Miladımız--》2015

Iyi aksamlar menumun devami
Ara;
1 kupa sutlu neskafe
1 avuc fistik
Ara:
1 kase yogurt
Aksam;
Tavuklu salata

Bugun bol su ictim ve bir saat yuruyus yaptim

T tatlitambak sanada hayirli cumalar

Sabah:2 buyuk bardak ilik su

Kahvaltim;
1,5 haslama yumurta
4 zeytin 3 yesil zeytin
1 dilim ekmek
Dereotu maydonoz azcik yesil sogan

Sabah 5km.kosu bandinda yurudummm

Gunaydinlar kizlar cok güzel bir gün bugün cokkkkk mutluyumm şükürler olsun teog stresi bitti oglumda rahatladi ohhh be dunya varmis cok yorgun hissediyorum kendimi sanki tir gecti ustumden neyseki bitti kb diyeti iki gündür gume gitti yapamadim ama artik cayi sekersiz içiyorum bu bile benim icin mucize hepine cok tesekkur ediyorum dualariniz vede destekleriniz icin insallah sinava giren tum cocuklar istedigi yere girebilir icinde benim yavrumda simdi bize sonuc vede yerlesecegi yer nere olacak onun telasi saracak ayy ne zormus yaa bu isler ...neyse bende bir an once toparlanip kendime gelmeliyim daha anneler günü kutlamaları var küçük oglumun defilesi var sergisi var var da var ayy ne cok isim var benimm he he he

Hadi geçmiş olsun o zaman.Hayırlısı artık bundan sonrası Allah'ın takdiri.
Belki koşturmacada vermişsindir kilo

Hayirli cumalar kizlar bugun burda resmi tatil cocuklar okula gitmediler ben de bi guzel yayip uyudum bu sabah dun gece hic uyuyamadim cunku cok tuhaf bi bunyem var ben yorgun olunca uyuyamiyorum ya var mi benim gibi olanlar kizlar

[QUOTE="tomurcukkk, post: 40765699, member: 2537]Hadi geçmiş olsun o zaman.Hayırlısı artık bundan sonrası Allah'ın takdiri.
Belki koşturmacada vermişsindir kilo [/QUOTE]
Tesekkur ederim canim saolasin ..kiloya gelince sabah tartildim yok vermemisim ama galiba kas kutlem artiyor belkide bundan sonra verecem sabirla bekliyorummm

Hayirli cumalar kizlar bugun burda resmi tatil cocuklar okula gitmediler ben de bi guzel yayip uyudum bu sabah dun gece hic uyuyamadim cunku cok tuhaf bi bunyem var ben yorgun olunca uyuyamiyorum ya var mi benim gibi olanlar kizlar
Bende senin gibiyim canim dun okadar yorgundum ama gece cok gec uyudum zor bela gicik oluyorum uyuyamayinca odem olusuyor hemen bende yani yanliz degilsin sekerim

Merhaba Hanımlar :) Yeni iyileştim sahalara geri dönüyorum çok Şükür.
Kahvaltı:
5 zeytin
1 üçgen beyaz peynir
2 dilim domates
10 dilim salatalık
1 kase kadar patates kızartması birazcıkda acılı ezme.

Öğle: 1 kase nesquik
Akşam :3 dilim kepekli ekmek 2 dilim salam
Kb hesaplamasını yapamadığımdan mütevellit burada kesiyoum :)

Kizlaaaaaarrrr yupppiiii 79.3 kiloyu gordum beeeen ya o kadar mutluyum ki anlatamam.bikac gundur tartilmiyordum regl olmadim diye daha.aksam isten gelince dayanamadim ciktim tartiya ve super sonuc.ustelik yemek de yemistim.
mutlulugumu sizlerle paylasmak istedim hemen.Allah' a cok sukur 7 mayis 79 kilo hedefime ulastim ki 7 mayisa daha var

Tebrikleeeeer canim kendim inmis kadar sevindim bekle beni sirada ben varim insallah

dikkat et kendine bir daha hastalanma sahalar senin artık kimse tutamaz seniii :)))

tomurcuğum SÜPERRRRRSİİİİİNNNNNNNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…