- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
Canim aksamlari bikac gundur hafif beslendin ya ondan olabilir.ya diyet moduna cok sokuyorsun kendini ya da gardin dusuyor birakiyorsun.bence herseyden ye ama ekmek pilav makarna yemesen yine yeter.sonra boyle yoktan yere karbonhidrat aliyoruz.ben de ayni durumla cok karsilasiyorum.kizlar ben bugun ipin ucunu kacirdim malesef birazakşam salata ve yoğurt yedim 2 saat kadar sonra biraz pilav azıcık tavuk ve biraz pide yedim karbonhidrat çekti canım resmen. açlıktan değil yani.. inşallah artı olarak dönmez bana
Selam kizlar,oglusum ateslendi.aksamdan beri onunla ilgileniyorum.simdi daha iyi.uyudu.sadece alninda boynunda ve koltuk altinda sicaklik var.vucudu normal derecede.bu neden oluyor onu alnayamadim.
ates dusurucu surup verdim.kollarina alnina da limon surdum.bakalim gece insallah sorunsuz gecer...
Canim aksamlari bikac gundur hafif beslendin ya ondan olabilir.ya diyet moduna cok sokuyorsun kendini ya da gardin dusuyor birakiyorsun.bence herseyden ye ama ekmek pilav makarna yemesen yine yeter.sonra boyle yoktan yere karbonhidrat aliyoruz.ben de ayni durumla cok karsilasiyorum.
Hmm olabilir canim.bikac gundur gripti zaten.burnu akiyordu.ama keyfi falan yerindeydi.oksuruk ates yapmamisti.sanirim ondan dedigim gibi.yarin doktora gotursun babasi bari.ben iste olacagim maalesefçok geçmiş olsun canım.. Boğaz enfeksiyonu olunca üst bölgelerde Ateşlenme oluyor..
Canim yine yogurt salata ye ona itirazim yok ama o tavugu aksam yemeginde yeseydin belki daha tok tutacakti canin bisey istemeyecekti.her aksam yogurt salata ruseym bi yerden sonra seni baska yiyeceklere itecektir.dedim ya bende yapiyorum ayni hatayi.kb diyeti yapacagim diye karbonhidrattan mahrum kaliyorum sonra saldiriyorum.yine protein agirlikli beslenecegim ama herseyden az az yiyecegim yine de.ay hic ac degildim halbuki. sadece canım cekti diye yedim.. ama ben biraz böyle beslenmeye alismak istiyorum aksamlari yemek yemeyeyim diyorum. . bizimkiler de bana uysa sorun kalmayacak ama tek başıma ayri seyler yemek bazen zor geliyor iste
Dur burda da kızayım sanakizlar ben bugun ipin ucunu kacirdim malesef birazakşam salata ve yoğurt yedim 2 saat kadar sonra biraz pilav azıcık tavuk ve biraz pide yedim karbonhidrat çekti canım resmen. açlıktan değil yani.. inşallah artı olarak dönmez bana
Canım çok geçmiş olsun... Geçici birşeydir inşallah...Selam kizlar,oglusum ateslendi.aksamdan beri onunla ilgileniyorum.simdi daha iyi.uyudu.sadece alninda boynunda ve koltuk altinda sicaklik var.vucudu normal derecede.bu neden oluyor onu alnayamadim.
ates dusurucu surup verdim.kollarina alnina da limon surdum.bakalim gece insallah sorunsuz gecer...
Bence de... Çok kasarsak illa ki patlıyo bi yerde...Canim aksamlari bikac gundur hafif beslendin ya ondan olabilir.ya diyet moduna cok sokuyorsun kendini ya da gardin dusuyor birakiyorsun.bence herseyden ye ama ekmek pilav makarna yemesen yine yeter.sonra boyle yoktan yere karbonhidrat aliyoruz.ben de ayni durumla cok karsilasiyorum.
Hmm olabilir canim.bikac gundur gripti zaten.burnu akiyordu.ama keyfi falan yerindeydi.oksuruk ates yapmamisti.sanirim ondan dedigim gibi.yarin doktora gotursun babasi bari.ben iste olacagim maalesef
Canim yine yogurt salata ye ona itirazim yok ama o tavugu aksam yemeginde yeseydin belki daha tok tutacakti canin bisey istemeyecekti.her aksam yogurt salata ruseym bi yerden sonra seni baska yiyeceklere itecektir.dedim ya bende yapiyorum ayni hatayi.kb diyeti yapacagim diye karbonhidrattan mahrum kaliyorum sonra saldiriyorum.yine protein agirlikli beslenecegim ama herseyden az az yiyecegim yine de.
hic tatli yemiyorum yemiyorum sonra birden saldiriyorum.simdi haftada bir kendime sutlu tatli yada dondurma gofret vs. Bi odul verecegim ki tatli krizlerim de olmasin
Dur burda da kızayım sana
Bak bozacak olursam, sen de bana kızacak, borcunu ödeyeceksin ona göre...
Canım çok geçmiş olsun... Geçici birşeydir inşallah...
Geçer geçer...haklisin canım.. ama walla kasmiyorum hatta belki de kasmadigim icin sonradan yedim o pilavi hani cok tutmayayim kendimi istiyorsam yiyeyim dedim
sonrada keske azıcık sabretseydim belki gecerdi dedim
Geçer geçer...
Her şişmanın başına gelebilir böyle durumlar
Şaka bi yana eminim bişeycik olmadan atlatacaksın
Günaydın canım sabah 300 gr artı çıktım ona rağmen keyfim yerinde elhamdulillah:))
Bende sana vr herkese güzel ve eksili bir gun diliyorum..
geçmiş olsun canım, onlar daha dirençliler ve büyüme çağındalar... çok çabuk kaynar kırığı Allahın izniyle...Herkese günaydın
Oğlum cuma günü koprucuk kemiğini kırdı ben de rapor aldım evdeyim su mesaji bile oğlum kucagimda yaziyorum...
Diyet yapamıyorum ama herşeyden az az yiyorum pilates en az 3 gun yapmaya çalışıyorum fırsat buldukca yürüyüş yapıyorum ben de durumlar böyle kizlaaar
Herkese günaydın
Oğlum cuma günü koprucuk kemiğini kırdı ben de rapor aldım evdeyim su mesaji bile oğlum kucagimda yaziyorum...
Diyet yapamıyorum ama herşeyden az az yiyorum pilates en az 3 gun yapmaya çalışıyorum fırsat buldukca yürüyüş yapıyorum ben de durumlar böyle kizlaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?