mikroenjeksiyon sonucunu bekleyenler

canım takma dicem ama biliyorum elinde değil
benim de 2 gündür bacaklarım ağrıyo artık nerem ağrıyo diye kendimi dinliyorum
annemde kalıyorum ben kafam dağılsın diye komşuları çağırıyoruzm:)))))

ayazcım bu gun sonuç alacaktın galiba hadi güzel bi haber yaz da hepimize umut olsun ama öyle değilsede sakın üzülme allah çaresiz dert vermesin a.s.

Merhabalar Arkadaslar ,
Dun aniden cikmak zorunda kaldim, misafirim kusura bakmayin .
Bende Ayaz in sonucunu merak ettigim icin girdim, gece ve sabah hep ona dua
ettim.Her ne haber alirsak alalim hayirlisi olsun....

Pelus sen nasilsin agrin falan var mi?

canım ya kasıklarım çok ağrıyor düne kadar pek ağrım yoktu ben de niye ağrı yok acaba tutmadı mı diyordunm şimdi de niye ağrıyor yoksa adet mi olucam diyorun yani senin anlayacağın ben bu 12 günü akıl sağlığımı koruyarak çıkamıcam galiba neyse canım sen nasılsın :içelim:

Benim durumumun senden hic farki yok merak etme, bi kasiklarim agriyor bi belim agriyor ayni adet sancilari gibi hepsine kendi kendime yorumlar yapiyorum, iki de bi biseyler hissedip kendimi tuvalete atiyorum kanam filan mi var diye .... bi de ustune benim kalcalarim cok fene ignelerden...bu gunler nasil gecer bilmem artik

canım benim canının ne kadar yandığını biliyorum bende önceki denemde iğne kullanıyordum sonlarına doğru vicdanlı bir hemşireye denk geldimde bana enjeksiyondan sonra alkollü bir mendille iğne yapılan yeri ovmayı öğretti bu mendiller sadece enjeksiyondan sonra kullanılıyormuş o zaman ne ağrı oluyor ne de morarma sen sormazsan söylemezler ama yine de yapmazlar bana söyle ben giderim onları dövmeye zaten hormonlar başıma vurmuş bütün sinirimi zavallı kocamdan çıkarıyorum hiç olmazsa biraz rahatlarım:eek:klava:şaka bi yana az kaldı arkadaşım sayılı gün çabuk geçecek inşalaaaaaaaaaaaaaaaaaaah:dance:

Allah senden razi olsun canim benim , yapayim bari alkollu mendil olayini , evet hemsireler lutfediyorlar her bilgiyi her nedense kadin kadina bunu yapar mi anlamiyorum ben ............. evet zavalli kocalar cekiyor butun hormonsal asabiyeti...sana bisey diyeyim de gul biraz ..... benim dr dediki benim esime "su anda karinizin aldigihormonlardan dolayi adam oldurse suclu bulunmaz ona gore " dedi benim ki de sut dokmus kedi gibi etrafimda donuyor :)) olsun o kadar dimi :)

:teytey::teytey::teytey:çok iyimiş ya gerçekten de çok güldüm kocama söyledim ama o hiç gülmedi azcık tırstı anlayacağın yaaa işte böyle bütün acıyı biz çekiyoruz biraz da onlar düşünsünsünler bu gece yanımda yatarmı bilmiyorum artık valla şu stresli günlerde gülmeye o kadar ihtiyacımız var ki keşke diyorum bu gece uyusam da haftaya cumartesi uyansam ha bu arada sende de oldumu bilmiyorum ama benim huyum suyum da değişti daha önce hiç batıl inancım yoktu ama artık ne uğurlu ne uğursuz diye düşünüyorum bütün gün geçen sefer testimi c.tesi yaptırmıştım şimdi yine c.tesiye denk geldi diye acaba 1 gün öce mi yaptırsam acaba diye düşünüyorum çok saçma demitatlicadiarzu

canım ben yeni üye sayılırım.ben ilk tüp denememde başarılı oldum allahıma şükürler olsun şu an 9 +5 hamileyim.darısı sizlere:)

ohhhhh canım çok sevindim allah sağ salim kucağına almayı eşinle ağız tadınla büyütmeni dilerim sen bizi iyi anlarsın geçmiyor bu 12 gün ama sonuç seninki gibi olacaksa çekilen bütün sıkıntılara razıyım :hooray:

inşallah hep dua ediyorum allahım herkese nasip et anne olmayı,hayırlı evlatlar büyütmeyi diye :)şansınız çok yüksek güzel şeyler düşünün,zamanıysa eğer mutlaka olacaktır.biz 3 negatif aşılamadan sonra tüpte başarılı olduk.

slm ardakadşlar bende sonuç bekleyenlerdenim...bugün transferden sonraki 4. günüm....dahaaaa çoooookkkkk var sonucuma...
inşallah hepimiz güzel haberlerle döneriz....rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah...

merhaba kaktüs zaman hiç geçmiyor haklısın ben bu gün ilk haftamı bitirdim bugüne kadar hep zaman çabuk geçsin diyordum ama bugün yavaş yavaş tırsmaya başladım en azından bekledikçe ümidimiz oluyor sona yaklaştıkça ya negatif çıkarsa korkusu sarıyor insanı bak bide söz vermiştim kendime olumlu düşünücem diye derin bir nefes aldım tekrar başladım pozitif bakmaya her şey çok güzel olacak burda arka arkaya vericez güzel haberleri bebişlerin bissürü teyzeleri olacaaaaak:teytey:a.s.:emir_bebek::emir_bebek:

Kızlar kaç gündür sizleri okuyorum valah ayazı merak ettim ters giden bişeymi oldu.İnşallah hamilelik haberini verir bizlere.

merhaba kaktüs zaman hiç geçmiyor haklısın ben bu gün ilk haftamı bitirdim bugüne kadar hep zaman çabuk geçsin diyordum ama bugün yavaş yavaş tırsmaya başladım en azından bekledikçe ümidimiz oluyor sona yaklaştıkça ya negatif çıkarsa korkusu sarıyor insanı bak bide söz vermiştim kendime olumlu düşünücem diye derin bir nefes aldım tekrar başladım pozitif bakmaya her şey çok güzel olacak burda arka arkaya vericez güzel haberleri bebişlerin bissürü teyzeleri olacaaaaak:teytey:a.s.:emir_bebek::emir_bebek:

valla doğru diyosun canım vakitler durdu inadına ilerlemiyor...kendimi ister istemez işe veriyorum...yemek yaptım arada evleri topluyorum...ister istemez eğilip kalkıyorum sonra da üzülüyorum...offfffffffffff rabbim hayırlısıyla güzel sonucu bizlere bii nasip etse....

ayazı bende merak ettim Allah korusun işallah bi terslik yoktur.ayazcım ya eğer sonuç negatifse sakın yıpratma kendini biz burda hepimiz negatiflerle karşılaştık çok acı oluyor ama bi şekilde atlatıyoruz inşallah senin öyle değildir ama öyleysede ne yapalım herşey allahtan mutlaka vardır bir bildiği.

X