Ben okuldaydim tum gun canim cok buyuk problemlerimiz var onceleri onemsemiyordum ama dedikodu almis basini gitmis sinifimizin velileri masallah cok guzel dedikodu etmisler ve benim dort yasindaki oglumu kiskaniyorlarmis koca koca kadinlar inanamadim sok oldum ara ara kulagima geliyodu ama son gunlerde aciktan ogretmene bile demisler ayri tutuyorsun onu diye alakasi yok cok iyi bir ogretmenimiz var egitim sistemi harika ama anlayacak insan lazim galiba benim bulantilarda stresten deli olacam yakinda burayida mesgul ediyorum ama birilerine icimi dokmezsem gercekten hastalanicam
Afiyet olsun canım.Ara öğün
Sütlü Türk kahvesi
Ogle
225 gr patatesli tavuk haşlama :)
150 gr yağsız çoban salata
Kalori hesabi yaptığım icin grlari hesapladim
Afiyet olsun canım.
Bende şimdi salamlı çift kaşarlı tost yedim.Şu karbonhidrat diyetini seviyorum yaaa :)))
Bende saymıyorum artık canım aynen kasıyor.Ama 50 yi geçmediğimi biliyorum tahmini kafamda yapıyorum hesabı.:))) salamlari yiyince seversin tabi.. saymak zorunda olmak kasiyor beni. Surekli.acaba mi diye düşünmekte... yoksa bencede güzel bir metod.. sanada afiyet olsun canım
Birazdanda ara öğün olarak tarcınlı sütlü kahve icecegim.. bu bana çok iyi geliyor.
Sabah kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta ve 2 kk kadar kaşar peynir yedim.Hala tokum.Ben ramazanda sahurda da böyle besleneceğim.
Ramazanda kilo almaktan çok korkuyorum miladcım.70li kilolara bu kadar yaklaşmışken 80lerden yukarıya çıkmak hiç istemiyorum.Bu yüzden ramazanda veremesem de almamalıyım.Kararlıyım yani.Ramazan icin peşin konusamiyorum ben ama cok güzel olur. Kesinlikle acikmazsin tomurcugum..
Ramazanda kilo almaktan çok korkuyorum miladcım.70li kilolara bu kadar yaklaşmışken 80lerden yukarıya çıkmak hiç istemiyorum.Bu yüzden ramazanda veremesem de almamalıyım.Kararlıyım yani.
@milad2015 Evet bu aralar çok boşladım ben şahsen 3 gündür falan ev işleri mahvetti beni. Ama bugun tam gaz devam!
Kahvaltı 11:00
2 dilim kızarmış ekmek
1/3 peynirli poğaça
Yarım kk peynir
3-4 zeytin
1 haslanmıs yumurta
1 bardak cay
Ara 14:00
Türk kahvesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?