• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Estağfurullah canım kizmadim:)
Yalniz menü muhteşem eski kilona hu hafta bile ulaşabilirsin:KK66:

Şaka yaptim kiz biliyorum kizmadigini, niyetim oyle canim yerlesmeden ustumden atim onlari sonra daha normal bi sekilde devam edicem

sağol canım allah razı olsun
arada uyuşma kramplar oluyor onun dışında şükür sorun yok 3 ayda bi gidiyorum tahlilere bakıp ilaçların dozunu ayarlıyor doktor miladımın dediği gibi rabbim dermansız dert vermesin ben alıştım düzenli ilaç içmeye sorun yok şükür
baban da iyi olur inşallah

Sagol canim insalllah duzelir

Kizlar 1 saat 10 dakika daha yuruduk ablamla ama baya bi yoruldum yani ayaklarim sizliyor

Ayyy ekimcim ikinci kez bam telime bastın bende aynısını yaptim akşam Kıymalı degil et sulu salcali naneli sos yaptım. Harika kokuyordu cocuklara doldurduktan sonra koşa koşa eltime götürdüm kalmasın diye oğlumun tabaginda 2 kaşık kaldı yiyemedi nasil yalvardim biriniz yiyin benim icin diye:))
Yemediler nankorler koklaya koklaya çöpe attım.
Ama kendimle gurur duyuyorum :)

Aferin miladcim irademiz bu sekilde daha kuvvetleniyor iste:KK9::KK9::KK9:

Gunaydinlar günlüğün fistiklari :KK3::KK3::KK3:huuuuu kalkmadinizmi hadi kalkin hareket zamani yaz geldi vermemiz gereken kilolar varr :KK76::KK76::KK76:erkenden kalktim bugun oglusumun defilesi var cok heycanliyim bu sene ne cok heyecan yasadim ...:KK30:dun arkadasin mevludu vardi yapmislar hamurislerini artik secerek yedim :oops:yuruyusumde yatti dedim icimden komsum hadi cikalim yuruyelim dedi aksam 19:30 dan 21:00 kadar yurumusuz yakmisimdir yediklerimi herhalde :KK6::KK6:dun arkadaslar sen ne kadar inceldin cok zayifladin dediler sunu bir su tarti fark etmedi yaaa :KK70::KK70:

Günaydın

Sabah limonlu su
19 gr kepekli galeta 12 p
1 haşlanmış yumurta 0p
2 küp peynir. 0p
Yarim domates. 3p
3 zeytin. 0.3p

Toplam 15.3

Gunaydinlar günlüğün fistiklari :KK3::KK3::KK3:huuuuu kalkmadinizmi hadi kalkin hareket zamani yaz geldi vermemiz gereken kilolar varr :KK76::KK76::KK76:erkenden kalktim bugun oglusumun defilesi var cok heycanliyim bu sene ne cok heyecan yasadim ...:KK30:dun arkadasin mevludu vardi yapmislar hamurislerini artik secerek yedim :oops:yuruyusumde yatti dedim icimden komsum hadi cikalim yuruyelim dedi aksam 19:30 dan 21:00 kadar yurumusuz yakmisimdir yediklerimi herhalde :KK6::KK6:dun arkadaslar sen ne kadar inceldin cok zayifladin dediler sunu bir su tarti fark etmedi yaaa :KK70::KK70:

Günaydın canim
Hakikaten cok action geçiyo gunlerin. Iyi ayak uyduruyorsun ama masallah ben yorulurdum hemen:))
Ogluna başarılar. Yerim ben onu manken mi olmus bu yaşta :))
Tartiyi boşver kuzu insanların gördüğü manzara daha önemli;)

Günaydın canim
Hakikaten cok action geçiyo gunlerin. Iyi ayak uyduruyorsun ama masallah ben yorulurdum hemen:))
Ogluna başarılar. Yerim ben onu manken mi olmus bu yaşta :))
Tartiyi boşver kuzu insanların gördüğü manzara daha önemli:KK66:
Allah veriyor o gucu canim daha bu ayin 13 de anneler gunu etkinligi var 27si kermes var buyuk oglumun haftaya bilim senligi var varda var he he he ;) kucuk bugun atik malzemelerden yaptigim kiyafeti giyecek posetten dr kiyafeti diktim saclarda uzun sari kivircik tam manken bakalim nasil gececek herkes ilginc kiyafetler yapmis cok eglenceli vede heycan verici ;)

Üzülme kuzu Kıyamam. Bende duygulandım şimdi :)
E ama hırsızın hic mi suçu yok onları yiyip stresinin baş edemediklerinin, üstesinden gelemediklerinin çaresini buzdolabında, abur cubur zulalarinin tepesinde arayan gece yarisi düşündüklerinin icinde boğulma tehlikesi geçirirken kendini mutfakta tost makinasinin basinda ekmeklerin arasina atan benim de suçum var guzelim.
En azından ders alıyorum ve kendimi sevmeyi öğreniyorum. Zararın neresinden donersen kâr..
Canim kendimi camdan atmak isteyince nasıl kontrol mekanizmam devreye girip beni engelliyor. Makarnayi yemek istediğimde de durum boyle olmalı..
sen de duygusal açlık çekmişsin yemişsin :KK64:o yüzden hep mutlu olmalıyız ve şükretmeliyiz
kızgın, kırgın olduğumuzda bile yaradana şükredip mutlu olalım hep
bundan sonra sadece acıktığımız için yeriz inşallah :KK72:

bence senin tartın bozuk :)))
oğluşunun defilesi için sen ondan heyecanlısın gibime geliyor iyice eğlenin tadını çıkar :))

Günaydın
Dün akşam iş çıkışı eşim pikniğe götürdü bizi :KK36:
bir güzel yedim,olumsuzlukları attım üzerimden,enerji doldum.
Akşam menüm ızgara kanat,köfte,sucuk,ayran,salata...

Bu sabah kahvaltım
1 tk tereyağına 2 yumurta
2 dilim kepekli ekmek
ooh ohhh çok güzel olumsuzluklar çöpe
olumlu her şeye güzel her şeye zaten bizim kapımız hep açık :)))

Gunaydin hanimlar bugun yuruyus yok dun fazla zorladim her yerim agriyo cocuklari okula goturdum kahve keyfi yapiyorum

Günaydın
Dün akşam iş çıkışı eşim pikniğe götürdü bizi :KK36:
bir güzel yedim,olumsuzlukları attım üzerimden,enerji doldum.
Akşam menüm ızgara kanat,köfte,sucuk,ayran,salata...

Bu sabah kahvaltım
1 tk tereyağına 2 yumurta
2 dilim kepekli ekmek

Oh iyi yapmissin canim bizim havalar da duzeldi yakinda mangala baslariz esim hem yapmayi hem yemeyi cok sever

bence senin tartın bozuk :)))
oğluşunun defilesi için sen ondan heyecanlısın gibime geliyor iyice eğlenin tadını çıkar :))
Kiz yok valla bozuk degil komsumda benim tartida tartiliyor o kilo veriyor ama daha dun tartildi uc kilo vermis yok bana garazi var bu tartinin he he he ; )

sen de duygusal açlık çekmişsin yemişsin :KK64:o yüzden hep mutlu olmalıyız ve şükretmeliyiz
kızgın, kırgın olduğumuzda bile yaradana şükredip mutlu olalım hep
bundan sonra sadece acıktığımız için yeriz inşallah :KK72:

İnşallah canim amin. Ben çok zorladım kendimi ve yemenin sınırını zorladıgım icin bu haldeyim. Yoksa doğuştan kilolu degilim.

Patlicanli tencere kebabi ni bilen vardir dimi arkadaşlar Kıymalı sebze yemegi gibi hesapliyorum ama karnonhidratini hesaplayamadim bir türlü yardımcı olabilir misiniz? Icinde pirinç bulgur hiç yok.

Tencere kebabinin Patlican domates ve biberinden birer tane ve oglumun tabaginda kalan yarim patlıcanı yedim
bunun puanını bulamadım ama 25 p diyelim
2 kaşıkta yogurt. 2.4p
Toplam 27.4p

İnşallah canim amin. Ben çok zorladım kendimi ve yemenin sınırını zorladıgım icin bu haldeyim. Yoksa doğuştan kilolu degilim.
ben bir de doğuştan kiloluyum heheheh
yeme krizi bende ayda bir olur bazen karnım tokken bile bişeyler yeme hissi oluyor şekerli tuzlu ikisi birden farketmiyor
onun da çaresini buldum süte sade 1-2 çay kaşı nescafe çok işe yarıyor :)

Back