- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
Canim cok gecmis olsun bebisine ankara bir soguk bir sicak belkide ondan hasta oldu bebegin dikkat et kuzuya canim cok hastalaniyor oksurugunun sekline sesine ne zaman daha fazla olduguna dikkat et benim buyuk oglumda boyle bebekken hasta olurdu biz anlamazdik verirdi dr antibiyotigi sonra bir ogrendikki cocuk alerjik bronsit yani astim o nedenle oksuruk herseyin habercisidir anne olarak cocugunun dr sen olacaksin canim ben artik uzman oldum bu konuda oksurugun sesinden dahi anlarim neden oksurdugunu dilerim kuzun cabucak iyilesir canim kac aylik ti bebegin canim .......Iyi geceler kizlar
Bugunum cok kotu gecti bi turlu mesaj yazamadim size.. bebegim hastalandi cok kotu oksuruyo doktor baya ilerlemis dedi..oglen bide kv geldi aksamda esimle beraber babasi geldiler onlara yemek hazirla cay kahve derken ooof gelin olmak ne zor kizlar yaa yediklerime gelince
Sabah
Iki haslama yumurta
1 kk peynir
4 ceri domates salatalik
7 zeytin
Ara
3 Kayisi
1 bardak sut
Oglen
1 kase makarna salatasi
2 kucuk kurabiye
1 pogaca
Cay
Aksam
2 kucuk karniyarik
1 kase cacik
1 dilim karpuz
Hallettiginize cok sevindim canim ogrenci olmak cok zor allah yardimcin olsun ..Kızlar bugunluk beni affedin, menü bildiremiyorum çünkü Kahvaltı dışında hiçbir şey yemedim kötü bi gündü sonunda hallettik her şeyi ama genel olarak canım hiçbir şey şey istemedi :/
Iyi geceler kizlar
Bugunum cok kotu gecti bi turlu mesaj yazamadim size.. bebegim hastalandi cok kotu oksuruyo doktor baya ilerlemis dedi..oglen bide kv geldi aksamda esimle beraber babasi geldiler onlara yemek hazirla cay kahve derken ooof gelin olmak ne zor kizlar yaa yediklerime gelince
Sabah
Iki haslama yumurta
1 kk peynir
4 ceri domates salatalik
7 zeytin
Ara
3 Kayisi
1 bardak sut
Oglen
1 kase makarna salatasi
2 kucuk kurabiye
1 pogaca
Cay
Aksam
2 kucuk karniyarik
1 kase cacik
1 dilim karpuz
Kızlar bugunluk beni affedin, menü bildiremiyorum çünkü Kahvaltı dışında hiçbir şey yemedim kötü bi gündü sonunda hallettik her şeyi ama genel olarak canım hiçbir şey şey istemedi :/
Ben okuldaydim tum gun canim cok buyuk problemlerimiz var onceleri onemsemiyordum ama dedikodu almis basini gitmis sinifimizin velileri masallah cok guzel dedikodu etmisler ve benim dort yasindaki oglumu kiskaniyorlarmis koca koca kadinlar inanamadim sok oldum ara ara kulagima geliyodu ama son gunlerde aciktan ogretmene bile demisler ayri tutuyorsun onu diye alakasi yok cok iyi bir ogretmenimiz var egitim sistemi harika ama anlayacak insan lazim galiba benim bulantilarda stresten deli olacam yakinda burayida mesgul ediyorum ama birilerine icimi dokmezsem gercekten hastalanicam
Çok geçmiş olsun tatlım.İnşallah daha iyidir şimdi.Onlar öksürdükçe bizim ciğerimiz parçalanıyor.Bir an önce şifa bulsun yavrucak...Iyi geceler kizlar
Sabah
Iki haslama yumurta
1 kk peynir
4 ceri domates salatalik
7 zeytin
Ara
3 Kayisi
1 bardak sut
Oglen
1 kase makarna salatasi
2 kucuk kurabiye
1 pogaca
Cay
Aksam
2 kucuk karniyarik
1 kase cacik
1 dilim karpuz
Daha doktora gitmedin mi canım.Lütfen ihmal etme bulantılarını.Büyük ölçüde stresten tabi.Baksana ne insanlarla karşılaşıyoruz.Takmamak elde değil.Ben okuldaydim tum gun canim cok buyuk problemlerimiz var onceleri onemsemiyordum ama dedikodu almis basini gitmis sinifimizin velileri masallah cok guzel dedikodu etmisler ve benim dort yasindaki oglumu kiskaniyorlarmis koca koca kadinlar inanamadim sok oldum ara ara kulagima geliyodu ama son gunlerde aciktan ogretmene bile demisler ayri tutuyorsun onu diye alakasi yok cok iyi bir ogretmenimiz var egitim sistemi harika ama anlayacak insan lazim galiba benim bulantilarda stresten deli olacam yakinda burayida mesgul ediyorum ama birilerine icimi dokmezsem gercekten hastalanicam
Kendimden gectim ama kucucuk cocuk o daha nasil boyle kotu dusunceli olabiliyorlar anlamis degilim mudure hanim bile artik isyan etti ve yuh dedi ayip yaptiginiz dedi insanlar bazen cok acimasiz oluyor ben allaha havale ettim onlariCok gecmis olsun canim angelina nın dediği gibi dikkat et daha kötü bir şey olmasın.. bende antibiyotige karşıyım çok nadir veririm gecenlerde 3 gun yandı yavrum evde kendim gecirdim ve bitti şükür. Eltimin çocukları da hastalandı dr dayadi antibiyotigi yine sonuç 3 gunde gecti bence gereksiz veriyorlar bu kadar ilacı..
Sadece kahvaltını da yazabilirsin ama sen bilirsin canim.. gule gule otur yeni evinde..
Aa canım benim meşgul falan etmiyorsun aksine paylaşman güzel bir durum.. ama bence küçücük çocuğu kendine dert eden Çocuk olgunluğunda ki insanları sen kendine dert etme canım.
Karşındaki insanların senin ve ailen hakkındaki düşüncelerini senin davranışların yada bakış açın belirlemiyor malesef.. o yüzden cok banal bir laf olsada beni cekemeyen anten taksın deyip gecmek en iyisi:)))
Dünkü menümü paylaşayım kızlar akşam yemeğini istediğim gibi geçiremedim ama olsun
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 salatalık
3 adet biberli yeşil zeytin
Ara
1 dilim kaşar
Öğlen
Yağsız tost
Ara
3 büyük erik
Akşam
Ben diyim 20 siz diyin 30 tane yaprak sarması
1 bardak ayran
Ara
1 kayısı
Bebegim 10 aylik oldu canim. Bende senin gibi dusundum doktor hemen antibiyotik verecek diye goturmedim malesefki ilerlemis antibiyotik-nefes acici-soguk alginligi-ates dusurucu birsuru surup verdi... bi noktadan sonra mecburen kullaniliyo ilaclar allah yardimcimiz olsun...Canim cok gecmis olsun bebisine ankara bir soguk bir sicak belkide ondan hasta oldu bebegin dikkat et kuzuya canim cok hastalaniyor oksurugunun sekline sesine ne zaman daha fazla olduguna dikkat et benim buyuk oglumda boyle bebekken hasta olurdu biz anlamazdik verirdi dr antibiyotigi sonra bir ogrendikki cocuk alerjik bronsit yani astim o nedenle oksuruk herseyin habercisidir anne olarak cocugunun dr sen olacaksin canim ben artik uzman oldum bu konuda oksurugun sesinden dahi anlarim neden oksurdugunu dilerim kuzun cabucak iyilesir canim kac aylik ti bebegin canim .......
Tomurcugum malesef yogunluktan gidemedim dr gerci kendimide unuttum artik kendimi tutuyorum aylardir kimseye demedim niye beni ve cocugumu konusuyorsunuz diye ogretmenimiz meyve veren agac taslanir diyor sus bosver diyor ama kadinda zan altinda cocuk aytimi yaptigini dusunuyorlar ayrim yapan ogretmene ogrenciler kapida gorunce kosup ona sarilirmi seni cok seviyorum dermi yaziklar olsun onlara 4 yasinda benim kuzum dahaÇok geçmiş olsun tatlım.İnşallah daha iyidir şimdi.Onlar öksürdükçe bizim ciğerimiz parçalanıyor.Bir an önce şifa bulsun yavrucak...
Daha doktora gitmedin mi canım.Lütfen ihmal etme bulantılarını.Büyük ölçüde stresten tabi.Baksana ne insanlarla karşılaşıyoruz.Takmamak elde değil.
Bu arada meşgul ediyorum diye düşünme.Burası sadece yiyip içtiklerimizi kilomuzu yazdığımız yer değil ki.Hepimiz yoldaş olduk artık.Dertlerimizi paryalaşacağız ki azalsın tatlım.Ben de düşük sürecimde çok yazdım her adımı birebir ama inan ki destekleriniz sayesinde en az hasarla atlattım bu süreci
Kendimden gectim ama kucucuk cocuk o daha nasil boyle kotu dusunceli olabiliyorlar anlamis degilim mudure hanim bile artik isyan etti ve yuh dedi ayip yaptiginiz dedi insanlar bazen cok acimasiz oluyor ben allaha havale ettim onlari
Bazen evet mecbur kaliyoruz ilaclara nefes acici galiba ventolin tarzi bisey verdi dimi sana dikkat et bebege canim burnu hep acik olsun da oksurmesin bulanti devam maleseffBebegim 10 aylik oldu canim. Bende senin gibi dusundum doktor hemen antibiyotik verecek diye goturmedim malesefki ilerlemis antibiyotik-nefes acici-soguk alginligi-ates dusurucu birsuru surup verdi... bi noktadan sonra mecburen kullaniliyo ilaclar allah yardimcimiz olsun...
Cok saol canim mesajlariniz bana cok destek veriyo
Insallah sizin probleminizde cozulur canim ya bos insanlarin isidir dedikodu yapmak sen nasil oldun bulantilarin devam ediyomu
günaydın kızlar
pazartesiye kadar beni hoş görün komşum pazartesi evini taşıyor her gün onlarlayız ev yemek dışarı çık sonra gel evde kahve faslı yap hatunlarla derken yorucu oluyor
pazartesi sağ selamet taşınırsa komşum sonra diğerlerine sıra gelecek 3 kişi gidiyor tayinleri çıkmıştı okulların kapanmasını beklediler ..insan üzülüyor onca zamanını geçirip her gün görüştüğün sevdiğin insanlarsa hele de
çok geçmiş olsun canımIyi geceler kizlar
Sabah
Iki haslama yumurta
1 kk peynir
4 ceri domates salatalik
7 zeytin
Ara
3 Kayisi
1 bardak sut
Oglen
1 kase makarna salatasi
2 kucuk kurabiye
1 pogaca
Cay
Aksam
2 kucuk karniyarik
1 kase cacik
1 dilim karpuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?