• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Iyi pazarlar kizlar
Cooook bunaldim evde bebek hasta hacalar dengesiz bir haftadir evdeyim... bugun biraz disari cikmak istiyorum sizde durumlar ne neler yapiyosunuz bugun

Bende evdeyim canim biraz yogunluk var ama. Ucu bana dokunmuyor şimdilik..cocuklar parka gitti bugün hava cok güzel. Bende yalnızlığın tadını cikariyorum :)

Miladcim menun cok guzel ben malesef sabah beyaz ekmekten baya yedim sicak ve citir citirdi dayanamadim ..kahvaltim klasik haslama yumurtayla yaptigim kahvaltiydi...

Ah olmasaymis iyiymiş ama olmuş artik saliya kadar yoluna koyar varlığını hissettirmezsin bu kacamagin sen inanıyorum sana..
Benim Kahvaltimda sucuklar olmasa iyiydi ama haftasonu olduğu azcik belli olsun dedim:)

Ara
3 kaşık koyun yoğurdu
1 kaşık yulaf ezmesi
5 siyah cekirdekli kuru üzüm
2 ceviz
Tarçın

Bugun fazla yiyorum ben yaa evet saglikli ama besin değeri yuksek şeyler. Günün geri kalaninda dikkatli olmalıyım..

Ictigim su şimdiden iki lt yi gecti çok mu su içiyorum ben.. durup durup su icesim var

Mrb arkadaşlar:KK54:

Ben de bu seçimin vatanımıza milletimize hayırlı Olmasını diliyorum...

Sabah benim kahvaltı da rayından çıktı biraz...
Bitki Çayı, bol su dengelemeye çalışıyorum...
Akşamda salata+ yoğurt yapcam...

Milad'cım ben daha aktif olcam ama menü yazmak istemiyorum, beni bu konu da affeder Mîsin... Ama bozduğumda söz itiraf etcem

Günlük kilo bildirimi'ni ben de yapcam..

Milad'cım seni yanıma rakip istiyorum gel artık...;)

Mrb arkadaşlar:KK54:

Ben de bu seçimin vatanımıza milletimize hayırlı Olmasını diliyorum...

Sabah benim kahvaltı da rayından çıktı biraz...
Bitki Çayı, bol su dengelemeye çalışıyorum...
Akşamda salata+ yoğurt yapcam...

Milad'cım ben daha aktif olcam ama menü yazmak istemiyorum, beni bu konu da affeder Mîsin... Ama bozduğumda söz itiraf etcem

Günlük kilo bildirimi'ni ben de yapcam..

Milad'cım seni yanıma rakip istiyorum gel artık...:KK66:

Tamam canim sadece menu bildirmektense aktif olursan daha cok sevinirim. Menu çok sart degil kendini böyle iyi hissedeceksen sorun yok..
Gelicem inşallah haftaya az daha yaklaşirim insallah. Ama sen daha hizli cikarsan onu bilemem:)) yetisemesemde kovalarim seni olmaz mi:))

Tamam canim sadece menu bildirmektense aktif olursan daha cok sevinirim. Menu çok sart degil kendini böyle iyi hissedeceksen sorun yok..
Gelicem inşallah haftaya az daha yaklaşirim insallah. Ama sen daha hizli cikarsan onu bilemem:)) yetisemesemde kovalarim seni olmaz mi:))
Canım benim İkimiz de verelim, rakip olalım ama düşersek de elimizden tutalım birbirimizin

Canım benim İkimiz de verelim, rakip olalım ama düşersek de elimizden tutalım birbirimizin

Evveeettt :) kesinlikli böyle olmali zaten. Fıstık gibi olalim hep beraber. Böyle şişman sisman dolanmak kader değil ki bize..istersek veririz.
Sen cok güzel verdin canım aman bi daha geri alma.. dedigin gibi yeşil cay su icersen 1 kilo geldigi gibi gidecektir..

İyi aksamlar kızlaar:)
Hafta sonu düzensiz menülerim oldu, modum çok düştü bu aralar.. Motive edin beni :KK43:

Iyi aksamlar canim
Motive olman için burda biraz zaman geçirmen gerekiyor ama. Zaman zaman hepimizin modu düşebilir. Benim de cok düştüğü oluyor yaptığım hata en ufak başarısızlıkta buradan uzaklaşmak oluyor. Aksine menuler kotulesmeye başladığında burada daha aktif olmak gerekiyor.. keşke sihirli bir degnegim olsa sana dokundurdugum anda motive olsan ama yok malesef.. aramızda bulun sıkıntılarını anlat, sohbet et, hata yapanlari eleştir. Paylasimlarda bulun bu sana önceliklerini ve hedeflerini sık sık hatırlatacak ve motive edecektir..

Ogle
1 tatli küçük tabaginda patatesli havuclu tavuk yemeği
2 kaşık yoğurt

ara
1 üçgen dilim karbuz
1 fincan tarcinli sütlü kahve

aksam
1 kase yogurt
1 salatalık
1 t.k ruşeym
Maydanoz
2 kasik makarna

Harika bir aksam yemegi yedim. Oh misss
3 lt fazla su
2 fincan kekik mate yesilcay karışımı
1 fincan yesil çay
1 fincan mate

günaydınlarrr herkese...

evet yeni bir hafta, yeni bir gün... enerjimiz yerinde... hastalar akın akın... ilk hasta hücumunu savdım, fırsat buldum yazıyorum... artık ben de kilo bildirimini öbür sayfamıza günlük yazcam, bugün başlıyorum...

hepinize güzel bir hafta diliyorum...

günaydınlarrr herkese...

evet yeni bir hafta, yeni bir gün... enerjimiz yerinde... hastalar akın akın... ilk hasta hücumunu savdım, fırsat buldum yazıyorum... artık ben de kilo bildirimini öbür sayfamıza günlük yazcam, bugün başlıyorum...

hepinize güzel bir hafta diliyorum...

Bu enerjiyle sana hasta dayanmaz canim:)) hepsine sifa vesilesi olursun sen.. Günlük bildirim bana cok iyi geldi canım. Tavsiye ediyorum.. ben ramazana kadar gunluk bildirimlere devam edecegim..

Bu enerjiyle sana hasta dayanmaz canim:)) hepsine sifa vesilesi olursun sen.. Günlük bildirim bana cok iyi geldi canım. Tavsiye ediyorum.. ben ramazana kadar gunluk bildirimlere devam edecegim..
sağol canım inşallah, öyle olmaya çalışıyorum..

canım ramazan da da devam edelim???
iftar öncesi kilomuzu da yazabiliriz, tabi ki çoğu sıvı kaybı olur ama moraller düzelir fena mı:KK48:

sağol canım inşallah, öyle olmaya çalışıyorum..

canım ramazan da da devam edelim???
iftar öncesi kilomuzu da yazabiliriz, tabi ki çoğu sıvı kaybı olur ama moraller düzelir fena mı:KK48:
Ay bilmiyorum ki bende dengem sasar belki yediklerimi depolar bir süre vücudum benimde moralim bozulur diye düşünmüştüm..
Ama haklisin kendimle yuzlesmeme ve daha az yememe sebep olur belki

Ay bilmiyorum ki bende dengem sasar belki yediklerimi depolar bir süre vücudum benimde moralim bozulur diye düşünmüştüm..
Ama haklisin kendimle yuzlesmeme ve daha az yememe sebep olur belki

bence kesin öyle olur...
şimdilerde p.tesi ve perş günleri oruç tuttuğumda iftar öncesi tartılıyordum ben... sıvı kaybından dolayı en az 500 gram eksik çıkıyorsun tabi ama... çok güzel moral oluyo...

Günaydın fıstıklar,
Pazar gününü hasarsız atlattım.Fazla abartmadım.Kafaya koymuştum çünkü.Bütün haftamın emeğini pazar gününün sömürmesine izin vermedim.
Tek kaçamağım 2 top dondurma oldu.E haftada bir o kadar da olsun değil mi ama ;)

Back