ben birilerinin bana uygulaması yerine kendim öğrenip uygulamayı istiyorum onun için araştırmalar yapıyorum yine de sağ ol İstanbul da oturanlar ve ilgilenenler için iyi olurselamlar bayanlar bilinç altı temizliği (access bars) ile ilgili çok başarılı birini tavsiye edebilirim . 9 mayıs cumartesi günü istanbul da seans yapacak ilgilenenleri yönlendirebilirim.
Ben yaptırdım kesinlikle tavsiye ederim, herkesin hayatında en az bir kere yaptırması gerekiyor bence hayatınızdaki ve kendinizde ki değişimleri cok net görebiliyorsunuz .
ben yeni geldim doktordan gayet iyisin dedi ilaç dozu arttırmadıKızlar nerdesiniz cok sessiz topik.
Gecmis olsun. Sevindirici Haber:))ben yeni geldim doktordan gayet iyisin dedi ilaç dozu arttırmadı
d vitamini ve b12 iğnesini de levitron gibi ömür boyu kullanacakmışım bunu bilmiyordum yeni öğrendim
kan bağlama oranından şekere kolestrole kadar herşeyim gayet iyi çıktı sağlamım yani:))
troid bezimin hepsi alındı ya kalsiyum ayarını yapamıyor vücut özel el yapımı kalsiyum 8 ay kullandım ömür boyu kullanma ihtimali vardı paratroidler ameliyatta zarar görmüştü şükür ondan kurtuldum da bunları ömür boyu kullanacakmışım d vitamini kalsiyuma destek veriyormuş anladığım kadarıyla neyse yutuveririm artık ne olacak:)))Gecmis olsun. Sevindirici Haber:))
D vitamini ve b12yi neden kullanıyorsun?
sağol gülüm hepimizin yediği şifa olsun :))inşallah canım çok sağol insanın hiç tanımadığı birilerinin duasında olması ne güzel burayı bunun içinde çok seviyorum birbirmizi hiç tanımıyoruz ama en yakın arkadaştan daha samimi daha içteniz
geçmiş olsun canım yediklerinde şifa olsun
troid bezimin hepsi alındı ya kalsiyum ayarını yapamıyor vücut özel el yapımı kalsiyum 8 ay kullandım ömür boyu kullanma ihtimali vardı paratroidler ameliyatta zarar görmüştü şükür ondan kurtuldum da bunları ömür boyu kullanacakmışım d vitamini kalsiyuma destek veriyormuş anladığım kadarıyla neyse yutuveririm artık ne olacak:)))
troid bezimin hepsi alındı ya kalsiyum ayarını yapamıyor vücut özel el yapımı kalsiyum 8 ay kullandım ömür boyu kullanma ihtimali vardı paratroidler ameliyatta zarar görmüştü şükür ondan kurtuldum da bunları ömür boyu kullanacakmışım d vitamini kalsiyuma destek veriyormuş anladığım kadarıyla neyse yutuveririm artık ne olacak:)))
Geldim geldim kizma miladcim ne olur
İnanki uc tane cocukla anca herseyi yetistiriyorum
Bugunku menum
Sabah
İlik limonlu su
Ara
Zencefilli turk kahvesi
Ogle
İki yumutadan peynirli omlet
Zeytin
Domates
Salatalik
Bir dilim ekmek
Ara
Kayisili form cayi
Bir avuc badem
Aksam
Haslanmis tavuk
Sabah bi saat yurudum ama beni kesmedi bakalim zaman bulursam yine yurumeyi dusunuyorum yoksa biraz bisiklette surebilirim
sağol canım allah razı olsunGecmis olsun canim benim babamin da tiroitlerini aldilar ve o kalsiyumu ayarlayana kadar varya ne zormus
akşam
bir tabak haşlanmış makarnaya sarımsaklı yoğurt kıyma sos
allah hayrını versin hem güldüm hem burnumun direği sızladıAyyy ekimcim ikinci kez bam telime bastın bende aynısını yaptim akşam Kıymalı degil et sulu salcali naneli sos yaptım. Harika kokuyordu cocuklara doldurduktan sonra koşa koşa eltime götürdüm kalmasın diye oğlumun tabaginda 2 kaşık kaldı yiyemedi nasil yalvardim biriniz yiyin benim icin diye:))
Yemediler nankorler koklaya koklaya çöpe attım.
Ama kendimle gurur duyuyorum :)
allah hayrını versin hem güldüm hem burnumun direği sızladı
tebrik ediyorum canı gönülden nefsinle mücadeleyi kazandın
allah hayrını versin hem güldüm hem burnumun direği sızladı
tebrik ediyorum canı gönülden nefsinle mücadeleyi kazandın
evet cidden üzüldüm haline, halimize canın çok çektiği mis gibi kokmasına rağmen yemedin yaaBurnunun direği neden sızladı üzüldün mü halime kuzuu??:)
evet cidden üzüldüm haline, halimize canın çok çektiği mis gibi kokmasına rağmen yemedin yaa
olması gerekenin 15 katı fazla yapay şekerler kullanan katkı maddelerle bünyemizi alt üst eden bisküvi hazır gıda v.s. üreticilerine sürekli sağlıksız şeyleri çıkaran ve onları satın alalım diye çekici reklamlar yapanlara yeterli denetim yapmayan görevlilere algılarımızı bozan diyet yapmazsan kilo veremezsin diye öne süren sırf para dönsün diye zihin altına tuhaf mesajlar yerleştiren herkese kızdım sinirlendim ve bu kadar çok kişi emek verip nefsiyle mücadele ederken gösterdiği azime herşeye işte be gülüm duygulandım işte :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?