Miladımız--》2015

Aksam yemegimi de yazayim istahsiz yedim zaten keyfim yoktu

1 kepce kuru fasulye
3-5 kasik coban salata

saat 10 gibi 1 kase yogurt

Canim aksamlari bikac gundur hafif beslendin ya ondan olabilir.ya diyet moduna cok sokuyorsun kendini ya da gardin dusuyor birakiyorsun.bence herseyden ye ama ekmek pilav makarna yemesen yine yeter.sonra boyle yoktan yere karbonhidrat aliyoruz.ben de ayni durumla cok karsilasiyorum.

çok geçmiş olsun canım.. Boğaz enfeksiyonu olunca üst bölgelerde Ateşlenme oluyor..

ay hic ac degildim halbuki. sadece canım cekti diye yedim.. ama ben biraz böyle beslenmeye alismak istiyorum aksamlari yemek yemeyeyim diyorum. . bizimkiler de bana uysa sorun kalmayacak ama tek başıma ayri seyler yemek bazen zor geliyor iste

çok geçmiş olsun canım.. Boğaz enfeksiyonu olunca üst bölgelerde Ateşlenme oluyor..
Hmm olabilir canim.bikac gundur gripti zaten.burnu akiyordu.ama keyfi falan yerindeydi.oksuruk ates yapmamisti.sanirim ondan dedigim gibi.yarin doktora gotursun babasi bari.ben iste olacagim maalesef

Canim yine yogurt salata ye ona itirazim yok ama o tavugu aksam yemeginde yeseydin belki daha tok tutacakti canin bisey istemeyecekti.her aksam yogurt salata ruseym bi yerden sonra seni baska yiyeceklere itecektir.dedim ya bende yapiyorum ayni hatayi.kb diyeti yapacagim diye karbonhidrattan mahrum kaliyorum sonra saldiriyorum.yine protein agirlikli beslenecegim ama herseyden az az yiyecegim yine de.
hic tatli yemiyorum yemiyorum sonra birden saldiriyorum.simdi haftada bir kendime sutlu tatli yada dondurma gofret vs. Bi odul verecegim ki tatli krizlerim de olmasin

Dur burda da kızayım sana

Bak bozacak olursam, sen de bana kızacak, borcunu ödeyeceksin ona göre...
Canım çok geçmiş olsun... Geçici birşeydir inşallah...

Bence de... Çok kasarsak illa ki patlıyo bi yerde...

Hmm olabilir canim.bikac gundur gripti zaten.burnu akiyordu.ama keyfi falan yerindeydi.oksuruk ates yapmamisti.sanirim ondan dedigim gibi.yarin doktora gotursun babasi bari.ben iste olacagim maalesef

yerim ben onu.. baba oğul giderler artik:) Allah sifalar versin

haklisin canım.. ama walla kasmiyorum hatta belki de kasmadigim icin sonradan yedim o pilavi hani cok tutmayayim kendimi istiyorsam yiyeyim dedim
sonrada keske azıcık sabretseydim belki gecerdi dedim

haklisin canım.. ama walla kasmiyorum hatta belki de kasmadigim icin sonradan yedim o pilavi hani cok tutmayayim kendimi istiyorsam yiyeyim dedim
sonrada keske azıcık sabretseydim belki gecerdi dedim
Geçer geçer...
Her şişmanın başına gelebilir böyle durumlar

Şaka bi yana eminim bişeycik olmadan atlatacaksın

günaydınlarrrr bayanlar...

keyifler iyidir umarım...
güzel bir gün diliyorum herkese...
tartıda eksileri görmek kesinlikle mutlu ediyor, istediğimiz kiloya ulaşana kadar daim olsun inşallah...

Günaydın canım sabah 300 gr artı çıktım ona rağmen keyfim yerinde elhamdulillah:))
Bende sana vr herkese güzel ve eksili bir gun diliyorum..

günaydın fıstıklarrr
sonunda hava açtı kaç gündür dondum yağmur soğuk utanmasam kombiyi açacaktım :))
bu bu hafta artıya geçmişim haftaya kadar telaffi edip eksileri görücem allahın izniyle o kadar yemeye ekmeğe ceviz fıstığa abu cubura rağmen yine iyi ben daha fazla olur sanmıştım

Herkese günaydın
Oğlum cuma günü koprucuk kemiğini kırdı ben de rapor aldım evdeyim su mesaji bile oğlum kucagimda yaziyorum...
Diyet yapamıyorum ama herşeyden az az yiyorum pilates en az 3 gun yapmaya çalışıyorum fırsat buldukca yürüyüş yapıyorum ben de durumlar böyle kizlaaar

geçmiş olsun canım, onlar daha dirençliler ve büyüme çağındalar... çok çabuk kaynar kırığı Allahın izniyle...

Cok gecmis olsun nilfer. Ben kırık çıkık olaylarindan çok korkuyorum.. ama gulsayszey'cigim gibi olumlu bakmak lazim daha küçük dedigi gibi cabucak kaynar inşallah.. kuzum yaa 1 yaşını doldurmuş muydu Cok küçük bildigim kadariyla Rabbim şifa versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…