- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
Canim cok sevindim senin adina sen hakettin bu mutlulugu aylardir ugrasiyorsun hic yilmadin masallah sana kb iyi geldi vucuduna aah ahh darisi basima bende inermiyimki altili rakamlara ...Kizlaaaaaarrrryupppiiii 79.3 kiloyu gordum beeeen ya o kadar mutluyum ki anlatamam.bikac gundur tartilmiyordum regl olmadim diye daha.aksam isten gelince dayanamadim ciktim tartiya ve super sonuc.ustelik yemek de yemistim.
mutlulugumu sizlerle paylasmak istedim hemen.Allah' a cok sukur 7 mayis 79 kilo hedefime ulastim ki 7 mayisa daha var
Bekliyorum 7 lere çabuk gel :))
Tebrikleeeeer canim kendim inmis kadar sevindim bekle beni sirada ben varim insallah
Sağol cannııııııım :)))tomurcuğum SÜPERRRRRSİİİİİNNNNNNNNNNNNNN
İnersin tatlım neden olmasın.Sen de az azimli değilsin hani.Yakındır 6 larCanim cok sevindim senin adina sen hakettin bu mutlulugu aylardir ugrasiyorsun hic yilmadin masallah sana kb iyi geldi vucuduna aah ahh darisi basima bende inermiyimki altili rakamlara ...
Et tabi canım yaa.Kilon durdu diye bırakma.Geçenlerde bi abiyle konuştum o da yapmış kb zamanında 6 ay kadar.Fazla spor da yapmadım aç da kalmadım 25-30 kilo vermiştim dedi.Ki 60 civarı tutuyormuş puanını.Tomurcukkk beni de heveslendirdin kiz bu sevkle ben de devam edecegim.....
Dün akşam yemeğim
3 kaşık kuru fasulye
1 kutu ton balığı (yağı süzülmüş)
4-5 çatal et döner (pidesiz)
Yemekten sonra 1 avuç kabuklu fıstık
Valla yapacak birşey yok artık.Bu zamana kadar yaptığımız diyetlerde kabız olmadık da ne oldu sanki.iki ileri bir geri gittik hep.Kabız mabız en azından kilo verdiriyor bu diyet arkadaşMenuler super canim.... birakmayacam soz...
yarinda menu paylasimi yapacam. Kabiz olurum diye biraktim ama cok yesem de oluyorum az yesem de oluyorum.. kroniklesti...
Valla yapacak birşey yok artık.Bu zamana kadar yaptığımız diyetlerde kabız olmadık da ne oldu sanki.iki ileri bir geri gittik hep.Kabız mabız en azından kilo verdiriyor bu diyet arkadaş
tomurcuk yada tatlıtambak da denedi bende yaptım o kürü ama ben o dönem zencefil zerdeçal tarçını da yaptım işe yaramasına yaradı ama hangisi kesin bir şey diyemem mide ağrısından dolayı bıraktım ikisini de aslında pul biber yoğurdu tekrar yapsam olur hem uykum da gelir az erken yatarım gecenin 2 sinde 3 ünde uyumamKızlar yoğurt pulbiber ve limon suyu kürüne başladım da deneyen oldu mu aranızda?
Canim ben duzenli uygulamadigim halde fayda etti.yogurt kuru yaptigimda hep ertesi gun eksi ciktim.ama aksam yemeklerinde yedigim zaman bazen yapmiyordum kuru.benim de gobek kismi baya indi.goguslerim buyuk maalesef onu da insallah ameliyatla cozecegim.Gunaydinlar musmutlu pazarlar kizlar yagmurlu vede serin bir güne uyandim ama disarida mis gibi bir hava var tam yürüyüş havasi ama benim evde cok isim var çamaşır ütü ev temizliği hepsi beni bekliyor birde ogluna projesine yardim etmeye soz verdim o da var of of hic bos vaktim yokhic kimse gelmemis herkes uyuyor galiba tomurcukkk yogurt kurun göbeğe faydasi oldumu canim ilginc bir sekilde gobek olustu ve benim tam 10 gunum var eritmek icin yürüyüş de yapiyorum gider dimi ne olur bana güzel birseyler soyleyin
Vayy sen oneriyorsan bende mutlaka denerim kuculsun su gobek ya insallah sende istedigin kiloya inersinde basarili bir ameliyatla hayalindeki goguslere kavusursun canimCanim ben duzenli uygulamadigim halde fayda etti.yogurt kuru yaptigimda hep ertesi gun eksi ciktim.ama aksam yemeklerinde yedigim zaman bazen yapmiyordum kuru.benim de gobek kismi baya indi.goguslerim buyuk maalesef onu da insallah ameliyatla cozecegim.
Yani bana kalirsa denemende fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?