Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım. 2,5 yıllık evliyim bebek istiyoruz son 1-1,5 senedir fakat olmuyor.Benim hormon testlerim ve rahim filmim normal herşey yolunda fakat eşimde sorunlar çıktı.Eşimin sağ testisi indirme ameliyatı geçirmiş 4-5 yaşındayken fakat o testis gelişmemiş ve sperm üretmiyor,aynı zamanda da varikosal var
hiç beklemediğimiz şeylerle karşılaştık moralimiz sıfır. eşim 3 üroloğa gitti biri varikosal olsan yeter dedi,diğeri hem varikosal hem sağ testis alınması lazım hemen amelyat dedi,diğeride 2 ay sperm testi daha yapıp öyle karar verelim dedi şaşırdık kaldık her kafadan bi ses çıkıyo.aşılama yaptıralım dedik onda da bizim durumumuz için tutma şansı çok düşük.eşimin sperm sayısı 28 milyon ama ileri hareketlilik sıfır ve morfoloji sorunu var.lütfen aynı durumda olan arkadaşlar bana bilgi verebilirlermi çok kötü durumdayım,son gittiğim dr tüp bebek dedi ama son bi sperm testi daha yaptırcak eşim perşembe günü ona göre tekrar konuşcaz, çok ticari olmuş bu sektör inanılmaz kandırmacalarla dolu kime güvenicez bilmiyorum offffff
(
niye kimse cevap vermiyo bana bi bendemi var bu sorun