Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım haklısın herşey dört dörtlük olamıyor işte
allah bizlere sağlık versin
senin değerin kaç çıkmıştı ikinci testte sıfıra mı indi
Ayazcım geçmiş olsun.İnşallah tez vakitte kavuşacağın bebeğin bütün bu acıları unutturur.
Bende sitede yeniyim ikinci mikromuzu gerçekleştirdik.İlki malesef başarısız.İkincisi içinde 26 nisanda sonuç alacağız inşallah anlarsınız beklemek çok zor ama yapılacak bi şey yok inşallah bu beklemeleri tatlıya çevirecek sevinli haberler alırız hepimiz
Ayazcım geçmiş olsun.İnşallah tez vakitte kavuşacağın bebeğin bütün bu acıları unutturur.
Bende sitede yeniyim ikinci mikromuzu gerçekleştirdik.İlki malesef başarısız.İkincisi içinde 26 nisanda sonuç alacağız inşallah anlarsınız beklemek çok zor ama yapılacak bi şey yok inşallah bu beklemeleri tatlıya çevirecek sevinli haberler alırız hepimiz
Amin
senin icin dosyalari actim baktim, ikinci de 1,91 mIU/mL mis benim ama ilki dr da kalmis o kac cikmisti tam hatirlamiyorum
kaktüscüm yaa benimde ağrımıyor ama hamilelik belirtilerinde yazıyor meme hassasiyeti bütün gün sıkıyorum valla acıyor mu diye.farkındayım deliriyorum yavrularımın annesi sıyırmış olacakkafamçokkarıştıtatlicadiarzutatlicadiarzukafamçokkarıştı:içelim:
kaktüs ben doktorumla konuştum kullandığımız ilaçtan dolayı eğer gebe değilsek bile regl olmamızı engelliyormuş ancak ilacı bırakınca oluyormuş yani en azından onun stresini yaşama.sakın ümidinde kırılmasın onların bize ihtiyacı var şimdi sen bana bakma nazın dediği gibi aldığımız hormonlardan aklımız karışıyo accık.ama geçcek bunlar yeter ki allah dermansız hastalık vermesin deli meli bizde anne olcaaaaaaaaz:teytey::teytey::teytey:
Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım. 2,5 yıllık evliyim bebek istiyoruz son 1-1,5 senedir fakat olmuyor.Benim hormon testlerim ve rahim filmim normal herşey yolunda fakat eşimde sorunlar çıktı.Eşimin sağ testisi indirme ameliyatı geçirmiş 4-5 yaşındayken fakat o testis gelişmemiş ve sperm üretmiyor,aynı zamanda da varikosal var hiç beklemediğimiz şeylerle karşılaştık moralimiz sıfır. eşim 3 üroloğa gitti biri varikosal olsan yeter dedi,diğeri hem varikosal hem sağ testis alınması lazım hemen amelyat dedi,diğeride 2 ay sperm testi daha yapıp öyle karar verelim dedi şaşırdık kaldık her kafadan bi ses çıkıyo.aşılama yaptıralım dedik onda da bizim durumumuz için tutma şansı çok düşük.eşimin sperm sayısı 28 milyon ama ileri hareketlilik sıfır ve morfoloji sorunu var.lütfen aynı durumda olan arkadaşlar bana bilgi verebilirlermi çok kötü durumdayım,son gittiğim dr tüp bebek dedi ama son bi sperm testi daha yaptırcak eşim perşembe günü ona göre tekrar konuşcaz, çok ticari olmuş bu sektör inanılmaz kandırmacalarla dolu kime güvenicez bilmiyorum offffff (
niye kimse cevap vermiyo bana bi bendemi var bu sorun