mikroenjeksiyon sonucunu bekleyenler

ayaz 26

Guru
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2007
242
0
kızlar yarın test yaptırıcam benim gibi beklemede olan varmı.belirtileriniz varmı paylaşalım

benim de 6.günüm kasıklarım çok ağrıyor ama bunun sebebi kullandığım vajinal jel sanırım onun haricinde zerre belirti yok zaten ne gibi bir belirti olabilir onu da bilmiyorum:sm_confused:

benim de 6.günüm kasıklarım çok ağrıyor ama bunun sebebi kullandığım vajinal jel sanırım onun haricinde zerre belirti yok zaten ne gibi bir belirti olabilir onu da bilmiyorum:sm_confused:

beklemek çok kötü yaaa
peluş bende bi de koyu renk akıntı olmuştu
kahverengi değil ama kyuydu
sendede oldumu

günaydın kızlar. ikinize de hayırlı olsun inşallah ikinizin de pozitif olur canlarım ya. valla ben de mayısta başlayacam Allah kısmet ederse bakalım. Bende size birşey sorayım uzun protokolde doğum kontrol hapı kullanılıyor.21.günde hormon baskılayıcılara başlanıyor. diğer iğnelere adetin 1. günümü 3, günümü başlanıyor kaç gün sürüyor?iğnelerden sonra yumurtalar toplanıyor 2 ile 5 gün arası sonra transfer yapılıyor değil mi?

inş canım saol
canım sanırım ben diğer iğnelere sanırım 3. gün başlamıştım tranferimde tplandıktan sonra
3. gün oldu

inş canım saol
canım sanırım ben diğer iğnelere sanırım 3. gün başlamıştım tranferimde tplandıktan sonra
3. gün oldu

sağol canım ya ama bişey daha soracam.3. gün başlanan iğneler kaç gün sürüyor. Ya ben de başalayacağım ama merak ediyorum şimdiden nasıl oacak diye.Her takvimi elime aldığımda onu hesaplıyorum.

sağol canım ya ama bişey daha soracam.3. gün başlanan iğneler kaç gün sürüyor. Ya ben de başalayacağım ama merak ediyorum şimdiden nasıl oacak diye.Her takvimi elime aldığımda onu hesaplıyorum.

iğnelerin kaç gün sürdüğü yumurta gelişimine göre değişiyo
benim tahmini 10 gün sürdü

kızlar özür dilerim karşı komşum uğradı o yüzden yazamadım ayaz senin leken kaçıncı gün geldi eğer yakınlardaysa bu bebişonun tutunmaya çalıştığını gösteriyormuş galiba.

kızlar özür dilerim karşı komşum uğradı o yüzden yazamadım ayaz senin leken kaçıncı gün geldi eğer yakınlardaysa bu bebişonun tutunmaya çalıştığını gösteriyormuş galiba.

4. ve 5. gün geldi leke değilde normal akıntı gibiydi ama biraz koyu renkti
bende 6.gün doktrumu aradım bi iğne verdi şimdi yok
inş o akıntıyla birlikte düşmemişlerdir

hadi bakalım kızlar inşallah ikinizin de pozitif çıkar sonuçlar da bebişelriniz gelir :teytey::teytey::teytey: ayyyy çok sevindim valla şimdi.

hayır hayır düşmemiştir anneleri onlara güvenecekki onlarda sıkı sıkı tutunsunlar şimdi orda bisürü işleri var annesi hem bölünüyorlar hem yerleşmeye çalışıyorlar kolaymı canım destek lazım biraz o da işte bizim moralimiz ve inancımız olur inşallah bebişler size güveniyoruuuuuuz hadiiiii bakalım merak etmeyin dünyaya gelince biz sizi dinlendirirz:dance::teytey::hooray::dance::içelim:a.sa.s.:teytey:

inş canım dediğin gibidir
sana kaç embriyo yerleştirdiler ve kaçıncı gün test günün

canım bana 3 tane embriyo koydular dr ikisinden ümitli olduğunu söyledi zaten 3 tane döllenmişti test günüm eğer beni ogüne kadar akıl hastanesine yatırmazlarsa 26 sı valla kendimi dinleyip acaba demekten tozutmak üzereyim:teytey::teytey:

senin 12. gün test günün benim 10.gün yani yarın
aynen bende canım allahtan bigünüm kaldı hele o test sonucunu alama kadar geçen 2 saat yokmu geçmek bilmez

senin 12. gün test günün benim 10.gün yani yarın
aynen bende canım allahtan bigünüm kaldı hele o test sonucunu alama kadar geçen 2 saat yokmu geçmek bilmez

Merhabalar, benim transferimin 5. gunu bugun , bana da dondurulmus embriyolar koydular ama benim test gunum daha uzun 15 gun verdiler yani 30 Nisan...nasil gecer bilmem Pelus un dedigi gibi kafayi oynatmazsam gecer insallah .

Alah ayrdimcin olsun, guzel haberini bize vermeyi unutma ltf.

inş canım o güzel haberi verebilecekmiyim bilmiyorum
ben biraz karamsar oldum galiba ilk günler çok umutluydum ama ....

Olumlu dusun olumlu olsun Insallah , bugun kendii rahatlatacak kolay vakit gecirecegin ve fazla dusunmeyecegin seyler yapmaya calis....oyala kendini yani ...once sen lazimsin , kendin icin de bebegin icin de ...dualarim seninle,hakkinda hayirlisi olsun

karamsar olma canım benim.. inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunmuştur ve burda hamileyim mujdesini verirsin bizlere.... a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…