:teytey::teytey::teytey:çok iyimiş ya gerçekten de çok güldüm kocama söyledim ama o hiç gülmedi azcık tırstı anlayacağın yaaa işte böyle bütün acıyı biz çekiyoruz biraz da onlar düşünsünsünler bu gece yanımda yatarmı bilmiyorum artık valla şu stresli günlerde gülmeye o kadar ihtiyacımız var ki keşke diyorum bu gece uyusam da haftaya cumartesi uyansam ha bu arada sende de oldumu bilmiyorum ama benim huyum suyum da değişti daha önce hiç batıl inancım yoktu ama artık ne uğurlu ne uğursuz diye düşünüyorum bütün gün geçen sefer testimi c.tesi yaptırmıştım şimdi yine c.tesiye denk geldi diye acaba 1 gün öce mi yaptırsam acaba diye düşünüyorum çok saçma demitatlicadiarzu
kızlar dün sonucumu aldım maalesef negatif
kaktüscüm merak etme eğilip kalkmakla birşey olmaz ama sakın yükseğe uzanma bu riskliymiş bide süpürge yapma karın kaslarını çok çalıştırıyor.haklısın hiçbirşey yapmadan da zaman geçmiyor sen 30 nisanda mı alacaksın sonucu inşallah pozitif çıkar şimdi 1 mayısı da tatil yapma ihtimali vardır karı koca bi güzel kutlarsınız :teytey::teytey::teytey:
inşallah sizin iyi haberlerinizi alırız
doktorumu aradım o da çok şaşırdı embriyolar çok iyiydi dedi
2-3 gün progestana devam et yinede bakalım dedi
olmazsa dondurulmuş embriyolarla yola devam edicez
dün sonucu aldıktan sonra sahile gittik eşimle
orda çok ağladım
eşim ben çocuksuz yaşamaya alışabilirim ama sensiz yaşayamam dedi
ona babalık duygusunu tattıramadığım için çok üzgünüm
Merhaba Ayaz ,
seni dunden beri cok mera ettik gercekten....sakin sakin uzulme ....bu daha ilkti ...hepimiz yasadik ayni seyleri...demek ki hayirlisi boyleymis...rabbim ne derse o oluyor hersey yolunda bile olsa....vucudun ve sen daha tecrubelisiniz simdi ikinci denemen daha kolay olacak ve insallah tutacak...ltf uzulme ve olumlu dusun ..a.s.a.s.a.s.
ne hissettiğini o kadar yürekten biliyoruz ki ben eşime ilk denememden sonra boşanalım bile dedim onun baba olamaması beni öldürüyordu o da biz böylemi söz verdik dedi iyi günde kötü günde hastalıkta ve sağlıkta demedik mi dedi ne kadar çabuk vazgeçebiliyorsun benden.öyle tabi ama seni de çok iyi anlıyorum hepimiz anlıyoruz.allah sabırlar versin ama öyle yıkılmak da yok sonuçta daha ölmedik herhalde biraz dinlen ondan sonra herşey daha güzel olacak meraketmea.s.
desteğiniz ve iyi dileklerini için hepinize çook tşk ederim
kaktüsçüm değerim 0,94 çıktı
ama doktorum neden böyle bişey söyledi bilmiyorum
hala ümit var diye mi düşünüyo bilmiyorum
ben pek ümitli değilim
kızlar 2. deneme için beklemek gerekiyomu yoksa hemen yaptırabiliyomusunuz
ben doktoruma soramadım 2-3 gün bekle dediği için