ben bir de doğuştan kiloluyum heheheh
yeme krizi bende ayda bir olur bazen karnım tokken bile bişeyler yeme hissi oluyor şekerli tuzlu ikisi birden farketmiyor
onun da çaresini buldum süte sade 1-2 çay kaşı nescafe çok işe yarıyor :)
denemek lazımBende sütlü kahvenin üstüne tanımam bu konuda ama yeni bir tarif buldum yag yakıcı kahve tarifi ama ben yag yakmasina pek inanmiyorum. İstahimi kesmesiyle ilgileniyorum.
Aksamdan 1 fincan sütle 1 çubuk tarcini kaynatıp dolaba kaldırıyoruz ertesi gun aksam yemeginden 1 saat once ısıtıp sade nescafe gold ekleyip iciyoruz. Tarcin bu şekilde ozlerini süte birakmis oluyor.
denemek lazım
aynen her türlü gideri var :))))Deniyorum bugün dolapta içeceğim saati bekliyor:)
İşe yaramasada sorun yok cok buyuk açlık krizlerin olmuyo şükür ..
Tarcini zaten severim. Sütlü kahveye bayılırım her türlü gideri var:))
aa bu gün değil mi tomurcuğun oğlunun 2. yaş günüTomurcukkk um oglunun dogum gunu kutlu olsyn canim. Bebegini de sağlıkla kucagina alirsin insallah....
7 mayısta dogumgunuydu dimi oğlunun.tomurcukkk canim Rabbim nice Hayırlı seneler Hayırlı bir ömür nasip etsin yavrucuguna..
Sağolun teyzeleri çok teşekkürler.Farklı bir mutluluk bu paşam 2 yaşına girdi çok şükür.Rabbim sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin cümlenin evlatlarıyla birlikte benimkine de...aa bu gün değil mi tomurcuğun oğlunun 2. yaş günü
rabbim nice seneleri sağlıkla beraber görmeyi nasip etsin tomurcuk
amin gülüm inşallah koca koca adamlar olacaklar insanlar ne güzel yetiştirmişsin evladını diyecekSağolun teyzeleri çok teşekkürler.Farklı bir mutluluk bu paşam 2 yaşına girdi çok şükür.Rabbim sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin cümlenin evlatlarıyla birlikte benimkine de...
Canim az once yazdıklarına gore hesapladim daha fazla çıktı
Izgara hindi. 0p
Salata bir porsiyon 9.8
Ayran 1 b. 4.7
.
1 kase kuruyemiş 29.4
Soda 0
Yogurtlu bakla
Yogurdu 4.9
Bakla. 18.8
Firin makarna 5.5
Toplam 73.1p yanlis mi oldu hesaplamalar daha kahvaltiyi da hesaplamadim yazmamistin çünkü[/QUOTE
canım kuru yemişi fazla yazmışsın 100gr 30kb ama benimki 50gr kadardı çünki paket 150grlıktı 1/3 kadar yedim 15kbCanim az once yazdıklarına gore hesapladim daha fazla çıktı
Izgara hindi. 0p
Salata bir porsiyon 9.8
Ayran 1 b. 4.7
.
1 kase kuruyemiş 29.4
Soda 0
Yogurtlu bakla
Yogurdu 4.9
Bakla. 18.8
Firin makarna 5.5
Toplam 73.1p yanlis mi oldu hesaplamalar daha kahvaltiyi da hesaplamadim yazmamistin çünkü
sabah kahvaltı yapmıyorum bu hafta böyle deneyeceğim limonlu su içiyorum 4 kb salata 4kb yoğurt 2çk 1kb
sabah :4
öğle:10
ara :15
akşam : 25
54 yaptı sen nerden hesaplıyorsun canım diyetkolikten baktım ben çerez de üstünde yazandan hesapladım diyetkolikte bakınca fazla oluyor hangisi doğru acep
Teşekkür ederiz teyzoşDOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN RÜZGAR MUTLU YILLAR OLSUN SEKER TANESI SENI
Evet canım haklısın,benim de aklımdan geçti dediğin...Ruzgara en guzel hediye bir kardes olacak emin ol. Iyiki dogmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?