nazcım senin de sonucun bugün dü galiba merak etme bugün çarşamba uğurlu günüm hep güzel haberler alırım senden de alıcam bundan eminim bugün burda şenlik olacak:teytey::teytey::teytey:
işte bu yaaa muhteşem bir haber şimdi 2 hafta kendine çok iyi bak Allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin hepimize:içelim::teytey::teytey:
nazcım allah analı bablı büyütmek nasip etsin canım herşey yolunda gider ve sağlıcakla kucağına al inşallah.Degerin kaç çıktı
naz gözün aydın allah analı babalı büyütsün canım sonucun kaç çıktı.
Merhaba Yucemcim , tam sana cvp yazdim intenetim gitti pardon cnm, cok cok tsk ederim destegin ve guzel dileklerin icin .Rabbim insallah hepimize tamamina ermeyi nasip etsin . Benim degerim 2265 mis , dr iyi dedi ve bi daha test istemedi ama bizden genetik bi test istedi , dusme riskine bakacaklarmis niyeyse... anlayacagin bekleyis ve stres bitmiyor ...insallah hayirlisi ile hepimiz saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz cnm
Peluscum sonucumu aldim , tabi ki dun cok uzun ve stresli bir gundu .....sevinmeye korkuyorum sonuc Pozitif ancak aynen senin gibi simdi keseleri beklememiz lazimmis...gelisecekler mi vs..... 14 mayis a gun verdiler bu arada bazi testler istediler genetik testmis .....Allah im yardim etsin hepimize ...
arkadaşlar ben yeni üyeyim hikayelerınızı okudum yücem sakın ıendini strese sokma olacağı varsa olur allah hakkımızda hayırlı ne ise onu versın.elimizden gelen bi şey yok.dualarım sizler için güzel haberlerinizi beklıyorum.
Peluscum sonucumu aldim , tabi ki dun cok uzun ve stresli bir gundu .....sevinmeye korkuyorum sonuc Pozitif ancak aynen senin gibi simdi keseleri beklememiz lazimmis...gelisecekler mi vs..... 14 mayis a gun verdiler bu arada bazi testler istediler genetik testmis .....Allah im yardim etsin hepimize ...