- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok geçmiş olsun ablanın durumu şimdi nasıl iyi mimeraba kızlar
hepinizden özür dilerim
miladcım konu sahibi olarak en cok senden
ani bi kararla istanbula gittim ablam hamile ve problemlei vardı yeni döndüm ve orda da hiç giremedim
arada yazmak isterim kabul ederseniz
gülüm hepimiz bu yazlık kışlık kıyafetlerle uğraşıyoruz bu ara bi bitmediler:)Bu arada kizlar inanin 2 gundur sadece kiyafet yikamak ve katlamakla ugrasiyorum yaaa... cok yoruldum.tabi bunda 10 aylik bebegimin de etkisi var. Hep ayaklarimda olunca ben de isi birakip onunla ilgileniyorum. Onunda hosuna gidiyor.
bu arada ben de kalabalik sevenlerdenim. 4 cocuk istoyorum nasip olursa. 2 si gitti 2 si kaldı
gülüm hepimiz bu yazlık kışlık kıyafetlerle uğraşıyoruz bu ara bi bitmediler:)
isterse bir hafta sürsün bebişin oyun istedi mi bırak işi gücü onunla ilgilen bu zamanların bir daha geri gelmeyecek iş dediğin hep var sonra benim gibi ahh işi gücü gelen gidene hizmet etmeyi o kadar önemsemeyip oğlumla daha çok oynasaymışım der pişman olursun tecrübe konuşuyor :))
bilinçli akıllı hatunun hali başka oluyor tabi :)))Ben o konuda biraz hassasim canim. O yuzden once çocuklar oluyor bwnim icin. 2 gundede biter 1 haftada da....
yayila yayila yapiyorum iste
allah hayırlı uzun ömürler versin kızınaMutlu pazarlar kizlaaar
Özet geceyim hemen
Diyet fena değildi ama kaçamaklar oldu tabi cuma kiZimin doğumgünü idi cumartesi günüm vardı ama şükür eksideyim haftaiçi okul yoğun cuma pdama bile glremeden gün bitti 9.sınıfların tercihlerini sisteme giriyoruz eve gelince teli eline alamıyorum oglan hayatta aldırmıyor artık ben de haberler böyle
bilinçli akıllı hatunun hali başka oluyor tabi :)))
Mutlu pazarlar kizlaaar
Özet geceyim hemen
Diyet fena değildi ama kaçamaklar oldu tabi cuma kiZimin doğumgünü idi cumartesi günüm vardı ama şükür eksideyim haftaiçi okul yoğun cuma pdama bile glremeden gün bitti 9.sınıfların tercihlerini sisteme giriyoruz eve gelince teli eline alamıyorum oglan hayatta aldırmıyor artık ben de haberler böyle
allah hayırlı uzun ömürler versin kızına
okul kapanan kadar sana rahat yok gerçi 1temmuza kadar siz okulda olacaksınız değil mi
enerjik kadın bu aralar ortada yok acaba hangi aktivitelerle uğraşıyor
Ben bu ifadeyi gorunce aklima sara geliyor. Nedense enerjik kadin tabi
öğleden sonra
1 bardak süte sade nescafe
akşam
2 küçük kabakla miladdan aldığım fırın mücverinin yarısı yani 2 dilim
1 kase yoğurt
1 köy biberi
ekmeğin başı derler bizde sert tarafını kopardım tıkır tıkır bir lokmacık da onu yedim
yemek sonrası
türk kahvesi
2 küçük kuş lokumu hüplettim
yediğime bakınca şişirecek bişey yok ama midem şişti benim yoğurt desem hep yediğim şey yapmaz şiş geziyorum hala yiyeli 1.5 saati geçti şalgamiyi geliyordu ama içmiycem su tutuyormuş vucutta
Oncelikle tesekkurler canim şimdi iyi ablam cok sukur ama bebisle ilgili seyler soylediler kafamiz biraz karisik tabi ki hayirlisiçok geçmiş olsun ablanın durumu şimdi nasıl iyi mi
son dediğini duymamış olalım hepimiz adına rahatça söylüyorum kabul ederseniz ne demek canım yaaa aniden ablan için gitmişsin keyfine canın istemedi de gelmedin mi ki böyle diyorsun aşk olsun sana ablan iyi olsun hayırlısıyla bebişini kucağına alsın inşallah sen de o arada incecik çıtır teyze ol allahın izniyle:)
rabbim ablana hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebişini sen de salına salına teyzeyim diye gez çıtı pıtı :))Oncelikle tesekkurler canim şimdi iyi ablam cok sukur ama bebisle ilgili seyler soylediler kafamiz biraz karisik tabi ki hayirlisi
söylediklerin ve samimiyetin beni cok mutlu etti vee kendime yeni bi hedef belirledim
evet citir teyzos olcam insaallah melegim ekimde dogacak o zamana gusel bi kiloya gelebilirim insaallah canım
genç silkelen ve kendine gelllll sarsın dedin ya sarstım seni:))Kizlar beni sarsin lutfen ya bu nedir
istanbula giderken 76 ydim simdi 77.6 cok mutsuzum
kendime gelmem lazim
menume gelince bugun piknikteydik ama dikkat etmeye calistim
sabah bir dilim çiçek ekmek
6 parca izgara sucuk domates salatalik ara 1 dilim kek
2 aavuç cekirdek
Oglen 3 kofte salata az bisey lavas
aksam 2 parca tavuk izgara 6-7 kasik fasulye piyazi
ara 1 kupa nescafe 2 kare % 85bitter