürüyorsun 30 45 dakka da iyi bi aralık . Bi bayan konumda sallana sallana yürüyorsun çok az yürüyüşün ve sporun yazmış da moralim bozuldu sallana sallana yürüyüşün bi işe yaramadıığını biliyorum ve en hızlı halimle yürüyorum ben . Bilmiyorum aslında herkesle denemek lazım 1 km yi yürüyerek kaç dakka da yürüyebiliriz ki en fazla ?

canım seni tanımıyorum ama atladım yine :D ara ara bu topiğe atlıyorum ben :) bence canını sıkma bende hızlı tempoda 1 km 9 dakikada yürüyorum, daha kısa sürmesi için ara ara koşman lazım ki bence gerek yok:KK51: ama süreyi bi saate tamamlasan süper olur(5 km candır) ama zorlanıyorsan yavaş yavaş arttır tabi :cool:

günaydınlar herkese..

bugün eksi göremedim tartıda, ramazana bel bağladık hayırlısı bakalım.

ben sporu kendimi zorlayıp öğleyin yapmayı düşünüyorum.
dolu mideyle spor yapamam ki ben, hele de iftarda bol suyla şişecem ki.. tövbe kaldıramam bacakları...

Meraba kizlar ben geldim ama nasil gelmek. Yorgunluktan ölüyorum. Eşimin kontrolü kisa sürdü de yol ve gezmek epey zaman aldi.. eşime 15 gün sonrasina yine ameliyat dendi. Yine stresli günler bekliyor bizi. Rabbim sifalar nasip etsin insallah.. Bütün sifa bekleyenlerle birlikte eşime de..

ay bi kurtulamadı adamcağız yaaaa çoookkk geçmiş olsun canım

günaydınlar herkese..

dolu mideyle spor yapamam ki ben, hele de iftarda bol suyla şişecem ki.. tövbe kaldıramam bacakları...
Öğlende dilimiz damağımıza yapışmazmıııı??*

günaydınlar herkese..

doktorum dolu mideyle ben kımıldayamıyorum bile, ramazanda napsak da nasıl spor yapsak. ağzımızın açık olduğu çok kısıtlı bi süre var :cry:

Bende cok iyiyim valla pisikolojik olarak bi rahatlamis hissediyorum aranizda oldugum icin heralde
Bugun utu yapcam baya biriktirdim ramazandan once yapip kurtulmayi dusunuyorum ... birazdan kahvalti yapcam yapinca yazarim
Ay evet bende dün gece halletti ütü yaparken çok susuyorum çünkü..

Back