• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Selam kizlar
Cok yoğunum diye yazamadım ama aklım da hep burdaydı. Bir bakarsam bütün işim kalır diye hic yazamadım.
Cekmeceleri temizlerken eski not defterimi buldum 15 Kasımda kac kiloymusum tahmin edin 92.5:KK43::KK43::KK43:
Inanamadim. Hic kilo verememişim:KK43:
Bir ileri iki geri gide gide sadeşarmisim bu kadar:KK43:
Sadece.ustune kilo almadığıma sevindim. Onuda burda olmama borçluyum. Yoksa yine 100 un uzerine çıkmıştım coktan..
Yeni bir not defteri edindim. Yarin sıkı sıkıya başlıyorum. Belki sizi biktirdim bu sozlerle ama.ben sikilmadan yine yeniden başlıyorum.. ne kadar yoğun olursam olayım kendime vakit ayiracagim. Sakin sakin panik yapmadan başlıyorum. 1 haziranda hedef 85.
Size yemin olsun 1 haziran gunu 85 olmadiysam bu topikten ayriliyorum. Yapamiyorsam Azimli insanlarin arasında yerim yok demektir
Vaauvv canim naptin sen yaktin yiktin burdan gitmek ne demek olurmu hic biz sensiz ne yapariz kilo vermek zorlu bir surec bunu hepimiz biliyoruz bir ileri iki geri hepimizin yasadigi bir durum ben ne yapayim bir yildir ayni kilodayim ama birakmiyorum cok guzel kararlar almissin sadece burayi birakma fikrin hic hosuma gitmedi :( birakmak yok kilo veremesek bile birakmiycaz cunku bizler kader arkadasiyiz dimi seker ;)

Günaydın canim
Bu sabah tartıya çıktığımda kaç kiloydum biliyor musun? 92.4. Böyle iradesizlik olmaz ya kabul edemiyorum. 6 ay insan onca laf edip kilo veremez mi yahu. Yemin ettim bir kere dönüşü yok malesef canım benim. 26 gün zamanım ve vermem gereken 7 kilo..
Bana destek olun inşallah vereyim. Bu kararlılığa ulasmışken daha kolay olacak insallah...

Vaauvv canim naptin sen yaktin yiktin burdan gitmek ne demek olurmu hic biz sensiz ne yapariz kilo vermek zorlu bir surec bunu hepimiz biliyoruz bir ileri iki geri hepimizin yasadigi bir durum ben ne yapayim bir yildir ayni kilodayim ama birakmiyorum cok guzel kararlar almissin sadece burayi birakma fikrin hic hosuma gitmedi :KK43: birakmak yok kilo veremesek bile birakmiycaz cunku bizler kader arkadasiyiz dimi seker :KK66:

Sabah
2 haşlanmış yumurta
1p
2 ceviz 0.9p
3 k lor peyniri 1.1p
Marul 1p
Toplam 4kb

Günaydın kızlar
Bu ay adetim gecikmişti.Aslında düzensizdi ama doğumdan sonra ve kilo verdikçe düzene girmişti.Bu ay da olmayınca dedim daha olur düzensizlik başladı yine.Ama gecikme devam etti.Hamilelikten şüphelendim.Ama üzerinde durmadım.
Dün akşam oğlumla oynaştık biraz.Sırtımda taşıdım evde gezdik falan.Yarım saat sonra lavaboya gittim.Hafif bi kanama.Ohhhh dedim başlamış adet sevindim.
Ama odur budur bişey yok yine :( Sabah kalktım ped tertemiz.Yaa ben çok korkuyorum acaba hamile miyim.Oğlumu sırtıma aldığım için lekelenme mi oldu ki.2. çocuk hiç planlarımızda yoktu.Çok korkuyorum.Daha farklı planlarım hayallerim vardı benim.Ne olacak şimdi :KK42::KK42:

Psikolojik midir nedir midem bulanıyor bu sabah.1 adet etimek ve az bi peynir yiyip çıktım evden

Günaydın kızlar
Bu ay adetim gecikmişti.Aslında düzensizdi ama doğumdan sonra ve kilo verdikçe düzene girmişti.Bu ay da olmayınca dedim daha olur düzensizlik başladı yine.Ama gecikme devam etti.Hamilelikten şüphelendim.Ama üzerinde durmadım.
Dün akşam oğlumla oynaştık biraz.Sırtımda taşıdım evde gezdik falan.Yarım saat sonra lavaboya gittim.Hafif bi kanama.Ohhhh dedim başlamış adet sevindim.
Ama odur budur bişey yok yine :KK43: Sabah kalktım ped tertemiz.Yaa ben çok korkuyorum acaba hamile miyim.Oğlumu sırtıma aldığım için lekelenme mi oldu ki.2. çocuk hiç planlarımızda yoktu.Çok korkuyorum.Daha farklı planlarım hayallerim vardı benim.Ne olacak şimdi :KK42::KK42:

Canım benimde bazen gecikiyor biliyorsun. Hatta bir ara tam 10 gun gecikti benim mide bulantilarim da başlamıştı hatta dedim tamamdır ben kesin hamileyim. Ama dr gidip test yaptığım gun regl başladı
Senin durumunda bunun gibi olabilir. Yok hamile isende hayırlısı olsun. Üzülme tatlım ameliyat biraz ertelenebilir belki ama en azından kardesler bir arada büyür sonra olursun goguslerde bozulmaz..su akar yolunu bulur canim sıkma kendini..

Canım benimde bazen gecikiyor biliyorsun. Hatta bir ara tam 10 gun gecikti benim mide bulantilarim da başlamıştı hatta dedim tamamdır ben kesin hamileyim. Ama dr gidip test yaptığım gun regl başladı
Senin durumunda bunun gibi olabilir. Yok hamile isende hayırlısı olsun. Üzülme tatlım ameliyat biraz ertelenebilir belki ama en azından kardesler bir arada büyür sonra olursun goguslerde bozulmaz..su akar yolunu bulur canim sıkma kendini..

Bilmiyorum canım ya.Gerçekten çok gerildim.Lekelenme olmasa yine şüphelenmeyecektim.Ama oğlumu sırtımda taşıyıp sonrasında leke gelmesi ve kesilmesi beni iyice düşündürmeye başladı.Tabi ki hayırlısı ama hiç hazır değilim bu duruma

Bilmiyorum canım ya.Gerçekten çok gerildim.Lekelenme olmasa yine şüphelenmeyecektim.Ama oğlumu sırtımda taşıyıp sonrasında leke gelmesi ve kesilmesi beni iyice düşündürmeye başladı.Tabi ki hayırlısı ama hiç hazır değilim bu duruma

Kac gun gecikti canim ona gore bir test alip baksan. Hakkinda hayirlisi olsun.

Yakınında varsa bir eczane bir test al canim varsada yoksada hemen öğrenir bu stresi yasamazsin en azından.

Günaydın kızlar
Ama odur budur bişey yok yine :KK43: Sabah kalktım ped tertemiz.Yaa ben çok korkuyorum acaba hamile miyim.Oğlumu sırtıma aldığım için lekelenme mi oldu ki.2. çocuk hiç planlarımızda yoktu.Çok korkuyorum.Daha farklı planlarım hayallerim vardı benim.Ne olacak şimdi :KK42::KK42:

Oğlum 10. Ayinda ve ben hala adet olamadim

Kac gun gecikti canim ona gore bir test alip baksan. Hakkinda hayirlisi olsun.

Yakınında varsa bir eczane bir test al canim varsada yoksada hemen öğrenir bu stresi yasamazsin en azından.
Yakında eczane var.Acaba alsam hemen çıkar mı ki.Bu sefer çıkarsa oturur ağlarım o derece doluyum yani :KK42:
Yaklaşık 4-5 gün bi gecikme oldu.Ne diyosunuz şimdi mi yapayım yarın sabah mı?

Yakında eczane var.Acaba alsam hemen çıkar mı ki.Bu sefer çıkarsa oturur ağlarım o derece doluyum yani :KK42:

Canim hamile isen hemen çıkar. Stresi yasamaya gerek yok. Hemen al rahatla bence..

Günaydın canim
Bu sabah tartıya çıktığımda kaç kiloydum biliyor musun? 92.4. Böyle iradesizlik olmaz ya kabul edemiyorum. 6 ay insan onca laf edip kilo veremez mi yahu. Yemin ettim bir kere dönüşü yok malesef canım benim. 26 gün zamanım ve vermem gereken 7 kilo..
Bana destek olun inşallah vereyim. Bu kararlılığa ulasmışken daha kolay olacak insallah...

Canim sende kafana takma bence bak ben de ayniyim ama yine de buralarda devam etme cabasindayim. 2 aydir diyete basla boz yaptim.Ama emzirme benim.icin cok zor bir donem hamilelik ten beter.istedigimi yemezsem cildiracak gibi oluyorum mesela ciddi yeme ataklarim vardi.tok olsam da yiyordum. Ama canimin istedigi yas pastayi yiyince birden kendime geldim.

Canim sende kafana takma bence bak ben de ayniyim ama yine de buralarda devam etme cabasindayim. 2 aydir diyete basla boz yaptim.Ama emzirme benim.icin cok zor bir donem hamilelik ten beter.istedigimi yemezsem cildiracak gibi oluyorum mesela ciddi yeme ataklarim vardi.tok olsam da yiyordum. Ama canimin istedigi yas pastayi yiyince birden kendime geldim.

Bende tok olsam da yiyorum sinir olduğumda bu zaten. Yok kafama takmiyorum büyük konustum artik veremezsem bana bay bay:))

Canim aklini mesgul etmesin ben ce hemen al yap yani. Ben ilk kizimda daha 15 aylik iken adetim tam 10 gun gecti. Hemde 1 gun bile aksamaz benim adet gunlerim. Direk kan tahlili verdim. 1 saat sonuc alacaktik ki. Eve geldim adet olmusum. Ama ogluma hamile iken 1 gun gecti ben hamileyim diye gittim teste ve oylede cikti.

Back