Miladımız--》2015

yaşım 28 aslında zamanı geldi de işte borçlar azalmadan olmaz (
kızzzz 4 ü de benim gözüm kesmez

canım bence glisemik indeksi yüksek olan besinlerden uzak dur hamilelikte, allah korusun şekerin çıkar

Ayni yastayiz canim. 2-0 öndeyim
Borç insallah cok degildir.... hemencik biter de bebegini seversin

Canim nerden bakiyorsun bilmiyorum ama yumurta 1 tane 0.5 p zeytin de 5 tane 0.5 p oluyor.

Kadinlar kulübünden bakmistim canim yumurta haslaninca 0 puan yagda 1 puan diye okudum.. zeytinde 10 tanesi 3 p diye okumuştum. Fazla olsun eksik olmasın diye oyle hesapladim:))

Ayni yastayiz canim. 2-0 öndeyim
Borç insallah cok degildir.... hemencik biter de bebegini seversin

kız ben yapana kadar sen 3. garanti yaparsın 3-0 olur
canım 3 senesi var ama borç bitimine bebeği doğurmuş olmayı düşünüyorum yani 2 sene sonra hamiş olucam allah izin verirse

kız ben yapana kadar sen 3. garanti yaparsın 3-0 olur
canım 3 senesi var ama borç bitimine bebeği doğurmuş olmayı düşünüyorum yani 2 sene sonra hamiş olucam allah izin verirse

Insallah canim... yani ben de o zamanlar hamile olabilirim 3.ye kismetse oyle dusunuyorum.

Menun guzel canim bu arada daha iyimisin
Teşekkür ederim canım.Evet daha iyiyim.Sindiriyorum durumu artık.Haftaya kalp atışı duyulursa iyice pekişir diye düşünüyorum.Kan sulandırıcı iğnelerime de başlıyorum bugün

Amin canım Allah razı olsun.Ben unutmuşum dün Hıdırellez olduğunu.Her sene balkona geceden erzak falan bırakırdım.İsteklerimi çizer bırakırdım bu sene unuttum.Ama sen adıma dua etmişsin tekrar teşekkür ederim

yaşım 28 aslında zamanı geldi de işte borçlar azalmadan olmaz (
kızzzz 4 ü de benim gözüm kesmez

canım bence glisemik indeksi yüksek olan besinlerden uzak dur hamilelikte, allah korusun şekerin çıkar
Haklısın canım.Şeker problemim çok olmuyor ama ödem çok oluyor bende.İlkinde ellerim ayaklarım çok şişmişti hatta preeklampsi(erken doğum) tehlikesi atlatmıştım,idrarda protein kaçağı olmuştu.bu yüzden tuzu sıfıra indirmiştim.Ona rağmen 25 kilodan fazla kilo almıştım.Bu sefer aynı hatalara düşmeyeceğim.

Ara öğün yemiyorum acaba hata mi ediyorum hanımlar ne dersiniz?
Canim isterse yerim diyorum ama canım istemedigi icin cay yada sade nescafe iciyorum..
Yarin sabah da ekmek türü birşey yemem lazım. Kaş yapayım derken göz cikarmayayim dimi sonuçta gün gelecek ekmek yicem o zaman da kilo almayayim.
Yol uzun, ama ben yorgun degilim:))
Sanki ilk defa basladim diyete cokk enerjikkiimmmm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…