mikroenjeksiyon sonucunu bekleyenler

inş canım hepimiz için hayırlısı olsun allah hayırlı evlatlar versin inş
benim bu sefer olmazsa ben de senin gibi dndurulmuşla yapıcam

hadi bakalım ilk güzel haber senden merak etme nisan microlara uğurlu geldi.sana da gelecek

Evet bak ne guzel dedin ugurlu Nisan bebekleri olur bunlar insallah :)
Bahar geldi doga canlandi belki bizlerde de bi canlanma olmustur kimbilir :dance:

nazcım çok geçmiş olsun inşallah bu sefer herşey çok güzel olacaka.s.

kızlar valla ben dayanamıyorum gidip şimdi yapsam çıkarmı acaba
zaten dün idrar testi yaptım çıkmadı

Tsk ederim hepinize, evet bende pek hatirlamak istemiyorum o gunleri .
hayirlisi olsun artik bu sefer olur insallah
Ben ilk Bahcecik klinigine gittim , uygulama Alman Hastanesinde yaptirdim , cok tavsiyeler ve olumlu sonuclar duyarak gittim ....iyi bi yer ama sorularina yanit almak cok zor cunku cok yogunlar ...

Bildigim kadariyla cok erken safhada oldugu icin idrar testi ile cikmiyormus zaten bosuna sinirlerini yorma istersen canim

ben de jinemed de yaptırdım aynı sorunu ben de yaşıyorum çok yoğunlar ama olsun yeterki sonuç güzel olsun.

benim akıntı vardı demiştim ya
dr u aradım sekreteri şu an ameliyatta dedi
sonra sorunumu söyleyince ameliyathaneye bağladı çk ilgililer

Ne kadar guzel ben dr la asla gorusemiyorum, sekreterine ulasmak icin bile nasil caba sarf ediyorum bilemezsiniz

ben pregestonu da içmiyorumda söylemesi ayıp jel şeklinde yani fitil gibi kullanıyorumkafamçokkarıştıkasıklarımdaki ağrının sebebide o sanırsam ama şimdi ben doktorumu arasam hayatta ulaşamam hemşirelerde yoğunluktan öyle hızlı konuşuyorlarki hiç bir şey anlamıyorum zaten her seferinde sen kafanı bunlara takma rahat ol diyorlar sanki bundan başka birşey düşünebiliyor insan tabi ben de işin dışında olsam böyle derdim takma kafanı oh ne güzel test gününe kadar çıkar aklından tabii tabiii:sm_confused:

canım önemli bişey olsa mutlaka önlem alırlardı diye düşünüyorum
ağrın olduğunu söylediysen demekki normal bişey
nasıl bi ağrı adet sancısına benzermi
progestanın yan etkilerine baktınmı belki dediğim gibi ondandır

tabi canım daha önce de yazdım zaten ilaç dan oluyor geçen denememde de olmuştu zaten ağrıdan değil öyle sanki ben anlatıcam da onlar da bana aaa çok güzel işte bu hamilelik belirtisi diyecekler işte.boş boş oturmaktan oluyor bunlar keşke işi bırakmasaydım böyle de zaman hiç geçmiyormuş bütün gün acaba tutmuşmudur diye düşünmekten saçmalıyorum iştelülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…