• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

sabah yazsam olmuyor öğle desem kahvaltı ben buna şöyle diyim en iyisi :
İLK ÖĞÜN :))
2 haşlama yumurta tekini eşime pişirdim yemeyince ben lüplettim :KK45:
az yağlı salata
yarım dilim kaşarlı ekmek
şimdide çayımı içiyorum :KK50:

ben bir de doğuştan kiloluyum heheheh
yeme krizi bende ayda bir olur bazen karnım tokken bile bişeyler yeme hissi oluyor şekerli tuzlu ikisi birden farketmiyor
onun da çaresini buldum süte sade 1-2 çay kaşı nescafe çok işe yarıyor :)

Bende sütlü kahvenin üstüne tanımam bu konuda ama yeni bir tarif buldum yag yakıcı kahve tarifi ama ben yag yakmasina pek inanmiyorum. İstahimi kesmesiyle ilgileniyorum.
Aksamdan 1 fincan sütle 1 çubuk tarcini kaynatıp dolaba kaldırıyoruz ertesi gun aksam yemeginden 1 saat once ısıtıp sade nescafe gold ekleyip iciyoruz. Tarcin bu şekilde ozlerini süte birakmis oluyor.

Bende sütlü kahvenin üstüne tanımam bu konuda ama yeni bir tarif buldum yag yakıcı kahve tarifi ama ben yag yakmasina pek inanmiyorum. İstahimi kesmesiyle ilgileniyorum.
Aksamdan 1 fincan sütle 1 çubuk tarcini kaynatıp dolaba kaldırıyoruz ertesi gun aksam yemeginden 1 saat once ısıtıp sade nescafe gold ekleyip iciyoruz. Tarcin bu şekilde ozlerini süte birakmis oluyor.
denemek lazım

Deniyorum bugün dolapta içeceğim saati bekliyor:)
İşe yaramasada sorun yok cok buyuk açlık krizlerin olmuyo şükür ..
Tarcini zaten severim. Sütlü kahveye bayılırım her türlü gideri var:))
aynen her türlü gideri var :))))
ben de severim sütü de tarçını da

7 mayısta dogumgunuydu dimi oğlunun. tomurcukkk tomurcukkk canim Rabbim nice Hayırlı seneler Hayırlı bir ömür nasip etsin yavrucuguna..

aa bu gün değil mi tomurcuğun oğlunun 2. yaş günü :eek::eek:
rabbim nice seneleri sağlıkla beraber görmeyi nasip etsin tomurcuk :KK36::KK36::KK36:
Sağolun teyzeleri çok teşekkürler.Farklı bir mutluluk bu paşam 2 yaşına girdi çok şükür.Rabbim sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin cümlenin evlatlarıyla birlikte benimkine de...

Sağolun teyzeleri çok teşekkürler.Farklı bir mutluluk bu paşam 2 yaşına girdi çok şükür.Rabbim sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin cümlenin evlatlarıyla birlikte benimkine de...
amin gülüm inşallah koca koca adamlar olacaklar insanlar ne güzel yetiştirmişsin evladını diyecek

Canim az once yazdıklarına gore hesapladim daha fazla çıktı

Izgara hindi. 0p
Salata bir porsiyon 9.8
Ayran 1 b. 4.7
.

1 kase kuruyemiş 29.4
Soda 0

Yogurtlu bakla
Yogurdu 4.9
Bakla. 18.8
Firin makarna 5.5
Toplam 73.1p yanlis mi oldu hesaplamalar daha kahvaltiyi da hesaplamadim yazmamistin çünkü[/QUOTE
Canim az once yazdıklarına gore hesapladim daha fazla çıktı

Izgara hindi. 0p
Salata bir porsiyon 9.8
Ayran 1 b. 4.7
.

1 kase kuruyemiş 29.4
Soda 0

Yogurtlu bakla
Yogurdu 4.9
Bakla. 18.8
Firin makarna 5.5
Toplam 73.1p yanlis mi oldu hesaplamalar daha kahvaltiyi da hesaplamadim yazmamistin çünkü
canım kuru yemişi fazla yazmışsın 100gr 30kb ama benimki 50gr kadardı çünki paket 150grlıktı 1/3 kadar yedim 15kb
sabah kahvaltı yapmıyorum bu hafta böyle deneyeceğim limonlu su içiyorum 4 kb salata 4kb yoğurt 2çk 1kb
sabah :4
öğle:10
ara :15
akşam : 25
54 yaptı sen nerden hesaplıyorsun canım diyetkolikten baktım ben çerez de üstünde yazandan hesapladım diyetkolikte bakınca fazla oluyor hangisi doğru acep

Ara
Sütlü tarcinli kahve
Puanını birazdan hesaplarim

Back