- 25 Nisan 2015
- 525
- 1.400
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol gülüm de niye tatlıyım kuzuuu goodgame empire den olsan tamam beni tanıyor diycem övünmek gibi olmasın az tanınan bir şahsiyetim online oyunda :)))Ekim ablam çok tatlısın sen çooooK☺
Iyi geceler kizlar bu gece hidirellez rabbim hepinizin gonlundeki neyse onu versin dualarinizi kabul etsin insallah rabbim zorda koymasin kolaylastirsin bebek dileyen arkadasimiz sara ya bebek nasip etsin insallah tomurcugumun gönlüne ferahlik versin bebisini kucagina almayi nasip etsin miladcima diyete dayanma gücü versin ekimcim neseni eksik etmesin tambakcim wetucum aysuncum nilifercim hepinize yani hepimize incecik olmayi nasip etsin AMINNNNNNN
Ne guzel dualar etmişsin canim saracigim icin ettigin duaya binlerce kez amin diyorum. Rabbim bu sene hayırlısı ile sevindirsin inşallah..Iyi geceler kizlar bu gece hidirellez rabbim hepinizin gonlundeki neyse onu versin dualarinizi kabul etsin insallah rabbim zorda koymasin kolaylastirsin bebek dileyen arkadasimiz sara ya bebek nasip etsin insallah tomurcugumun gönlüne ferahlik versin bebisini kucagina almayi nasip etsin miladcima diyete dayanma gücü versin ekimcim neseni eksik etmesin tambakcim wetucum aysuncum nilifercim hepinize yani hepimize incecik olmayi nasip etsin AMINNNNNNN
Iyi geceler kizlar bu gece hidirellez rabbim hepinizin gonlundeki neyse onu versin dualarinizi kabul etsin insallah rabbim zorda koymasin kolaylastirsin bebek dileyen arkadasimiz sara ya bebek nasip etsin insallah tomurcugumun gönlüne ferahlik versin bebisini kucagina almayi nasip etsin miladcima diyete dayanma gücü versin ekimcim neseni eksik etmesin tambakcim wetucum aysuncum nilifercim hepinize yani hepimize incecik olmayi nasip etsin AMINNNNNNN
Ne guzel dualar etmişsin canim saracigim icin ettigin duaya binlerce kez amin diyorum. Rabbim bu sene hayırlısı ile sevindirsin inşallah..
Rabbim bugününü yüzü suyu hürmetine hepimize önce sağlık sonra huzur mutluluk nasip etsin dertlilere deva hastalara şifa evlat hasreti çekenlere hayırlı sağlıklı akıllı uslu eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin hiç bir kulunu darda bırakmasın kalbimizden geçen tüm güzel dilekleri kabul etsin fazla kilolarımızdan kurtulmamız için irade versin
AMİN
Evet canim ebeyim...
benim de Allah verirse 3 kesin. 4 de gozumu simdiden kararttim zaten
Bence sende erteleme canim. Yasin kac bilmiyorum ama erteledigine pisman olacaksin. Cunku dunyadaki tadacagin en guzel lezzet evlat olsa gerek.
tabi saglik problemin varsa bilemem
Aksam yemegim
4 yk patatesli patlicanli kiymali oturtma
3 yk pilav
1 kase cacik
Rabbim bugününü yüzü suyu hürmetine hepimize önce sağlık sonra huzur mutluluk nasip etsin dertlilere deva hastalara şifa evlat hasreti çekenlere hayırlı sağlıklı akıllı uslu eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin hiç bir kulunu darda bırakmasın kalbimizden geçen tüm güzel dilekleri kabul etsin fazla kilolarımızdan kurtulmamız için irade versin
AMİN