mikroenjeksiyon sonucunu bekleyenler

evet canım haklısın herşey dört dörtlük olamıyor işte
allah bizlere sağlık versin
senin değerin kaç çıkmıştı ikinci testte sıfıra mı indi

Ayazcım geçmiş olsun.İnşallah tez vakitte kavuşacağın bebeğin bütün bu acıları unutturur.
Bende sitede yeniyim ikinci mikromuzu gerçekleştirdik.İlki malesef başarısız.İkincisi içinde 26 nisanda sonuç alacağız inşallah anlarsınız beklemek çok zor ama yapılacak bi şey yok inşallah bu beklemeleri tatlıya çevirecek sevinli haberler alırız hepimiz

evet canım haklısın herşey dört dörtlük olamıyor işte
allah bizlere sağlık versin
senin değerin kaç çıkmıştı ikinci testte sıfıra mı indi

Amin
senin icin dosyalari actim baktim, ikinci de 1,91 mIU/mL mis benim ama ilki dr da kalmis o kac cikmisti tam hatirlamiyorum

Ayazcım geçmiş olsun.İnşallah tez vakitte kavuşacağın bebeğin bütün bu acıları unutturur.
Bende sitede yeniyim ikinci mikromuzu gerçekleştirdik.İlki malesef başarısız.İkincisi içinde 26 nisanda sonuç alacağız inşallah anlarsınız beklemek çok zor ama yapılacak bi şey yok inşallah bu beklemeleri tatlıya çevirecek sevinli haberler alırız hepimiz

Hosgeldin Yucem , hayirlisi olsun cnm , evet beklemek cok zor gerceketen bak biz burda vakit gecirip moral veriyoruz birbirimize....nasilsin var mi bi sikintin ?

saol canım iyi dileklerin için
inş hayırlı sonuçlarını verirsin bize
yücem sende dondurulmuş embriyoyla mı yapıyorsun 2. denemeni

hayır ayazcım ilk denememizi üç sene önce yaptırmıştık inanılmaz doktor hataları ve insana yürüyen para gözüyle bakmaları çok zoruma gitmişti ve bütün hayatım boyunca evlatsız kalmayı göze alacak kadar çok küsmüştüm.Ancak mart ayında eltim doğum yaptı.Küçücük çocuklar büyüyüp annelik taslayınca insanın çok zoruna gidiyor.Birde eşimin hastanede bir köşeye çekilp ağlamaklı halini görmek çok acıydı.İşte bunun üzerine her şeyi tekrar göze alabilme cesaretini bulabildim kendimde.Allahtan bu seferki doktorumuz iyi çıktı.Bütün aşamalar olumlu geçti.dört embiryo verdiler.Şimdi gün sayıyoruz.Allah hepimize nasip etsin insallah .ayazcım sende hiç merak etme bi sonraki denemen mutlaka başarılı sonuç verecektir merak etme.

nazcım çok teşekkür ederim.zaman zaman belim ve kasıklarım adet görecek gibi ağırıyor birde adet görmeden önce beyaz süt gibi vajinal bir akıntı gelirye öyle bir akıntı var ve arada birde kasıklarıma kramp gibi giren ağrılar bunun dışında en zoru sonun olumlu olacağını bilmeden beklemek hepimize olduğu gibi.Allah hepimize kolaylık versin senin test günün ne zaman?

yücem öncelikle aramıza hoşgeldin bizim test günümüz aynı galiba seninde transferin 14 nde yapıldı inşallah hayırlı haberler alırız da arka arkaya duyururuz burda benimde belim ve kasıklarım çok ağrıyor ilk denememde böyle ağrılarım yoktu bu yüzden beni umutlandırıyor ama işte garantisi yok.olsun güzel bakıcaz yarına oda güzel şeyler sunacak bize bi sıkıntın sorun olursa çekinme sakın burda bütün bilgiler birleşince tüp bebek merkezi gibi olyor valla:içelim:a.s.

teşekkür ederim pelüşcüm hadi inşallah dediğin gibi buradan güzel haberleri veririz.Benim hiç kimse bilmiyor bi eşim bi ben bir de sizler.En yakınlarım dahi bilmiyor.olumlu olduğu taktirdede ilk üç ay kimseye bi şey söylememe niyetindeyim inşallah allah o günleri hepimize gösterirdeAMİNNNNNNN

cıkkkk hiçç bişey hissetmiyorum benim bugün 5. günüm...ama arada kasıklarım ağrıyooo...adet mi olcam nee? 29 nisan regl günüm ve 29 nisan 12. günüm...hayırlısıyla biii atlatsam...

kaktüscüm yaa benimde ağrımıyor ama hamilelik belirtilerinde yazıyor meme hassasiyeti bütün gün sıkıyorum valla acıyor mu diye.farkındayım deliriyorum yavrularımın annesi sıyırmış olacakkafamçokkarıştıtatlicadiarzutatlicadiarzukafamçokkarıştı:içelim:

yavaş yavaş yaklaştıkça umutlarım eriyooo..tutmadımı diyee düşünmekten alamıyorum kendimi...
gerçi bu yola girerken rabbimden herşeyin hayırlısını nasip et diye dualar ettim ama insan biii etkileniyor işte....
rabbim sen bizlere güç ver sabır ver...

kaktüscüm yaa benimde ağrımıyor ama hamilelik belirtilerinde yazıyor meme hassasiyeti bütün gün sıkıyorum valla acıyor mu diye.farkındayım deliriyorum yavrularımın annesi sıyırmış olacakkafamçokkarıştıtatlicadiarzutatlicadiarzukafamçokkarıştı:içelim:

:roflol::roflol:kız ne alemsin...bende bugün kendi kendime benim neden ağrımıyoo diyee hayıflandım...ağrımıyolar işteeee...yapacak bişey yokkk...sanırım ben günümden önce bile regl olabilirim bu stresten....aaayyyyyyyyy ne olacaksa olsada bitse bizde kendimizi alıştırsak olumsuzluklara.......zaten evde kalıpta hiç birşey yapamamaktan kafayı yicem...evimi sanki toz toprak almış götürmüş gibi geliyoo zor sabrediyorum süpürgeyi elime almamak için.......
ayy canım yaa bizim sonumuz valla hiç iyi değil..sonuca kadar ya delircez sada erken regl olucaz gibia.s

kaktüs ben doktorumla konuştum kullandığımız ilaçtan dolayı eğer gebe değilsek bile regl olmamızı engelliyormuş ancak ilacı bırakınca oluyormuş yani en azından onun stresini yaşama.sakın ümidinde kırılmasın onların bize ihtiyacı var şimdi sen bana bakma nazın dediği gibi aldığımız hormonlardan aklımız karışıyo accık.ama geçcek bunlar yeter ki allah dermansız hastalık vermesin deli meli bizde anne olcaaaaaaaaz:teytey::teytey::teytey::emir_bebek::emir_bebek:

Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım. 2,5 yıllık evliyim bebek istiyoruz son 1-1,5 senedir fakat olmuyor.Benim hormon testlerim ve rahim filmim normal herşey yolunda fakat eşimde sorunlar çıktı.Eşimin sağ testisi indirme ameliyatı geçirmiş 4-5 yaşındayken fakat o testis gelişmemiş ve sperm üretmiyor,aynı zamanda da varikosal var :KK43: hiç beklemediğimiz şeylerle karşılaştık moralimiz sıfır. eşim 3 üroloğa gitti biri varikosal olsan yeter dedi,diğeri hem varikosal hem sağ testis alınması lazım hemen amelyat dedi,diğeride 2 ay sperm testi daha yapıp öyle karar verelim dedi şaşırdık kaldık her kafadan bi ses çıkıyo.aşılama yaptıralım dedik onda da bizim durumumuz için tutma şansı çok düşük.eşimin sperm sayısı 28 milyon ama ileri hareketlilik sıfır ve morfoloji sorunu var.lütfen aynı durumda olan arkadaşlar bana bilgi verebilirlermi çok kötü durumdayım,son gittiğim dr tüp bebek dedi ama son bi sperm testi daha yaptırcak eşim perşembe günü ona göre tekrar konuşcaz, çok ticari olmuş bu sektör inanılmaz kandırmacalarla dolu kime güvenicez bilmiyorum offffff :KK43:(
niye kimse cevap vermiyo bana bi bendemi var bu sorun :KK43:

kaktüs ben doktorumla konuştum kullandığımız ilaçtan dolayı eğer gebe değilsek bile regl olmamızı engelliyormuş ancak ilacı bırakınca oluyormuş yani en azından onun stresini yaşama.sakın ümidinde kırılmasın onların bize ihtiyacı var şimdi sen bana bakma nazın dediği gibi aldığımız hormonlardan aklımız karışıyo accık.ama geçcek bunlar yeter ki allah dermansız hastalık vermesin deli meli bizde anne olcaaaaaaaaz:teytey::teytey::teytey::emir_bebek::emir_bebek:

amann be peluşcumm hayırlısı be güzelim...ne yapalım alnımızda ne yazılıysa onu yaşarız...kendimizi yıpratmaya değermi?:dance:
tutsa daha iyi ama olmazsada ölüm yokya sonunda..biraz ağlarız gelip geçer..hayat bu işte..yeterki biz sağlıklı olalım şekerim...:içelim:

Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım. 2,5 yıllık evliyim bebek istiyoruz son 1-1,5 senedir fakat olmuyor.Benim hormon testlerim ve rahim filmim normal herşey yolunda fakat eşimde sorunlar çıktı.Eşimin sağ testisi indirme ameliyatı geçirmiş 4-5 yaşındayken fakat o testis gelişmemiş ve sperm üretmiyor,aynı zamanda da varikosal var :KK43: hiç beklemediğimiz şeylerle karşılaştık moralimiz sıfır. eşim 3 üroloğa gitti biri varikosal olsan yeter dedi,diğeri hem varikosal hem sağ testis alınması lazım hemen amelyat dedi,diğeride 2 ay sperm testi daha yapıp öyle karar verelim dedi şaşırdık kaldık her kafadan bi ses çıkıyo.aşılama yaptıralım dedik onda da bizim durumumuz için tutma şansı çok düşük.eşimin sperm sayısı 28 milyon ama ileri hareketlilik sıfır ve morfoloji sorunu var.lütfen aynı durumda olan arkadaşlar bana bilgi verebilirlermi çok kötü durumdayım,son gittiğim dr tüp bebek dedi ama son bi sperm testi daha yaptırcak eşim perşembe günü ona göre tekrar konuşcaz, çok ticari olmuş bu sektör inanılmaz kandırmacalarla dolu kime güvenicez bilmiyorum offffff :KK43:(
niye kimse cevap vermiyo bana bi bendemi var bu sorun :KK43:

canım yaaa çok gçmiş olsun ama üzme kendini...herşeyde bir hayır var...ne raphatsızlıkları olanlar vardı bu sitede kendi kendine hamiş kaldı...bence umudunu hiççç kaybetme...a.s.

X