Miladımız--》2015

iyi akşamlar hatunlar ve kızçeler:))
akşam
3 kaşık etli patlıcan
3 kaşık pilav
1.5 kase cacık

şimdi çekirdek çitliyom çay içicem bi demlense:)))

Ahhh kızlar 35 dk da bittim 40 olamadi bende bi yeşil çay iceyim duşa kosucammm:))

Iyi geceler kizlar bu gece hidirellez rabbim hepinizin gonlundeki neyse onu versin dualarinizi kabul etsin insallah rabbim zorda koymasin kolaylastirsin bebek dileyen arkadasimiz sara ya bebek nasip etsin insallah tomurcugumun gönlüne ferahlik versin bebisini kucagina almayi nasip etsin miladcima diyete dayanma gücü versin ekimcim neseni eksik etmesin tambakcim wetucum aysuncum nilifercim hepinize yani hepimize incecik olmayi nasip etsin AMINNNNNNN

Aminnnnnn:)))

Ne guzel dualar etmişsin canim saracigim icin ettigin duaya binlerce kez amin diyorum. Rabbim bu sene hayırlısı ile sevindirsin inşallah..

amin canım çok sağol çok nazik çok düşünceli kalbi kocaman birisin sen Allahım seninde tüm dileklerini kabul etsin

Rabbim bugünün yüzü suyu hürmetine hepimize önce sağlık sonra huzur mutluluk nasip etsin dertlilere deva hastalara şifa evlat hasreti çekenlere hayırlı sağlıklı akıllı uslu eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin hiç bir kulunu darda bırakmasın kalbimizden geçen tüm güzel dilekleri kabul etsin fazla kilolarımızdan kurtulmamız için irade versin

AMİN

Son düzenleme:

Aminn guzel dualarla sabah sabah içimi açtınız. angelina35 sara_28 Rabbim dualarınızı kabul etsin..

yaşım 28 aslında zamanı geldi de işte borçlar azalmadan olmaz (
kızzzz 4 ü de benim gözüm kesmez

Aksam yemegim
4 yk patatesli patlicanli kiymali oturtma
3 yk pilav
1 kase cacik

canım bence glisemik indeksi yüksek olan besinlerden uzak dur hamilelikte, allah korusun şekerin çıkar

Amin canim

Sabah
2 bardak su
2 yumurta. 0p
5 zeytin. 1.5p
Yarim domates 3p
1 biber. 2p
Peynir. 1p
Toplam 7.5 p

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…