az sirke bal kat sıcak suya içiver osmanlıda gül şerbeti veya bu karışım yemeklerden sonra hazmı kolaylaştırsın diye içilirmişYaaaa ben bugun çok abarttim yeme işini kizlar. Zirve yaptim yani
Cok rahatsız oldum çook. Resmen eziyet ediyorum kendime..
bak işte buna daha çok inanıyorum:))
O kadar ablanim dedin ki şimdi dilime pelesenk oldu:) izninle böyle hitap edicem artik..
Yok canım vücut efor sarfederken zaten oluşan vücut ısısını buharlastirmaktan başka işe yaramıyor.. yapış yapış olmasi da cabası. Bende cok sordum hatta varda ama hic tavsiye eden olmadığı için oylece dinleniyor dolabimda
az sirke bal kat sıcak suya içiver osmanlıda gül şerbeti veya bu karışım yemeklerden sonra hazmı kolaylaştırsın diye içilirmiş
şimdide elma sirkesi karbonatla zayıflama kürü çıkmış alt bilbord da yazıyor midesini delecek allah korusun birisi
hahahahaha sen çok yaşa emii kahkahayı bastırdın akşam akşamBunu biliyorum ablacım ama o kadar yemisim ki simdi sirkeli suyu düşününce bile midem bulandı. O derece yedim düşün yani
Ben gibi caresi olmayan pisbogazlar dener bunu. Dur bi düşüniyim dermisim..
Hic sorma guzelim bende cok yedim oglen yuruyusle yakilacak gibi falan degil ooooff cok pismanimYaaaa ben bugun çok abarttim yeme işini kizlar. Zirve yaptim yani
Cok rahatsız oldum çook. Resmen eziyet ediyorum kendime..
hohohoho sen buna yakılacak gibi değil diyorsan ben akşam yediğimi hiç yazmıyayım :))Sabah
1 haslama yumurta
Azicik peynir
Domates salatalik
1 dilim ekmek
Oglen
2 dilim peynir
2 pogaca
1 kase salata
1 tane fincanda kek
Aksam
Yesil salata
Ara;
1 fincan form cayi
Cunkuuu orda yazan 2 dilim peynir varya o penirli borek olcakti yanlis yazmisim bide 1 kase salata varya o da makarna salatasi onuda yanlis yazmisim o yuzden pismanlik cok madem borek yiyosun 1 tanede birak ustune 2 pogaca falan falan istehohohoho sen buna yakılacak gibi değil diyorsan ben akşam yediğimi hiç yazmıyayım :))
akşam salatayla dengelemişsin neyine pişmansın onu anlamadım
ömürsün vallaha gözümden yaşlar geldi gülmekten yanlış yazmışım derken sesini duyar gibi oldum inan :)))Cunkuuu orda yazan 2 dilim peynir varya o penirli borek olcakti yanlis yazmisim bide 1 kase salata varya o da makarna salatasi onuda yanlis yazmisim o yuzden pismanlik cok madem borek yiyosun 1 tanede birak ustune 2 pogaca falan falan iste
Ayy valla sayende bende guldum canim senin dedigin gibi olur insallah beynim oyle algilamistir neysevyaaa takilmiyorum artik yedim gecti gittispor yapmadan en hızlı enerji nasıl yakılır KAHKAHA ATARAK sayende ben yaktım rabbim seni de bir ömür boyu güldürsün inşallah
seviyorum seni yaaaAyy valla sayende bende guldum canim senin dedigin gibi olur insallah beynim oyle algilamistir neysevyaaa takilmiyorum artik yedim gecti gitti
Onunuzdeki maclara bakicaz artikin sekerim
günaydınnnnnnnnnnnn kızlar
günaydın kuzummmGünaydın ablammm...
Bugun sağlıklı beslenme duzenime dönüyorum.
Dedigin gibi çöp tenekesi muamelesini haketmiyorum benn..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?