Miladımız--》2015

Canim cok sevindim senin adina sen hakettin bu mutlulugu aylardir ugrasiyorsun hic yilmadin masallah sana kb iyi geldi vucuduna aah ahh darisi basima bende inermiyimki altili rakamlara ...

Gunaydin fıstık lar gunesli vede guzel bir gunden merhaba hepinize ..iki gündür cozutmus durumdayim teog bitti diye kutlama yaptik tum aile ertesi gun babam tum aileyi yemege cikardi biraz kacirdim migde az yemeye alistigi icin migdem bulandı demekki az yiyince vücut alisiyor vede cok yediginde alarm veriyor neyse artik diyete sıkı sarilma zamani anneler günü geliyor ve ben biraz daha cabalamaliyim .. veee simdi hareket zamani hadi kizlar yaz kapida cok yakinnn tatil zamani geliyor icimde acayip bir enerji varrr

Tebrikleeeeer canim kendim inmis kadar sevindim bekle beni sirada ben varim insallah
Bekliyorum 7 lere çabuk gel :))

tomurcuğum SÜPERRRRRSİİİİİNNNNNNNNNNNNNN
Sağol cannııııııım :)))

Canim cok sevindim senin adina sen hakettin bu mutlulugu aylardir ugrasiyorsun hic yilmadin masallah sana kb iyi geldi vucuduna aah ahh darisi basima bende inermiyimki altili rakamlara ...
İnersin tatlım neden olmasın.Sen de az azimli değilsin hani.Yakındır 6 lar

Tebriklerrr tomurcukkk ama bendiyet yapamiyorumm yaaaa
Aslinda kb bana cok iyi geldi de niye biraktiysam anlamadim. Ben de suan itibariyle tekrar basliyorum. Puanim dolmustur bugun oyuzden ben de 0 puanlarla devam edecegim.
Hala 85.5 im

Tomurcukkk beni de heveslendirdin kiz bu sevkle ben de devam edecegim.....
Et tabi canım yaa.Kilon durdu diye bırakma.Geçenlerde bi abiyle konuştum o da yapmış kb zamanında 6 ay kadar.Fazla spor da yapmadım aç da kalmadım 25-30 kilo vermiştim dedi.Ki 60 civarı tutuyormuş puanını.
Bende bırakmayacağım.Karbonhidratın fazlası zarar zaten bunu hepimiz biliyoruz.

Dün akşam yemeğim
3 kaşık kuru fasulye
1 kutu ton balığı (yağı süzülmüş)
4-5 çatal et döner (pidesiz)
Yemekten sonra 1 avuç kabuklu fıstık

Dün akşam yemeğim
3 kaşık kuru fasulye
1 kutu ton balığı (yağı süzülmüş)
4-5 çatal et döner (pidesiz)
Yemekten sonra 1 avuç kabuklu fıstık

Menuler super canim.... birakmayacam soz...
yarinda menu paylasimi yapacam. Kabiz olurum diye biraktim ama cok yesem de oluyorum az yesem de oluyorum.. kroniklesti...

Menuler super canim.... birakmayacam soz...
yarinda menu paylasimi yapacam. Kabiz olurum diye biraktim ama cok yesem de oluyorum az yesem de oluyorum.. kroniklesti...
Valla yapacak birşey yok artık.Bu zamana kadar yaptığımız diyetlerde kabız olmadık da ne oldu sanki.iki ileri bir geri gittik hep.Kabız mabız en azından kilo verdiriyor bu diyet arkadaş

mutlu hafta sonları kızlar
sabah
1 haşlama yumurta
1 simit
4-5 çeri domates
salatalık
yarım k.k. peynir
1 tatlı kaşığı çilek reçeli (akşam yaptım ) :))
1 çay kaşığı süt kaymağı

selam kızlar
akşam yemeğini dışarıda yedim
1 porsiyon balaban
1 bardak şalgam
az öncede oğlumun merak ve ısrarı sonucu 2 tane marşmalov varya yumuşak şeker haribonun onun birini ateşte erittik yedik
çok kötü bir şey yaa bir daha asla yemem ıyyhhh
şimdi sade çayımı içiyorum miss gibi

Kızlar yoğurt pulbiber ve limon suyu kürüne başladım da deneyen oldu mu aranızda?
tomurcuk yada tatlıtambak da denedi bende yaptım o kürü ama ben o dönem zencefil zerdeçal tarçını da yaptım işe yaramasına yaradı ama hangisi kesin bir şey diyemem mide ağrısından dolayı bıraktım ikisini de aslında pul biber yoğurdu tekrar yapsam olur hem uykum da gelir az erken yatarım gecenin 2 sinde 3 ünde uyumam

Gunaydinlar musmutlu pazarlar kizlar yagmurlu vede serin bir güne uyandim ama disarida mis gibi bir hava var tam yürüyüş havasi ama benim evde cok isim var çamaşır ütü ev temizliği hepsi beni bekliyor birde ogluna projesine yardim etmeye soz verdim o da var of of hic bos vaktim yok hic kimse gelmemis herkes uyuyor galiba tomurcukkk yogurt kurun göbeğe faydasi oldumu canim ilginc bir sekilde gobek olustu ve benim tam 10 gunum var eritmek icin yürüyüş de yapiyorum gider dimi ne olur bana güzel birseyler soyleyin

Canim ben duzenli uygulamadigim halde fayda etti.yogurt kuru yaptigimda hep ertesi gun eksi ciktim.ama aksam yemeklerinde yedigim zaman bazen yapmiyordum kuru.benim de gobek kismi baya indi.goguslerim buyuk maalesef onu da insallah ameliyatla cozecegim.
Yani bana kalirsa denemende fayda var

Merhabalar arkadslar yaklaşık bir haftadan fazla bende diyet yapmaya çalışıyorum desteklerinizi beklerim benim sizlere gore kilom cok fazla gunluk yediklerimi yaznaya calisirim

Vayy sen oneriyorsan bende mutlaka denerim kuculsun su gobek ya insallah sende istedigin kiloya inersinde basarili bir ameliyatla hayalindeki goguslere kavusursun canim

Selam kizlar
Cok yoğunum diye yazamadım ama aklım da hep burdaydı. Bir bakarsam bütün işim kalır diye hic yazamadım.
Cekmeceleri temizlerken eski not defterimi buldum 15 Kasımda kac kiloymusum tahmin edin 92.5
Inanamadim. Hic kilo verememişim
Bir ileri iki geri gide gide sadece ustune kilo almamayi başarmisim bu kadar
Sadece.ustune kilo almadığıma sevindim. Onuda burda olmama borçluyum. Yoksa yine 100 un uzerine çıkmıştım coktan..
Yeni bir not defteri edindim. Yarin sıkı sıkıya başlıyorum. Belki sizi biktirdim bu sozlerle ama.ben sikilmadan yine yeniden başlıyorum.. ne kadar yoğun olursam olayım kendime vakit ayiracagim. Sakin sakin panik yapmadan başlıyorum. 1 haziranda hedef 85.
Size yemin olsun 1 haziran gunu 85 olmadiysam bu topikten ayriliyorum. Yapamiyorsam Azimli insanlarin arasında yerim yok demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…