- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
Kesinlikle katılıyorum canım.Ne kadar aktif o kadar az artı kiloRamazanda da aktif olalım canlarim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle katılıyorum canım.Ne kadar aktif o kadar az artı kiloRamazanda da aktif olalım canlarim
Bugün düzen kaydı benim hala bişey yemedim ve acıkmadım da.Acıkmadım mı canım mı bişey istemiyor onu bilemedim .Bu saatten sonra da öğlen yemeği yiyecek halim yok artık.Umarım birden acıkıp da akşam saldırmam
2 ince dilim kaşar 1 ince dilim salam yedim şimdi ekmeksizKendimi dusununce aksama saldiracagimdan emin olduğum için sana da ara öğün yapmani tavsiye ediyorum. Simdi tokken birsey yediginde kisa bir sure acikacaksin..Açlık iyidir metabolizman çalışıyoru mujdeler sana..
2 ince dilim kaşar 1 ince dilim salam yedim şimdi ekmeksiz
Kızlar yaz geldi elbette herkes eskisine gore yogun olacak ama motivasyon icin biraz daha zaman ayiralim birbirimize olmaz mı :)
Dun yıllardır görmediğim bir akrabami gördüm oglumun face hesabından. Benim face hesabim yok sevmem de kendisini..
Yıllar önce aramizda gecen diyalogu hatırladım. Kendisi benden 6-7 yaş büyük ama gorseniz ablasi gibi dururum yanında hala genc kiz gibi o zaman da durum öyleydi. Bana ve bir yasitima daha 25 yasindasiniz ama görünüşte 35-40 yasindaki sisman kadinlar gibisiniz. Kabaca iyiligimiz icin nasihat verdi diyelim.. bense kendimden emin. Ben istersem veririm demistim.. evet defalarca istedim ve zayifladim..simdi ise Ağustos ayında 30 yaşımı dolduruyorum onun soyledigi yaşlara gelincede bu sözü hatırlayıp daha erken davransaydim da yillarimi yasli gorunumlu bir sisman olarak gecirmeseydim demek istemiyorum. Ki Kaldıki bu yaştan sonra metabolizmam da yavaşlayacak..
Şunu bilmemiz gerekir
"Zayiflayinca yerim" lafi hayatimizda olmamali bizler asla istegimizi yedigimiz halde zayif kalan hatunlar olmadik olmayacağız..her zaman her seyden az ve dengeli yemeli ve sınırlara alismaliyiz..
Su saatten sonra yok bugün odul olsun....Bugun yiyeyim yarin yemem....bayramdir... seyrandir... düğündür YOK! Bugun hic yemeyeyim 1 kilo verince 1 tepsi yiyeyim gibi sacma görüşler yok!!!!
Ben dengeli beslenmek zorundaaaaayyyiiiiimmmm NOKTA!
Eski,sayfamızı açtığın günlerdeki kararlı miladı gördüm yazında...Dun yıllardır görmediğim bir akrabami gördüm oglumun face hesabından. Benim face hesabim yok sevmem de kendisini..
Yıllar önce aramizda gecen diyalogu hatırladım. Kendisi benden 6-7 yaş büyük ama gorseniz ablasi gibi dururum yanında hala genc kiz gibi o zaman da durum öyleydi. Bana ve bir yasitima daha 25 yasindasiniz ama görünüşte 35-40 yasindaki sisman kadinlar gibisiniz. Kabaca iyiligimiz icin nasihat verdi diyelim.. bense kendimden emin. Ben istersem veririm demistim.. evet defalarca istedim ve zayifladim..simdi ise Ağustos ayında 30 yaşımı dolduruyorum onun soyledigi yaşlara gelincede bu sözü hatırlayıp daha erken davransaydim da yillarimi yasli gorunumlu bir sisman olarak gecirmeseydim demek istemiyorum. Ki Kaldıki bu yaştan sonra metabolizmam da yavaşlayacak..
Şunu bilmemiz gerekir
"Zayiflayinca yerim" lafi hayatimizda olmamali bizler asla istegimizi yedigimiz halde zayif kalan hatunlar olmadik olmayacağız..her zaman her seyden az ve dengeli yemeli ve sınırlara alismaliyiz..
Su saatten sonra yok bugün odul olsun....Bugun yiyeyim yarin yemem....bayramdir... seyrandir... düğündür YOK! Bugun hic yemeyeyim 1 kilo verince 1 tepsi yiyeyim gibi sacma görüşler yok!!!!
Ben dengeli beslenmek zorundaaaaayyyiiiiimmmm NOKTA!
Ay canim o uazi bana deme hic evde baygin baygin yatıyorum. Pek kendim de degilim. Inin yemek bile yapasim yok esime dedim sen disarda ye bugun.benim canim pek istemiyor birsey
Eski,sayfamızı açtığın günlerdeki kararlı miladı gördüm yazında...
Hep birlikte zayıf günler göreceğiz canım...
O moral bozuklugundandir canim. Pismanlik duyma artik kalk kendin icin hafif bir sebze yemegi yada salata yap. Yememekle olmuyor maleseffff canin istemesede ye sonradan acısı çıkmasın.. yogurdun icine yesillik salatalik ve bir dilim kepek ekmegi doğrayıp yiyebilirsin inan cokk ferahlatir hem de hafif geçirmiş olursun ben aksama bunu yemeği düşünüyorum:)
Simdi yiyorum yemegimi canim
yogudun icine bol.bol semiz otu ve biraz da dere otu sarimsak buyuk bir kase....
Afiyet olsun canim dereotu tokluk hissi verir. Benim bitti malesef yesilliklerim maydanozla idare edicem
Akşam
1 kase yogurt icine 1 t k ruşeym maydanoz salatalik ve 1 dilim light ekmek
Amin canim guzel ulkemiz ici en hayirli sonuc olur insallahGünaydınlaaaarrrr
Gittik oyumuzu kullandık geldik:)) Bu seçimlerin vatana millete hayırlı olmasını diliyorum..
Miladcim menun cok guzel ben malesef sabah beyaz ekmekten baya yedim sicak ve citir citirdi dayanamadim ..kahvaltim klasik haslama yumurtayla yaptigim kahvaltiydi...Kahvaltı
Sucuklu yumurta 4 dilim sucukla kociş bana öyle uygun gördü:)
2 dilim kepekli ekmek
4 zeytin
1 kk koy peyniri
Domates salatalik maydanoz