• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Teşekkür ederim canım.Evet daha iyiyim.Sindiriyorum durumu artık.Haftaya kalp atışı duyulursa iyice pekişiroe düşünüyorum.Kan sulandırıcı iğnelerime de başlıyorum bugün

Amin canım Allah razı olsun.Ben unutmuşum dün Hıdırellez olduğunu.Her sene balkona geceden erzak falan bırakırdım.İsteklerimi çizer bırakırdım bu sene unuttum.Ama sen adıma dua etmişsin tekrar teşekkür ederim

Haklısın canım.Şeker problemim çok olmuyor ama ödem çok oluyor bende.İlkinde ellerim ayaklarım çok şişmişti hatta preeklampsi(erken doğum) tehlikesi atlatmıştım,idrarda protein kaçağı olmuştu.bu yüzden tuzu sıfıra indirmiştim.Ona rağmen 25 kilodan fazla kilo almıştım.Bu sefer aynı hatalara düşmeyeceğim.
Tomurcugum seni hic unuturmuyum sen benim diyet dostumsun arkadas demiyorum cunku arkadastan ote bizim dostlugumuz dertlerimizle dertlenip sevincimizle mutlu oluyoruz burda o nedenle burasi benim ailem gibi oldu miladim iyiki acmis bu gunlugu de bir araya gelmisiz baglarimizin kopmamasi dilegi ile ;)

slm kızlar angelina güzel duaların için sağol ..
kızlar ben bu aralar doymuyorum ya offf reglimde yaklaştı ondanmı acaba sabah çok güzel kahvaltı yaptım az önce dondurma ve bir küçük muz yedim biri beni durdursunnn:KK47::KK47::KK47:
dün akşama kadar herşey güzeldi hatta kb diyetime uygun biber dolması yaptım bol kıymalı ama dolma doyurmadı üzerine bir kaç lokma pizza ve iki küçük kurabiye yedimo_O

selam kızlar ben geldiiimmmmmmmm:KK54::KK54:
sabahtan beri hastanedeyim öğleden sonra 3 -4 gibi bi daha gidicem benim rutin troid tahlileri için eşimide götürdüm ona şeker yüklemesi yapılınca bu saate kadar kaldık benim sonuçlar çıkmıştı ama illa benimle öğleden sonra gel diyince iyi madem o zaman benimkileri de gösteririz dedim doktora :KK43: bu hastane işi cidden yorucu yaaa:KK53:
şimdi kurt gibi acıktık ben bu gün yiyeyim ama yazmayayım :)))):KK8:

Ogle yarim tabak ciger sote ama ben bir tabak olarak hesapladim 11p
6 kasik yogurt. 3p

Toplam 21.5p

Kizlar salgam suyunun karbonhidrat degeri ne bilen var mi ben bulamadım korkudan yarim bardak içtim

Tertemiz yureklerimiz karsilikli canim her duamda aklimdasin her hamilelik haberinde hemen seni icimden geciririm rabbim birgun kabul edecek dualarimizi insallah canimsin :KK66:

inşallah canım çok sağol insanın hiç tanımadığı birilerinin duasında olması ne güzel burayı bunun içinde çok seviyorum birbirmizi hiç tanımıyoruz ama en yakın arkadaştan daha samimi daha içteniz

selam kızlar ben geldiiimmmmmmmm:KK54::KK54:
sabahtan beri hastanedeyim öğleden sonra 3 -4 gibi bi daha gidicem benim rutin troid tahlileri için eşimide götürdüm ona şeker yüklemesi yapılınca bu saate kadar kaldık benim sonuçlar çıkmıştı ama illa benimle öğleden sonra gel diyince iyi madem o zaman benimkileri de gösteririz dedim doktora :KK43: bu hastane işi cidden yorucu yaaa:KK53:
şimdi kurt gibi acıktık ben bu gün yiyeyim ama yazmayayım :)))):KK8:

geçmiş olsun canım yediklerinde şifa olsun

Ara
Yarim bardak salgam suyu 2.25

Ara
1 hurma sade kahve. 6.5

Kb'ye düzenli uyduğunda ilk haftada süper kilo gidiyor.Tartılıyor musun bilemiyorum ama haftaya salıya 89 a düşersin

Yok canim tartilmiyorum. Cok zor dayanmak ama tartilmamaya kararliyim. Bencede olurum hic birsey degil ekmek yemeyisim bile yeter:)
Salı gune kadar ne olur bilemem ama simdilik kararım tartilmamak yönünde. Çünkü biliyorum vermissem şımarıp bozucam vermemissem üzülüp bozucam. En iyi ne olduğunu bilmeden bildigim gibi beslenmek..
85 i gorucem cok inanıyorum. .

Iyi geceler kizlar bu gece hidirellez rabbim hepinizin gonlundeki neyse onu versin dualarinizi kabul etsin insallah rabbim zorda koymasin kolaylastirsin bebek dileyen arkadasimiz sara ya bebek nasip etsin insallah tomurcugumun gönlüne ferahlik versin bebisini kucagina almayi nasip etsin miladcima diyete dayanma gücü versin ekimcim neseni eksik etmesin tambakcim wetucum aysuncum nilifercim hepinize yani hepimize incecik olmayi nasip etsin AMINNNNNNN
sağol canım allah ta senin gönlündeki dilek neyse onu nasip etsin:KK68:

selam kızlar
dünkü menümü yazayım
sabah limonlu su
öğle ızgara hindi
salata
ayran
ara
1k kase karışık kuruyemiş
1 sade soda
akşam
1 tabak yoğurtlu taze bakla
yarım dilim fırın makarna
sabah--4
öğle--10
ara--15
akşam--25
yaklaşık 54kb yanlışım var mı kızlar?

gelelim bu güne
sabah: limonlu su
öğle
2 haşlama yumurta
1kk peynir
5 zeytin
2 ceri domates
1 salatalık
eve gidince
ara : yarım dilim fırın makarna
ayran
yemeği düşünüyorum
sabah: 4
öğle :5
ara: 20
akşamda yoğurtlu bakla + yarım dilim fırın makarna
30
toplam :60 yapıyor
50ye henüz inderemedim ama ümitliyim :)

gelelim bu güne
sabah: limonlu su
öğle
2 haşlama yumurta
1kk peynir
5 zeytin
2 ceri domates
1 salatalık
eve gidince
ara : yarım dilim fırın makarna
ayran
yemeği düşünüyorum
sabah: 4
öğle :5
ara: 20
akşamda yoğurtlu bakla + yarım dilim fırın makarna
30
toplam :60 yapıyor
50ye henüz inderemedim ama ümitliyim :)

Canim az once yazdıklarına gore hesapladim daha fazla çıktı

Izgara hindi. 0p
Salata bir porsiyon 9.8
Ayran 1 b. 4.7
.

1 kase kuruyemiş 29.4
Soda 0

Yogurtlu bakla
Yogurdu 4.9
Bakla. 18.8
Firin makarna 5.5
Toplam 73.1p yanlis mi oldu hesaplamalar daha kahvaltiyi da hesaplamadim yazmamistin çünkü

selamlar bayanlar bilinç altı temizliği (access bars) ile ilgili çok başarılı birini tavsiye edebilirim . 9 mayıs cumartesi günü istanbul da seans yapacak ilgilenenleri yönlendirebilirim.
Ben yaptırdım kesinlikle tavsiye ederim, herkesin hayatında en az bir kere yaptırması gerekiyor bence hayatınızdaki ve kendinizde ki değişimleri cok net görebiliyorsunuz .

Aksam
S. Yemegi. 10p
1 kepce sade tavuksuyu 0p
Haşlanmış tavuk. 0p
1 hurma. 6.5p

Toplam. 46.75p ile gunu kapatıyorum. Cay kahve dışında bi sey yok:)

Back