Hic sorma guzelim bende cok yedim oglen yuruyusle yakilacak gibi falan degil ooooff cok pismanim
merhabalar... döndüm bennn...
nasılsınız, keyifler ne alemde...
Hos geldiin canimmerhabalar... döndüm bennn...
nasılsınız, keyifler ne alemde...
Hayirlisi olsun canim insallah saglicakla kucagina alirsin bebeginiSelam kızlar,
Doktordan geldim şimdi.Çok az gelişmiş kese.Yine kalp atışı yok haliyle.Son adet tarihine ve haftasına göre kalp atışının duyulması gerekirdi.Çok normal bir gebelik gibi görünmüyor dedi doktor.Boş gebelik de olabilirmiş.Pazartesine kadar bekleyeceğiz yine bakılacak gelişmediyse kürtaja alacağım dedi.
Hakkımızda hayırlısı artık.
Başta çok ağlamıştım istemiyorum diye hissetti sanırım bende sizi istemiyorum diyor.
Sabah da dua ediyordum hayırlıysa devam etsin bi problem olacaksa bir sebep çıkar Allah'ım diye.Beklemedeyiz bakalım...
canım yaaa içim cız etti resmenSelam kızlar,
Doktordan geldim şimdi.Çok az gelişmiş kese.Yine kalp atışı yok haliyle.Son adet tarihine ve haftasına göre kalp atışının duyulması gerekirdi.Çok normal bir gebelik gibi görünmüyor dedi doktor.Boş gebelik de olabilirmiş.Pazartesine kadar bekleyeceğiz yine bakılacak gelişmediyse kürtaja alacağım dedi.
Başta çok ağlamıştım istemiyorum diye hissetti sanırım bende sizi istemiyorum diyor.
Sabah da dua ediyordum hayırlıysa devam etsin bi problem olacaksa bir sebep çıkar Allah'ım diye.Beklemedeyiz bakalım...
canım çok sağol, hoşbuldummmm..pismanligin faydasi yok malesef. Olan oldu malesef.. Artık dediğin gibi önümüzdeki maçlara bakacağız.
Hosgeldin canim ozlettin kendini.. iyi cok şükür daha da iyi olacagiz inşallah. Sen neler yaptın? Eğlendin mi nasil gecti köy gezmesi??
canım hakkında hayırlısı olur inşallah... herşeyde bir hayır var unutmayalım, bekleyelim, görelim mevlam neyleyecek...Selam kızlar,
hoşbuldum canım...Hos geldiin canim
Selam kızlar,
canım çok sağol, hoşbuldummmm..
çok güzeldi... çok eğlendik... hem de sıla-ı rahim oldu.
tabi bu arada da bol bol gözlemeler falan havada uçuştu...
canım sizin kilo bildirimleri ne zamandı, pazartesileri mi?
başka bi topiğe yazıyorsunuz sanırım..
canım bugün kahvaltıdan sonra tartılabildim, 89,700 dü sanırım..Canım benim hakkında hayırlısı olsun.. teslimiyetini cok takdir ettim. Rabbim ecrini verecektir inşallah. Cok güzel dua etmişsin bende ancak amin diyebiliyorum..
Sali gunleri yaziyoruz evet 2015 fistiklarinin kilo takip günlüğü'ne yazıyoruz..sen dun yoktun bugunde yazabilirsin..
hoşgeldin :))hoşbuldum canım...
çocuklar, sen nasılsınız?
hoşbuldum, teşekkür ederimhoşgeldin :))
Şimdiye kadar yediklerimi yazayım da geri kalanina Allah Kerîm
Sabah
1 dilim beyaz ekmek (2 dilim kepek ekmegi büyüklüğünde)
Beyaz peynir
4 zeytin
Domates-salatalik , yeşillik
Ara
1 kase yoğurt
1 ceviz ici 5 cekirdekli siyah üzüm
Öğle
2 kaşık makarna
Tavuk ızgara
Yağsız salata
Canım ya ben de saldım akşam...Oglene kadar yediklerimi yazmıştım. Sonra yine bi iştah patlaması yaşadım ve
kotu şeyler yedim.
1 tabak makarna
Yarim paket saklikoy bisküvi
2 kaşık cokokrem yedim
aksam telafi icin sadece 2 salatalık yiyeceğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?