Iyi pazarlar kizlar
Cooook bunaldim evde bebek hasta hacalar dengesiz bir haftadir evdeyim... bugun biraz disari cikmak istiyorum sizde durumlar ne neler yapiyosunuz bugun
Miladcim menun cok guzel ben malesef sabah beyaz ekmekten baya yedim sicak ve citir citirdi dayanamadim ..kahvaltim klasik haslama yumurtayla yaptigim kahvaltiydi...
Mrb arkadaşlar
Ben de bu seçimin vatanımıza milletimize hayırlı Olmasını diliyorum...
Sabah benim kahvaltı da rayından çıktı biraz...
Bitki Çayı, bol su dengelemeye çalışıyorum...
Akşamda salata+ yoğurt yapcam...
Milad'cım ben daha aktif olcam ama menü yazmak istemiyorum, beni bu konu da affeder Mîsin... Ama bozduğumda söz itiraf etcem
Günlük kilo bildirimi'ni ben de yapcam..
Milad'cım seni yanıma rakip istiyorum gel artık...
Canım benim İkimiz de verelim, rakip olalım ama düşersek de elimizden tutalım birbirimizinTamam canim sadece menu bildirmektense aktif olursan daha cok sevinirim. Menu çok sart degil kendini böyle iyi hissedeceksen sorun yok..
Gelicem inşallah haftaya az daha yaklaşirim insallah. Ama sen daha hizli cikarsan onu bilemem:)) yetisemesemde kovalarim seni olmaz mi:))
Canım benim İkimiz de verelim, rakip olalım ama düşersek de elimizden tutalım birbirimizin
İyi aksamlar kızlaar:)
Hafta sonu düzensiz menülerim oldu, modum çok düştü bu aralar.. Motive edin beni
Günaydın :)
günaydınlarrr herkese...
evet yeni bir hafta, yeni bir gün... enerjimiz yerinde... hastalar akın akın... ilk hasta hücumunu savdım, fırsat buldum yazıyorum... artık ben de kilo bildirimini öbür sayfamıza günlük yazcam, bugün başlıyorum...
hepinize güzel bir hafta diliyorum...
sağol canım inşallah, öyle olmaya çalışıyorum..Bu enerjiyle sana hasta dayanmaz canim:)) hepsine sifa vesilesi olursun sen.. Günlük bildirim bana cok iyi geldi canım. Tavsiye ediyorum.. ben ramazana kadar gunluk bildirimlere devam edecegim..
Ay bilmiyorum ki bende dengem sasar belki yediklerimi depolar bir süre vücudum benimde moralim bozulur diye düşünmüştüm..sağol canım inşallah, öyle olmaya çalışıyorum..
canım ramazan da da devam edelim???
iftar öncesi kilomuzu da yazabiliriz, tabi ki çoğu sıvı kaybı olur ama moraller düzelir fena mı
Ay bilmiyorum ki bende dengem sasar belki yediklerimi depolar bir süre vücudum benimde moralim bozulur diye düşünmüştüm..
Ama haklisin kendimle yuzlesmeme ve daha az yememe sebep olur belki
bence kesin öyle olur...
şimdilerde p.tesi ve perş günleri oruç tuttuğumda iftar öncesi tartılıyordum ben... sıvı kaybından dolayı en az 500 gram eksik çıkıyorsun tabi ama... çok güzel moral oluyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?