• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

20150514_103208.jpg

Selam kızlar ben geldim,
Doktordan geliyorum şimdi.Kese güründü ama çok küçük dedi doktor.Yani son adet tarihine uyumlu değil haftası.1 hafta geri gibi birşeymiş.Adet düzensizliğinden ve geç döllenmeden olabilir dedi.Zaten bhcg değerim de haftasına göre düşükmüş.Haftaya çarşambayı bekleyeceğiz bakalım kalp atışı duyulacak mı...
Hakkımızda hayırlısı olsun nasibimizde varsa herşey yolunda gider,hayırlı değilse zaten bir sebep çıkar,çok üzmüyorum kendimi şimdilik.
İstemiyorum istemiyorum dedikçe hissetti galiba nazlanıyor mu ne :KK46:

Selam kızlar ben geldim,
Doktordan geliyorum şimdi.Kese güründü ama çok küçük dedi doktor.Yani son adet tarihine uyumlu değil haftası.1 hafta geri gibi birşeymiş.Adet düzensizliğinden ve geç döllenmeden olabilir dedi.Zaten bhcg değerim de haftasına göre düşükmüş.Haftaya çarşambayı bekleyeceğiz bakalım kalp atışı duyulacak mı...
Hakkımızda hayırlısı olsun nasibimizde varsa herşey yolunda gider,hayırlı değilse zaten bir sebep çıkar,çok üzmüyorum kendimi şimdilik.

Saglikla dogsun da nazlansin inşallah çekersiniz anne babalarin işi ne dimi ;) hakkinda hayırlısı canim. Ama ben dört kişilik bir aile olmani geçiriyorum gönlümden. Sana ikinci kez anne olnak yakışacak :)

Eki Görüntüle 1527024 Eki Görüntüle 1527021

Sabah
1 tabaktakiler arti 60 gr kepekli köy ekmegi

Ara
Yesil cay
2 ceviz
5 cekirdekli siyah uzum
NE GÜZEL HAZIRLAMIŞSIN, NE GÜZEL ÖZENMİŞSİN...
TABAKLARIN DA ÇOK CİCİ...
Aksamlari yemeğe saldirmaktan korkmasam bende pazartesi perşembe tutardim. Zayiflayinca o düzeni oturtacagim inşallah..
İNŞALLAH CANIM...
HEM SÜNNET, HEM DE BENİM BORÇLAR DA VAR BAYAĞI...
BENİ DE SUSUZ KALMAK ÇOK ETKİLİYOR, HEMEN ÖDEM OLUYOR BENDE...
Selam kızlar ben geldim,
HAFTAYA DUYARSINIZ MİNİK KALBİN TIP TIPLARINI İNŞALLAH CANIM... RABBİM SAĞLIKLI, HAYIRLI EYLESİN İNŞALLAH...
AYY EVET BENİM DOĞURMA ZAMANIM GELMİŞ, ÇOK ÖZENDİM BEBİŞE...
HAMİLEYKENKİ BEBİŞ HAREKETLERİNİ, Bİ DE EMZİRMEYİ ÇOK ÖZLEDİM...
Saglikla dogsun da nazlansin inşallah çekersiniz anne babalarin işi ne dimi :KK66: hakkinda hayırlısı canim. Ama ben dört kişilik bir aile olmani geçiriyorum gönlümden. Sana ikinci kez anne olnak yakışacak :)
5 DE OLSUNLAR, 6 DA OLSUNLAR CANIM...:KK46::KK46::KK46::KK46:

Selam kızlar ben geldim,
Canim benimde ikinci hamileligimde oyle olmustu gec dollenme olmus hic sorun olmadi oglumda 4 kilo 300 gr dogdu masallah:nazar:
Hakkinizda hayirlisi olsun soeunsuz dunyaya gelsin bebisimiz :KK46:

Canim benimde ikinci hamileligimde oyle olmustu gec dollenme olmus hic sorun olmadi oglumda 4 kilo 300 gr dogdu masallah:nazar:
Hakkinizda hayirlisi olsun soeunsuz dunyaya gelsin bebisimiz :KK46:
Teşekkürler canım,bende de öyle oldu sanırım.Zaten 28-30 günde olmaz hiç adetlerim.Geç yumurtlarım hep.Dolayısıyla da geç döllenme olmuş olabilir.Hakkımızda hayırlısı

Zorlandim ama varya cocuklar cok hareketli oluyo sabahlari kucugu legene oturttum oyuncaklari doktum o cikiyo legenden ben koyuyorum artik basladim birakmayim dedim sonunda bittii..
Canim senin ilk cocuk kac yasinda ozledim dediginden merak ettim buyuk mu
DEĞİL DE BEN ÇABUK ÖZLEDİM SANIRIM:KK48::KK48::KK48:
KIZIM 2,5 YAŞINDA...
BEN 3 ÇOCUK İSYİYORUM RABBİM NASİP EDERSE...:KK46::KK46::KK46:
İKİNCİ İLE ÜÇÜNCÜ ARASINDA DA 5-6 YAŞ OLSUN İSTİYORUM.. BU DURUMDA DA İKİNCİYİ BİR AN EVVEL YAPMAK LAZIM TABİ:oops:

İNŞALLAH CANIM...

HAFTAYA DUYARSINIZ MİNİK KALBİN TIP TIPLARINI İNŞALLAH CANIM... RABBİM SAĞLIKLI, HAYIRLI EYLESİN İNŞALLAH...

Senin de gönlünce olsun herşey...
ilk hamileliğim olsa hüngür hüngür ağlıyor olurdum şuan.Deli gibi siteleri dolaşırdım benzer durum yaşayan var mı diye.
İkincilerde böyle mi oluyor acaba.Gönlüm daha rahat,herşey yolunda gidecek diye düşünüyorum.1 tane çocuğum var nasıl olsa diye bunu kaybetme korkusu mu yaşamıyorum acaba o_O Neden böyleyim,bir ben mi böyleyim ya da o_O

DEĞİL DE BEN ÇABUK ÖZLEDİM SANIRIM:KK48::KK48::KK48:
KIZIM 2,5 YAŞINDA...
BEN 3 ÇOCUK İSYİYORUM RABBİM NASİP EDERSE...:KK46::KK46::KK46:
İKİNCİ İLE ÜÇÜNCÜ ARASINDA DA 5-6 YAŞ OLSUN İSTİYORUM.. BU DURUMDA DA İKİNCİYİ BİR AN EVVEL YAPMAK LAZIM TABİ:oops:
Bende hamileligi emzirmeyi ozledim yazinca buyuk sandim canim
Evet benimkilerin arasida 3,5 yas sende bir iki aya hamile kalsan 9 ayda hamilelik seninkilerde benimkilerin ayarinda olur

Senin de gönlünce olsun herşey...
ilk hamileliğim olsa hüngür hüngür ağlıyor olurdum şuan.Deli gibi siteleri dolaşırdım benzer durum yaşayan var mı diye.
İkincilerde böyle mi oluyor acaba.Gönlüm daha rahat,herşey yolunda gidecek diye düşünüyorum.1 tane çocuğum var nasıl olsa diye bunu kaybetme korkusu mu yaşamıyorum acaba o_O Neden böyleyim,bir ben mi böyleyim ya da o_O
BENCE ÇOK NORMAL DUYGULARIN CANIM...
İNSAN ÇOK OLGUNLAŞIYOR ÇOCUKTAN SONRA, BEYLERİN ASKERLİĞİ GİBİ BİRŞEY:KK48:
BENİM ÇEVREMDE DE GÖZLEMLEDİĞİM ŞEY O, BAK METRA DA İYİ BİLİR... İKİNCİ ÇOCUĞA ÇOK RAHAT BAKACAKSIN, TEDİRGİNLİK YAŞAMADAN, ACABA DEMEDEN... VE HEPİMİZ FARKEDİYORUZ Kİ DOĞMADAN ÖNCE DE, DOĞDUKTAN SONRA DA BEBİŞLERİN HEPSİ ASLINDA ALLAH'A EMENETLER... O YÜZDEN OLUMLU DÜŞÜNÜYORSUN VE BENCE DE EN İYİSİNİ YAPIYORSUN...
Bende hamileligi emzirmeyi ozledim yazinca buyuk sandim canim
Evet benimkilerin arasida 3,5 yas sende bir iki aya hamile kalsan 9 ayda hamilelik seninkilerde benimkilerin ayarinda olur
AYNEN CANIM BEN DE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM...
RAMAZAN DAN SONRA BAŞLASAK ÇALIŞMALARA DİYE...
HOŞ O ZAMANA KADAR BU KİLOYU ADAM EDER MİYİM BİLMİYORUM DA... EN KÖTÜ 70LERE İNSEM... AMA RAMAZANDAN ÜMİTLİYİM...

İNŞALLAH CANIM...

canimm cok tesekkur ederim. Bunlar adam akıllı diyet zamanlarımın tabağı zıvanadan çıktığımda gör beni ekmek arası yiyorum herseyi :))

Inşallah canim benim son 2 gun kaldi. Ramazandan once bitireyim. Emziriyorum diye gozum de buyudu ama 30 gunu bitiriyorum cok şükür

Benim borcum kalmadı hatırladığım kadarıyla yarinda mirac kandiliymis yaa bilmiyordum yeni öğrendim..oruçlu olmak istiyorum nasipse. Eşlik edecek olan var mı kizlar??
BENİM ÇEVREMDE DE GÖZLEMLEDİĞİM ŞEY O, BAK METRA DA İYİ BİLİR... İKİNCİ ÇOCUĞA ÇOK RAHAT BAKACAKSIN, TEDİRGİNLİK YAŞAMADAN, ACABA DEMEDEN... VE HEPİMİZ FARKEDİYORUZ Kİ DOĞMADAN ÖNCE DE, DOĞDUKTAN SONRA DA BEBİŞLERİN HEPSİ ASLINDA ALLAH'A EMENETLER... O YÜZDEN OLUMLU DÜŞÜNÜYORSUN VE BENCE DE EN İYİSİNİ YAPIYORSUN...

HOŞ O ZAMANA KADAR BU KİLOYU ADAM EDER MİYİM BİLMİYORUM DA... EN KÖTÜ 70LERE İNSEM... AMA RAMAZANDAN ÜMİTLİYİM...

Ramazan da kilo mu veriyorsun tatlim? Ben malesef hep aldim şimdiye dek:( hedefim bu ramazan da nefsimi dizginlemek. Yarin ufak bir.alistirma yapaýım bakalim:))

Bu arada yazdiysan bile kaçırmışım çalışıyor musun canım?

Back