mikroenjeksiyon sonucunu bekleyenler

canım benim sonuç eğer negatifse ne kadar çabuk regl olursan okadar iyi hem gün geçtikçe hayal kırıklılığı daha fazla oluyor hem de regl nin gecikmemesi kullandığımız hormon ilaçlarının vucuduna fazla zarar vermediğini gösterir.kader arkadaşım benim merak etme biz regl oldukça tanrı bize daha şansınız var vazgeçmeyin diyor bence.a.s.

canım sen nasılsın bugün nasıl gidiyo bekleyiş bi belirti varmı

ayazcım bugün ilk defa belim çok ağrıyor.çok korkuyorum bu nasıl bir kabus ya hep geçmişe dönüyorum acaba nasıl bir günah işledim ki bunları yaşıyorum.biliyorum bu derdi çeken çok ama biz artık çocuk yapmaya karar verdik deyip o ay hamile kalan da çok bugün galiba isyan günüm.ben bilerek kimseye kötülük yapmadım yaa neyin bedeli busenağlama:sm_confused:

canımsakın moralini bozma bel ağrısı normaldir çok yatmaktan da olabilir
ara sıra kalk bi yarım saat evin içinde yürü yavaş yavaş
hamile olanların da bel ağrısı adet sancısı gibi şikayetleri oluyo
sakın aklına kötü şeyler getirme ve kendini dinleme başka şeylerle meşgul ol

canım yaaa çok gçmiş olsun ama üzme kendini...herşeyde bir hayır var...ne raphatsızlıkları olanlar vardı bu sitede kendi kendine hamiş kaldı...bence umudunu hiççç kaybetme...a.s.

sağol arkadaşım evet üzülmemek lazım Allah dermansız dert vermesin diyorum ama genede zor işte ne bileyim, tüp bebek yaptırcaz herhalde inşallah ilk denemede olur da dahada üzülmeyiz.

akyam hoşgeldin canı m
inş tüp bebekte başarılı olursunuz
en azından probleminiz belli ve çözebilirsiniz benim herşey normal fakat olmuyo işte
ümidini kaybetme

akyam hoş geldin üzülme her derdin bir çaresi vardır.İnşallah her şey hepimiz için en güzel şekilde olur.Pelüş nasılsın son üç gün kaldı seninle aynı gün test yaptıracağız.Hadi inşallah çifte mutluluk yaşarız burda.Bu gün işe hiç gelmek istemedi canım hatta yataktan bile kalkmak istemedim.garip bi çöküntü var üstümde.göğüslerimde hafif bi dolgunluk biraz ağrı vardı o da kayboldu bu gün.bkalım hayırlısı

Merhaba Akyam ,
Oncelikle aramiza hosgeldin , dun ben epey keyifsizdim siteye giremedim...mesajini bugun goruyorum, sende bugun yoksun ama mesajimi ergec gorursun diye sana yanit yaziyorum.
Biz de 3 yillik evliyiz ve benimde senin gibi hicbir sorunum yok ve esimin dogustan bir testisi yukarda dogmus ve aile fark etmemeis ancak 10-11 yasinda sunnet edilirken fark edilip asagiya alinmis....biz de cok dr gezdik , hatta esim varikosel amilyati gecirdi vs... cok ugrastik analiyacagin...esimin sperm degeri degisken 2o milyonda cikiyor 40 milyon da ama hareketliligi cok az ve ayrica mevcut spermlerde anomali de var .....bize normal biraz deneyin olmazsa asilama yapalim dediler , yumurta takibi ile denedik bi sure olmadi...sonra asilama dediler ben pek sansi olmadigi icin istemedim....ilk micro denememizi 2007 Kasim da yaptik ancak basarisiz oldu nedeni belli degil ancak hormonlar bana odem yati ve ben asiri sistim vs.....simdi 2. deneme yi yapiyoruz transferimiz oldu ve bekleme donemindeyiz ......erkek kaynakli sorunu olanlarda en iyisi Amerikan hastanesi diye duydum , anacak biz Alman hastanesinde deniyoruz arkadaslarimizdan burda deneyip olumlu sonuc alan coktu o yuzden biz de buraya geldik....yardimci olabilecegim bisey olursa ltf sor cekinme .....sakin moralini bozma ...hepimiz ayni seyleri yasiyoruz malesef ...yalniz degilsin , bu dunyanin sonu da degil a.s.

Arkadaslar , dun epey keyifsizdim giremedim....hepinizi ozledim ve merak ettim dilerim hepiniz iyisinizdir ...bende 2 gundur epey karamsarim...cnm hicbisey yapmak hatta kimseyle konusmak bile istemiyor... bi de tam 23 Nisan her taraf cocuk ...cocuk gordugum an agliyorum:a015:

:teytey::teytey::tomato::tomato:a.s.:içelim:merhaba arkadaşlar bugün 23 nisan neşe doluyor insn:teytey:dünçok kötüydüm bütün gudubedliğim üzerimdeydi herşey sinirlendiriyordu beni görüyorum ki sizde de olmuş özellikle nazcım sende ama bugün yepyeni bir gün Allahıminşalah bugünü tüm çocuklara armağan eden yüce önderi gönderdi bize de geleceğin ışıklarını ümitlerini gönderecek bize buna taaaaaaaa yüreğim derinliklerinden inanıyorum belki bu sefer belkide bidahakine ama gelecekler hemde onların hiç kimselerin olmadığı kadar bissürü teyzeleri olacak ben hepsini çok çok öpüyorum sizde iyi bakın onlara.hadi bakalım bayram bugün hepimiz birleşip pozitif enerji göndericez onlara:teytey::teytey::teytey:

Peluscum , bugun daha iyi olmana sevindim , cok dogru soylemissin , pozitif olmamaiz lazim ... bazen insan kendine soz geciremiyor ve dibe dogru iniyorsun elinde olmadan ...bu da gecer insallah

şenlensin evler.......... bugün 23 nisannnn :))))

Son düzenleme:
Eşim sabah arayıp kutladı karnımdaki bebişin bayramını.Çok güldüm.HEPİNİZİN BAYRAMI KUTLU OLSUN

merhaba arkadaşlar üç gün kaldı teste ama iyice yıprandım artık.Eşime akşam eve gelirken bir tane test almasını söyledim artık dayanamayacağım.İngilizce kursum var evede geç gideceğim ama artık ne yapayım.Moralim çok bozuk sanki varolan beni umutlandıran belirtilerde tek tek yok oldu .cuma normalde adet günüm. offff offff gece sık sık uyandım hep kendimi test yaparken gördüm sanki hep çift çizgiydi inşallah Allahım en sevdiğinin yüzü suyu hürmetine

seni çok iyi anlıyorum yücem ne olacaksa olsun artık sanki 9 günde 9 yıllık ömrüm gitti bence de test yaptırmak mantıklı ama idrar testinde çıkar mı bilmem galiba ben de zor tutuyorum kendimi ama negatif çıkarsa diye çok korkuyorum.neyse korkunun ecele faydası yok.yücemcim test yapacağın saati bize yaz birlikte dua edelim inşallah rabbim bu sıkıntının mükafatını verir hepimize

amin pelüşcüm seninle aynı gündü testimiz ama ben bu gece 11 den sonra veya en geç yarın sabah yapacağım.Çünkü eve geç gideceğim bu gün.artık ne çıkacaksa çıksın ama inşallah hepimizin pozitif çıkar bende sizler için dua ediyorum canım

yücem bildiğim kadarıyla idrar testinde sabah ki ilk idrarda daha doğru sonuç veriyor.bir de arkadaşım ikinciyi çizgiyi göremezsen sakın üzülme daha erken diye çıkmıyor olabilir.biz senin yanındayız test günlerimizde birbirimize dua edersek inanıyorum ki güzel haberleri peşpeşe vericeza.s.:teytey:

inşallah pelüşcüm allah hepinizden razı olsun .Çok teşekkür edrim desteğin için sende aynı durumdasın ama bana güç veriyorsun sağol canım inşallah hadi şurda güzel haberleri verelim

kızlar mrb sizi çok iyi anlıyorum allah size sabır versin demekten başka bişey diyemiyorum inş olumlu sonuçlar alırsınız
ben de p.tesi dr. uma gidicem 2. micro için konuşucaz
ama kendimi hiç hazır hissetmiyorum
tekrar 10 gün beklemek düşüncesini bile aklıma getirmek istemiyorum

sağol ayazcım.Sende moralini yüksek tut. Ne yapalım her nimetin bi külfeti luyor işte inşallah hepimizin sonuçları pozitif olura hiç bu külfetleri hatırlamayız canım yeni tedavin hayırlı olsun Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…