• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

canım yaaa o kadar iyi anlıyorum ki seni benim oğlumda 31 mayısta 2 yaşını dolduracak ama çok küçük geliyor acaba haksızlık mı ediyorum onun zamanından mı çalıyorum diye düşünüyor insan.. ama bir taraftan da kardeş candır.. ben de karmaşığım yani:KK51::KK51:
Ben de o duyguyla oğlumu görünce ağlamaya başladım zaten.bu perşembe 2 yaşına basacak.
Haftanın 6 günü çalışıyorum.Bi pazarları izinliyim,yeri geliyor resmi tatillerde bile çalışıyorum.İzin günümdede temizlik yemek vs yapmaktan oğlumla yeteri kadar ilgilenemiyorum.Daha ona tam vakit ayıramıyorken eğitimyle tam anlamıyla ilgilenemiyorken kardeş fikri bomba etkisi yarattı bende.
Ama dediğin gibi kardeşi olması da bambaşka bir duygu onun adına.Biz 4 kız kardeşiz ve mükemmel bir kardeşliğimiz var.Oğlumu da tek çocuk olarak bırakmaya hakkım yok diye düşünüyorum

biz akşam yeni bir başlangıç yapmaya karar verdik sil aklındaki olumsuzlukları bu gün yeni bir gün dün dünde kaldı yeni başlangıcımıza:KK50::KK50::KK50::KK15:
evet geçmişi okudum canım ben de dün başladım bu ay sonuna kadar hedefim 95 haziran sonuna kadar 90 çünkü haziran ayında bir bebiş denemesi planlıyorum bari 90 olayım:mad:

ben hamile olduğumu öğrensem bugün sevinçten havalara uçar mutluluktan ağlarım heralde Allaha binlerce kez şükrederim

ama hayat ne garip kimide hamile olduğu için üzülüyor dünya böyle işte

ama üzülme be tomurcukum belkide bebeğin sana ne müjdelerle güzelliklerle geliyor iyiki doğurmuşum iyiki gelmişsin diyeceksin kimbilir sevin artık nolur
Haklısın canım çok üzülmüyorum artık.Oğlumu düşünerek üzüntüm geçiyor.Belki de şans getirecek haklısın.
Allah'ım sana da bu mutlu haberi alıp sevinç gözyaşları döktürsün inşallah

evet geçmişi okudum canım ben de dün başladım bu ay sonuna kadar hedefim 95 haziran sonuna kadar 90 çünkü haziran ayında bir bebiş denemesi planlıyorum bari 90 olayım:mad:
inşallah olacak hem 90 altı hem bebiş sen yeter ki iste rabbim de diyor kulum sen iste ben veririm

Ben de o duyguyla oğlumu görünce ağlamaya başladım zaten.bu perşembe 2 yaşına basacak.
Haftanın 6 günü çalışıyorum.Bi pazarları izinliyim,yeri geliyor resmi tatillerde bile çalışıyorum.İzin günümdede temizlik yemek vs yapmaktan oğlumla yeteri kadar ilgilenemiyorum.Daha ona tam vakit ayıramıyorken eğitimyle tam anlamıyla ilgilenemiyorken kardeş fikri bomba etkisi yarattı bende.
Ama dediğin gibi kardeşi olması da bambaşka bir duygu onun adına.Biz 4 kız kardeşiz ve mükemmel bir kardeşliğimiz var.Oğlumu da tek çocuk olarak bırakmaya hakkım yok diye düşünüyorum
tek çocuk olan tüm öğrenci ve arkadaşlarıma bu soruyu sormuşumdur çoğunluk kardeşi olmasını istediğini söylemiştir. bir de şöyle bak kardeşi olunca evde sıkılmayacak daha 6 aylıkken oğlum ablasıyla oynamaya başlamıştı. zaten sizi göremiyor en azından kardeşiyle avunur. ben öyle düşünüyorum yani öyle teselli ediyorum ama bir tarafın hep onun ilgisinden mi çalıyorum diye düşünüyor. hele oğluma hamile kaldığım da onu seveceğimden bile şüpheliydim acaba kızım kadar sevebilir miyim diye soruyordum kendime ama şuna inan ki çooooook seviliyor.. ve zaman çalma yok aslında biz vicdan yapıyoruz.

inşallah olacak hem 90 altı hem bebiş sen yeter ki iste rabbim de diyor kulum sen iste ben veririm
ayyy evet ekimcim bu sefer çok kararlıyım günüme 3 hafta var 2 hafta da misafirim yok bu iki hafta altın değerin de ilk defa 2 hafta sonu boşum gerçi birisi dolu olabilir ama hafif şeyler yapıp tatlıda sütlü yaparsam kolay atlatırım:KK76::KK76:

canım yaaa o kadar iyi anlıyorum ki seni benim oğlumda 31 mayısta 2 yaşını dolduracak ama çok küçük geliyor acaba haksızlık mı ediyorum onun zamanından mı çalıyorum diye düşünüyor insan.. ama bir taraftan da kardeş candır.. ben de karmaşığım yani:KK51::KK51:
canım aynen duygularımı dile getirmişin bende çok karmaşığım kızımın kardeşi olsun istiorum geç anne oldum ikinci arasınıda çok açma şansım yok yaş ilerledilçe enerjim bitiyor sanki iki çocuğa yetebilirmiyim kaygısı var

ben hamile olduğumu öğrensem bugün sevinçten havalara uçar mutluluktan ağlarım heralde Allaha binlerce kez şükrederim

ama hayat ne garip kimide hamile olduğu için üzülüyor dünya böyle işte

ama üzülme be tomurcukum belkide bebeğin sana ne müjdelerle güzelliklerle geliyor iyiki doğurmuşum iyiki gelmişsin diyeceksin kimbilir sevin artık nolur
canım inş senin bebiş haberlerinide alırız..
ben arkadaşımdan biliyorum kardeşi olunca üzerimdeki yük azaldı demişti birbirleriyle çok güzel oynuyorlar onlarında arası 3 yaş inş her şey çok güzel olucak..

hadi hayırlısı canım Rabbim gönlüne göre versin..

ayyy evet ekimcim bu sefer çok kararlıyım günüme 3 hafta var 2 hafta da misafirim yok bu iki hafta altın değerin de ilk defa 2 hafta sonu boşum gerçi birisi dolu olabilir ama hafif şeyler yapıp tatlıda sütlü yaparsam kolay atlatırım:KK76::KK76:
çok zorlanacaksan iptal et misafiri
maşallah gelenin gidenin hiç bitmiyor senin de:))))

Ogle yemeği
1.5 porsiyon Kıymalı kurutulmuş sebze yemegi 16 p
Sarimsakli yogurt 5p
Sabah 1.3
Ogle. 21p
Toplam. 22.3

:KK11::KK51:Kizlar benim bir sorunum var telefonla ilgili. Yardım ederseniz sevinirim mesela simdi buju yazarken simile eklemek istiyorum ama en başa kayiyor bu örnekte oldugu gibi.. onceki telefonda yoktu bu sorun bunda niye boyle anlamadım

Nasıl ayarlayabilirim bilen var mi?? Cok ugrastim olmadı

canım aynen duygularımı dile getirmişin bende çok karmaşığım kızımın kardeşi olsun istiorum geç anne oldum ikinci arasınıda çok açma şansım yok yaş ilerledilçe enerjim bitiyor sanki iki çocuğa yetebilirmiyim kaygısı var

canım inş senin bebiş haberlerinide alırız..

ben arkadaşımdan biliyorum kardeşi olunca üzerimdeki yük azaldı demişti birbirleriyle çok güzel oynuyorlar onlarında arası 3 yaş inş her şey çok güzel olucak..

hadi hayırlısı canım Rabbim gönlüne göre versin..
sağol wetucum bu sene haziranda deneyeceğiz çünkü haziran biz öğretmenler için vazgeçilmez bir ay herşey yolunda giderse martta bebeişini kucağına alıyorsun ve 6 ay ayrılmıyorsun o yüzden bu haziran küçük bir deneme yapacağız eymende kardeşi olana kadar 3 yaşında olur

çok zorlanacaksan iptal et misafiri
maşallah gelenin gidenin hiç bitmiyor senin de:))))
allaha şükür canım her hafta sonu doluyuz bu hafta sonuda istanbuldan misafirlerimiz vardı piknik gezme tozma evde ağırlama derken kilo almış başını gitmiş neyse bu hafta çooookk güzel geçecek hissediyorum:KK68:

:KK11::KK51:Kizlar benim bir sorunum var telefonla ilgili. Yardım ederseniz sevinirim mesela simdi buju yazarken simile eklemek istiyorum ama en başa kayiyor bu örnekte oldugu gibi.. onceki telefonda yoktu bu sorun bunda niye boyle anlamadım
aaaa neden öyle oluyor ki hiç bilmiyorum tatlım ama şu yanıp sönen çizgi sonda mı oluyor?

Back