- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
yaşım 28aslında zamanı geldi de işte borçlar azalmadan olmaz (
kızzzz 4 ü de benim gözüm kesmez
canım bence glisemik indeksi yüksek olan besinlerden uzak dur hamilelikte, allah korusun şekerin çıkar
Sabah
2 bardak su
2 yumurta. 0p
5 zeytin. 1.5p
Yarim domates 3p
1 biber. 2p
Peynir. 1p
Toplam 7.5 p
Canim nerden bakiyorsun bilmiyorum ama yumurta 1 tane 0.5 p zeytin de 5 tane 0.5 p oluyor.
Ayni yastayiz canim. 2-0 öndeyim
Borç insallah cok degildir.... hemencik biter de bebegini seversin
kız ben yapana kadar sen 3. garanti yaparsın 3-0 olur
canım 3 senesi var ama borç bitimine bebeği doğurmuş olmayı düşünüyorum yani 2 sene sonra hamiş olucam allah izin verirse
Teşekkür ederim canım.Evet daha iyiyim.Sindiriyorum durumu artık.Haftaya kalp atışı duyulursa iyice pekişir diye düşünüyorum.Kan sulandırıcı iğnelerime de başlıyorum bugünMenun guzel canim bu arada daha iyimisin
Amin canım Allah razı olsun.Ben unutmuşum dün Hıdırellez olduğunu.Her sene balkona geceden erzak falan bırakırdım.İsteklerimi çizer bırakırdım bu sene unuttum.Ama sen adıma dua etmişsin tekrar teşekkür ederimIyi geceler kizlar bu gece hidirellez rabbim hepinizin gonlundeki neyse onu versin dualarinizi kabul etsin insallah rabbim zorda koymasin kolaylastirsin bebek dileyen arkadasimiz sara ya bebek nasip etsin insallah tomurcugumun gönlüne ferahlik versin bebisini kucagina almayi nasip etsin miladcima diyete dayanma gücü versin ekimcim neseni eksik etmesin tambakcim wetucum aysuncum nilifercim hepinize yani hepimize incecik olmayi nasip etsin AMINNNNNNN
Haklısın canım.Şeker problemim çok olmuyor ama ödem çok oluyor bende.İlkinde ellerim ayaklarım çok şişmişti hatta preeklampsi(erken doğum) tehlikesi atlatmıştım,idrarda protein kaçağı olmuştu.bu yüzden tuzu sıfıra indirmiştim.Ona rağmen 25 kilodan fazla kilo almıştım.Bu sefer aynı hatalara düşmeyeceğim.yaşım 28aslında zamanı geldi de işte borçlar azalmadan olmaz (
kızzzz 4 ü de benim gözüm kesmez
canım bence glisemik indeksi yüksek olan besinlerden uzak dur hamilelikte, allah korusun şekerin çıkar
hayırlısı ne zamansa o zaman olsun canım, kızzz aynı dönemde hamile kalırsak hamiş kanka oluruzInsallah canim... yani ben de o zamanlar hamile olabilirim 3.ye kismetse oyle dusunuyorum.
Metrayı beklemiştim bildirim yapar belki diye gelmedi o da.Listeyi yayınladım kızlar bilginiz olsun
Gunaydin kizlar ablamla bir saat yuruyus yaptik geldim dus aldim kahvemi iciyorum
Ohh miss dışarda yürüyüş gibisi yok.. 2 saat bile sıkılmadan biter :)
Simdilik bir saat yeter bakalim bi kac gun sonra uzatabilirim belki
Tertemiz yureklerimiz karsilikli canim her duamda aklimdasin her hamilelik haberinde hemen seni icimden geciririm rabbim birgun kabul edecek dualarimizi insallah canimsinamin canım çok sağol çok nazik çok düşünceli kalbi kocaman birisin sen Allahım seninde tüm dileklerini kabul etsin
Canim sen bu gunlugu acmasan biz nasil boyle dua edip yazacaktik senin payin cok buyuk miladim iyiki varsin ♥Aminn guzel dualarla sabah sabah içimi açtınız.angelina35 @sara_28 Rabbim dualarınızı kabul etsin..
Canim sen bu gunlugu acmasan biz nasil boyle dua edip yazacaktik senin payin cok buyuk miladim iyiki varsin ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?