• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Ben okuldaydim tum gun canim cok buyuk problemlerimiz var onceleri onemsemiyordum ama dedikodu almis basini gitmis sinifimizin velileri masallah cok guzel dedikodu etmisler ve benim dort yasindaki oglumu kiskaniyorlarmis koca koca kadinlar inanamadim sok oldum ara ara kulagima geliyodu ama son gunlerde aciktan ogretmene bile demisler ayri tutuyorsun onu diye alakasi yok cok iyi bir ogretmenimiz var egitim sistemi harika ama anlayacak insan lazim galiba benim bulantilarda stresten deli olacam yakinda burayida mesgul ediyorum ama birilerine icimi dokmezsem gercekten hastalanicam :KK43:

Mesgul etmek olur mı hiç, burada sadece beslenme değil her konuda destek olucaz birbirimize.. Ben bu fesat ve çirkef anneleri hiç anlamıyorum ya.

Ara öğün
Sütlü Türk kahvesi

Ogle
225 gr patatesli tavuk haşlama :)
150 gr yağsız çoban salata
Kalori hesabi yaptığım icin grlari hesapladim

Ara öğün
Sütlü Türk kahvesi

Ogle
225 gr patatesli tavuk haşlama :)
150 gr yağsız çoban salata
Kalori hesabi yaptığım icin grlari hesapladim
Afiyet olsun canım.
Bende şimdi salamlı çift kaşarlı tost yedim.Şu karbonhidrat diyetini seviyorum yaaa :)))

Afiyet olsun canım.
Bende şimdi salamlı çift kaşarlı tost yedim.Şu karbonhidrat diyetini seviyorum yaaa :)))

:))) salamlari yiyince seversin tabi.. saymak zorunda olmak kasiyor beni. Surekli.acaba mi diye düşünmekte... yoksa bencede güzel bir metod.. sanada afiyet olsun canım
Birazdanda ara öğün olarak tarcınlı sütlü kahve icecegim.. bu bana çok iyi geliyor.

:))) salamlari yiyince seversin tabi.. saymak zorunda olmak kasiyor beni. Surekli.acaba mi diye düşünmekte... yoksa bencede güzel bir metod.. sanada afiyet olsun canım
Birazdanda ara öğün olarak tarcınlı sütlü kahve icecegim.. bu bana çok iyi geliyor.
Bende saymıyorum artık canım aynen kasıyor.Ama 50 yi geçmediğimi biliyorum tahmini kafamda yapıyorum hesabı.
Bende ara öğüne ya erik yerim yada türk kahvesi içerim karar vermedim daha

Hayırlı cumalar
Dünkü menum
Sabah
1 dilim kızarmış ekmek üstüne tereyağı
1kk peynir
3 zeytin
Domates biber
1 tane cilek reçeli
Öğle
1 dilim börek
1 kase patates salatası
Ara
2 dolma (nihayet bitti)
1k kase yoğurt
Ara
2 dilim karpuz
40dk pilates
1 saat tempolu yürüyüş (bu cok iyiydi kızlar kendimi çok iyi hissettim)
Akşam
4k bulgur pilavı
Fırında sebzeli tavuk
Çoban salata
1 bardak şalgam
Dun de fena değildi ama yürüyüş çok güzeldi bende haberler böyle kizlaaar

Off kızlar ben yine kaçamak yaptım. Aştım sınırı.. form çay iciyorum yeşil çay içicem mate çayı icicem su içicem ne bulursam onu içicem yanii yarina kalmamalı bu kilo. Off ne aptalım ye ye sonrada agirlasmayayim diye beklentiye gir başka :((

Selam bende dünkü menümü yazayım.
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
1 dilim kaşar

Öğlen
Salamlı çift kaşarlı tost

Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 tabak kıymalı çubuk makarna

Akşam yemeğim yine istediğim gibi geçmedi.bir gün önce yaprak sarmalar sonraki gün makarna patlattım yanı.Kayınvalideye dedim sen benim diyetimi sabote etmeye çalışıyosun diye :)) Pişi de yapmıştı bu hafta çünkü.Yesen olmuyor yemesen olmuyor.Çok da yağış vardı dün yürüyüş yapmak istedim ama olmadı.Ramazana kadar toparlamalıyım.

Sabah
Mate çayı
2 dilim kepek ekmegi
5 zeytin
1 kk köy peyniri
Domates
Salatalik
Maydanoz

Kızlar yaz geldi elbette herkes eskisine gore yogun olacak ama motivasyon icin biraz daha zaman ayiralim birbirimize olmaz mı :)

Ara öğün
1 fincan sütlü Türk kahvesi
10 gr siyah cekirdekli üzüm..

Sabah kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta ve 2 kk kadar kaşar peynir yedim.Hala tokum.Ben ramazanda sahurda da böyle besleneceğim.

Ramazan icin peşin konusamiyorum ben ama cok güzel olur. Kesinlikle acikmazsin tomurcugum..
Ramazanda kilo almaktan çok korkuyorum miladcım.70li kilolara bu kadar yaklaşmışken 80lerden yukarıya çıkmak hiç istemiyorum.Bu yüzden ramazanda veremesem de almamalıyım.Kararlıyım yani.

@milad2015 Evet bu aralar çok boşladım ben şahsen 3 gündür falan ev işleri mahvetti beni. Ama bugun tam gaz devam!

Kahvaltı 11:00
2 dilim kızarmış ekmek
1/3 peynirli poğaça
Yarım kk peynir
3-4 zeytin
1 haslanmıs yumurta
1 bardak cay

Ara 14:00
Türk kahvesi

Ramazanda kilo almaktan çok korkuyorum miladcım.70li kilolara bu kadar yaklaşmışken 80lerden yukarıya çıkmak hiç istemiyorum.Bu yüzden ramazanda veremesem de almamalıyım.Kararlıyım yani.

Ben verir miyim bilmiyorum ki bunun için çok ugrasacagim bu defa, ama almamaya bende çok kararliyim...

@milad2015 Evet bu aralar çok boşladım ben şahsen 3 gündür falan ev işleri mahvetti beni. Ama bugun tam gaz devam!

Kahvaltı 11:00
2 dilim kızarmış ekmek
1/3 peynirli poğaça
Yarım kk peynir
3-4 zeytin
1 haslanmıs yumurta
1 bardak cay

Ara 14:00
Türk kahvesi

kahvaltın cok guzel canim bence bir ara ogun meyve+yogurt gibi yapip direkt akşam yemeği yiyip aksami normal saatinde kapatman en iyisi olacak. Bu saatten sonra 3 öğün olursa düzenin bozulur çünkü..

Bugün düzen kaydı benim hala bişey yemedim ve acıkmadım da.Acıkmadım mı canım mı bişey istemiyor onu bilemedim .Bu saatten sonra da öğlen yemeği yiyecek halim yok artık.Umarım birden acıkıp da akşam saldırmam

Back