mikroenjeksiyon sonucunu bekleyenler

evet ayşecim işte böyle pes etmek yok dimdik ayakta biz onları istiyoruz ve elimizden geleni yapıyoruz bizi yartanı ve yaşatanı hiç unutma şüpesiz o bizim için en hayırlısı neyse onu bilir .Bizim bütün sıkıntılarımız kendi aklımızla kendi istediğimiz gibi olsun düşüncesinden kaynaklanıyor bizi yaşatanın iradesini hiç unutma o bizi seviyor ve bizim için en iyisini yapacak sakin ol ve bekle

nazcım senin de sonucun bugün dü galiba merak etme bugün çarşamba uğurlu günüm hep güzel haberler alırım senden de alıcam bundan eminim bugün burda şenlik olacak
:teytey::teytey::teytey:​

Peluscum sonucumu aldim , tabi ki dun cok uzun ve stresli bir gundu .....sevinmeye korkuyorum sonuc Pozitif ancak aynen senin gibi simdi keseleri beklememiz lazimmis...gelisecekler mi vs..... 14 mayis a gun verdiler bu arada bazi testler istediler genetik testmis .....Allah im yardim etsin hepimize ...

işte bu yaaa muhteşem bir haber şimdi 2 hafta kendine çok iyi bak Allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin hepimize:içelim::teytey::teytey:

nazcım allah analı bablı büyütmek nasip etsin canım herşey yolunda gider ve sağlıcakla kucağına al inşallah.Degerin kaç çıktı

işte bu yaaa muhteşem bir haber şimdi 2 hafta kendine çok iyi bak Allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin hepimize:içelim::teytey::teytey:

Amin cnm, insAllah hepimize nasip etsin rabbim .....cok tsk edrim verdigin moral ve destek icin ...senin de dedigin gibi cok ugurlu bir bolum oldu bu , insallah sonuna kadar boyle devam eder

nazcım allah analı bablı büyütmek nasip etsin canım herşey yolunda gider ve sağlıcakla kucağına al inşallah.Degerin kaç çıktı

Merhaba Yucemcim , tam sana cvp yazdim intenetim gitti pardon cnm, cok cok tsk ederim destegin ve guzel dileklerin icin .Rabbim insallah hepimize tamamina ermeyi nasip etsin . Benim degerim 2265 mis , dr iyi dedi ve bi daha test istemedi ama bizden genetik bi test istedi , dusme riskine bakacaklarmis niyeyse... anlayacagin bekleyis ve stres bitmiyor ...insallah hayirlisi ile hepimiz saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz cnm

evet canım değerin çok güzel çogul olabilir genetik testi daha önce düşüğün falan olmuşmuydu belki ondan istemiştir.Hiç merak etme her şey yolunda gider beklemekte bu işin cilvesi napalım kucağına alınca her şeyi unutursun canım.

kızlar yaptığım araştırmalar neticesinde durumumun dış gebeliğe çok yakın bir durum olduğunu gördüm.Yani dış gebelikte yapılan seri kan takiplerinde kan değerinin yeteri kadar artmadığını yazıyor.Bakalım ne olacak sonuç hayırlısı

Hayırlı olsun canım Alah tamamına erdirsin.Meraktan çatlattın beni,tesadüfen gördüm başlıkta açmadın herhalde.:hooray:

arkadaşlar ben yeni üyeyim hikayelerınızı okudum yücem sakın ıendini strese sokma olacağı varsa olur allah hakkımızda hayırlı ne ise onu versın.elimizden gelen bi şey yok.dualarım sizler için güzel haberlerinizi beklıyorum.

hoş geldin aysenacım desteğin için teşekkür ederim.Tabiki öyle sakinim ve sukunetimi koruyorum sadece olabilecekleri gözden geçiriyorum .Bekleyeceğiz vede göreceğiz canım.senin hikayen ne ne durumdasın

naz25 tebrikler kıss allah tamamına erdirsin değerin maşşallah çok iyi ikizler geliyor galiba ayy ne güzel darısı biz isteyenlerinde başına amiiiin seni listeye hamiileeeee diye ekliyorum haberin olsun

nazcım yaaa ne güzel bir haber tebrik ederim...inşallah hep böyle güzel olur biter ve doğurursun bebişini....
darısı bana...

mrb canım hayırlı olsun.ALLAHIM saglıklı sıhatlı kucagınıza almayı nasp etsın ınsallah.darısı bızlerın basına ınsallah.

ben 3 senelik evliym yücem erken evlilk yaptım ve eşimle ilk sene istemedik.ilk seneden sonra istedik 7 8 ay olmayınca doktora gittim benden ve eşimden de tahlil istedi benimkiler iyi çıktı fakat eşimin azo sperm olduğunu öğrendik.çok kötü anlatılmayacak kaar kötü bir duygu ben 3 gün kendime gelemedim.menisinde hiç sperm olmaması demek azosperm allah kımseyevermesin ama her iştee bir hayır vardır bizim bilmediğmiz.doktor mikroenjeksiyon dedi.eğer ameliyatla sperm bulurlarsa tüp bebk deneyeceğiz .bulunmazsa bunu hiç konuşmadık.blimiyorum ama ban hep içimden olacak gibi gelyor.belki ben olmasını istediğim içindir.şu an bitkisellere devam ediyor eşim. bakalım göreceğiz ne olup ne bittiğini zaman her şeyin ilacı bazen ilk öğrendiğimde ben böyle nasıl yaşarım diyordum ama hayat devam ediyor.yaşamak zorundayı bir şekilde.hakkımızda hayırlsı ise olsun değilsede olmasın.inşallah bebişin san sıkı sıkı tutnur ve bir daha hiç bırakmaz yücem.

aysenacım sakın üzülme çünkü azospermininde çaresi var sende sorun yokya anladığım kadarıyla yaşında fazla yok hiç üzülme benim tanıdığım biri aynı durumdaydı eşinin hiç spermi yoktu ameliyetla çok az bulabildiler ama kız üçüz hamile kaldı ve birini aldılar şimdi bir kız bir oğlanla yola devam ediyor ve her şeyi normal bu yüzden umutlu olmakta çok haklısın ve hiç moralini bozma bak benim ne olacağı belli değil ama yinede moralimi bozmuyorum ne olacaksa sonuna kadar gideceğim.Bu arada ne zaman tedaviye başlıyorsun.Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…