Miladımız--》2015

sabah limonulu su :4
öğle
hindi göğüs ızgara: 0
ayran : 5
salata :4
toplam:13 kızlaaaaarrr fırtına gibi geldiiiimmmm :)

Ekimcim ben de kendime yiyorum ama zayifliyorum. Yiyerek kilo veriyorum. Bu yedigim zayiflatiyor diyerek yemeye baslayacaaammmm....

kizlar kardes dusunenler bence ertelemeyin. Ozellikle wetucum sen...

insan cok karmasik duygular yasiyor..
benim yasadiklarim ise,
acaba kizim kadar sevebilirmiyim sevemem. Kizimi ihmal edecegim korkusu. Oyun oynayamam ve cok yorulacam uykusuz kalacam gibi dusunceleerr
ama gel gor ki oyle olmuyor. Yeni gelen bebege ilk zamanlar alisamiyorsun gibi ama o buyudukce ev daha bi guzel daha bir neşeli oluyor....
Ablasinin kardeşini sevmesi, beraber bagirarak kahkaha atmalari, bazen de kavgalari oyle lezzetli bir sey ki izlemeye doyamiyorum. Sinema gibi
korktugunuz gibi hic değil benim gibi cocuk cok seven birisi bile bu korkulari kaygilari yasiyorsa herkeste olan duygulardir diye düşünüyorum.
Oglum dogduktan sonra ise daha 3 günlük ken acaba 3. Cocugum nasildir ne tatlidir. 3. De istiyorum dedigim de arkadasim cok tuhaf olmustu:)))

kız sen ebeydin demi? :) bende şimdiden iki kesin gözümü karartırsam 3 olur diyorum

kız sen ebeydin demi? :) bende şimdiden iki kesin gözümü karartırsam 3 olur diyorum

Evet canim ebeyim...
benim de Allah verirse 3 kesin. 4 de gozumu simdiden kararttim zaten
Bence sende erteleme canim. Yasin kac bilmiyorum ama erteledigine pisman olacaksin. Cunku dunyadaki tadacagin en guzel lezzet evlat olsa gerek.
tabi saglik problemin varsa bilemem

Ara 1 hurma 6.5p
aksam yemeğim
Yumurtali mendik otu. 3.5p
1 y.k bulgur pilavi. 7p
Tavuk. 0
6k s.yemegi 10p

Toplam 49.3p

Bugünde diyet açısından güzel geçti çok şükür.

Hayatta başkalarının yükünü cekmem diye slogani olan bir reklam filmi var ya gercek hayat böyle değil malesef.. bazen siz birilerinin sırtına kalbine yük oluyorsunuz derdinizle, bazende başkaları derdi ile gelip omuzlariniza çıkıyor.. butun ağırlıklarıyla hemde..

Gel de ezilme..
Gel de sürünme yerlere topragi yüzüne süre süre

Son düzenleyen: Moderatör:

Hayirdir canim dertli gordum seni

Senin icin yaziyorum bugunku menumu canim

Sabah
İlik limonlu su

Ara yok
Yapamadim

Ogle
Ton balikli salata
bir dilim ekmek

Ara
Sade turk kahvesi

Aksam
Haslanmis tavuk gogsu
Bu menuyle kısa zamanda kurtulursun.o fazlaliklardan canim.. cok guzel.

Oyle Yaziverdim o kadarini canim yoksa patlayacaktim can sıkıntısından. Anlatılacak gibi bir mesele değil neresinden tutsa elinde kalır insanın..

Canim takma kafana bosver bende bi zaman oyle yaptim herseyi dert ettim sonunda migren oldum simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…