Miladımız--》2015

ben birilerinin bana uygulaması yerine kendim öğrenip uygulamayı istiyorum onun için araştırmalar yapıyorum yine de sağ ol İstanbul da oturanlar ve ilgilenenler için iyi olur

Kızlar nerdesiniz cok sessiz topik.
ben yeni geldim doktordan gayet iyisin dedi ilaç dozu arttırmadı
d vitamini ve b12 iğnesini de levitron gibi ömür boyu kullanacakmışım bunu bilmiyordum yeni öğrendim
kan bağlama oranından şekere kolestrole kadar herşeyim gayet iyi çıktı sağlamım yani:))

Gecmis olsun. Sevindirici Haber:))
D vitamini ve b12yi neden kullanıyorsun?

Gecmis olsun. Sevindirici Haber:))
D vitamini ve b12yi neden kullanıyorsun?
troid bezimin hepsi alındı ya kalsiyum ayarını yapamıyor vücut özel el yapımı kalsiyum 8 ay kullandım ömür boyu kullanma ihtimali vardı paratroidler ameliyatta zarar görmüştü şükür ondan kurtuldum da bunları ömür boyu kullanacakmışım d vitamini kalsiyuma destek veriyormuş anladığım kadarıyla neyse yutuveririm artık ne olacak:)))

sağol gülüm hepimizin yediği şifa olsun :))
öğle
çay yaptım
köy biberine kaşar attım yumurta kırdım çabucak onu yedik aman aman abartmadım şükür
domates salatalık
ekmeğin gözüne vurdum ama hihihihi

Olsun canim Allah dermansiz dert vermesin yeter ki. Ilaclarin şifa vesilesi olsun..

Geldim geldim kizma miladcim ne olur
İnanki uc tane cocukla anca herseyi yetistiriyorum

Bugunku menum
Sabah
İlik limonlu su

Ara
Zencefilli turk kahvesi

Ogle
İki yumutadan peynirli omlet
Zeytin
Domates
Salatalik
Bir dilim ekmek

Ara
Kayisili form cayi
Bir avuc badem

Aksam
Haslanmis tavuk

Sabah bi saat yurudum ama beni kesmedi bakalim zaman bulursam yine yurumeyi dusunuyorum yoksa biraz bisiklette surebilirim

Gecmis olsun canim benim babamin da tiroitlerini aldilar ve o kalsiyumu ayarlayana kadar varya ne zormus

Estağfurullah canım kizmadim:)
Yalniz menü muhteşem eski kilona hu hafta bile ulaşabilirsin

tabiki en iyisi egitimini almak yaptirdiktan sonra zaten direkt istiyorsun ogrenmeyi:) bende almaya baslayacagim. kendisi hem egitimini veriyor hemde uyguluyor egitim icinde gorusme yapabilirsin istersen yonlendirme de yapar enerjisi oldukca yuksek biridir.

Gecmis olsun canim benim babamin da tiroitlerini aldilar ve o kalsiyumu ayarlayana kadar varya ne zormus
sağol canım allah razı olsun
arada uyuşma kramplar oluyor onun dışında şükür sorun yok 3 ayda bi gidiyorum tahlilere bakıp ilaçların dozunu ayarlıyor doktor miladımın dediği gibi rabbim dermansız dert vermesin ben alıştım düzenli ilaç içmeye sorun yok şükür
baban da iyi olur inşallah

akşam
bir tabak haşlanmış makarnaya sarımsaklı yoğurt kıyma sos

akşam
bir tabak haşlanmış makarnaya sarımsaklı yoğurt kıyma sos

Ayyy ekimcim ikinci kez bam telime bastın bende aynısını yaptim akşam Kıymalı degil et sulu salcali naneli sos yaptım. Harika kokuyordu cocuklara doldurduktan sonra koşa koşa eltime götürdüm kalmasın diye oğlumun tabaginda 2 kaşık kaldı yiyemedi nasil yalvardim biriniz yiyin benim icin diye:))
Yemediler nankorler koklaya koklaya çöpe attım.
Ama kendimle gurur duyuyorum :)

allah hayrını versin hem güldüm hem burnumun direği sızladı
tebrik ediyorum canı gönülden nefsinle mücadeleyi kazandın

Burnunun direği neden sızladı üzüldün mü halime kuzuu??:)
evet cidden üzüldüm haline, halimize canın çok çektiği mis gibi kokmasına rağmen yemedin yaa
olması gerekenin 15 katı fazla yapay şekerler kullanan katkı maddelerle bünyemizi alt üst eden bisküvi hazır gıda v.s. üreticilerine sürekli sağlıksız şeyleri çıkaran ve onları satın alalım diye çekici reklamlar yapanlara yeterli denetim yapmayan görevlilere algılarımızı bozan diyet yapmazsan kilo veremezsin diye öne süren sırf para dönsün diye zihin altına tuhaf mesajlar yerleştiren herkese kızdım sinirlendim ve bu kadar çok kişi emek verip nefsiyle mücadele ederken gösterdiği azime herşeye işte be gülüm duygulandım işte :))

Üzülme kuzu Kıyamam. Bende duygulandım şimdi :)
E ama hırsızın hic mi suçu yok onları yiyip stresinin baş edemediklerinin, üstesinden gelemediklerinin çaresini buzdolabında, abur cubur zulalarinin tepesinde arayan gece yarisi düşündüklerinin icinde boğulma tehlikesi geçirirken kendini mutfakta tost makinasinin basinda ekmeklerin arasina atan benim de suçum var guzelim.
En azından ders alıyorum ve kendimi sevmeyi öğreniyorum. Zararın neresinden donersen kâr..
Canim kendimi camdan atmak isteyince nasıl kontrol mekanizmam devreye girip beni engelliyor. Makarnayi yemek istediğimde de durum boyle olmalı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…