mikroenjeksiyon sonucunu bekleyenler

canım benim hemşireler doğruyu söylemiştir ama sen yine de emin olmak istiyorsan başka bir tüpbebek merkezi bul internetten ve oradakilere sor daha bilimsel yanıtlar alabilirsin ben senin için dua ediyorum ayşecim.ama kendi kendine düşünerek yanıtlar bulamazsın kendini kahretmeden önce iyice bir soruştur bakalım güzel haberlerini bekliyoruz

çok yavaş ilerliyor bu gün ne sevindirici nede üzücü bi haber verebiliyorum tıpkı ayşe gibi.ilki 59 ikincisi 112 üçüncüsü 149 malesef halbu ki en az 200 olmalıymış hiç bir şey söyliyemiyor hemşireler ve doktor beklemekten başka çare yok ayın 13 de keseyi görmek için çağırdılar.Hayırlısı ama sukunetle kendimi üzmeden olumsuz düşünmeden geçireceğim bu zamanı en azından hala benimle bu kadarına bile hiç yaklaşamamıştım.Bana bu kadarını bile yaşattığı için allahıma teşekkür ediyorum bunu yaşatan isterse fazlasınıda yaşatır.

arkadaşım ben inanyorum ki sen çok güçlü ve çok iyi bir anne olacaksın.artık ayın 13üne kadar dinlen istersen hatta kendini fazla yormadan eşinle en çok sevdiğin yerlere git.herşey yoluna girecek değerin düşmemiş demekki hala orda ve sen ona iyi bakmalısın tamam mı kader arkadaşım.a.s.

bugün pesettim artık umutlarım bitti.ağlamaktan başka çarem kalmadı.herzamanki gibi yine yanlız kaldım.olmayacaktı zaten içimden hep öyle geçiyordu.OLMAYACAKTA.buna kendimi alıştırmalıyım.

öyle deme ayşe bak benimde durumum aynı ama öyle isyan etmele olmuyor üzülmeklede olmuyor sen dimdik ayakta olmalısın ki bebeğini bessleye bilmelisin sen maneviyatlı dirayetli güçlü olmalısın ki o dayana bilsin

arkadaşım ben inanyorum ki sen çok güçlü ve çok iyi bir anne olacaksın.artık ayın 13üne kadar dinlen istersen hatta kendini fazla yormadan eşinle en çok sevdiğin yerlere git.herşey yoluna girecek değerin düşmemiş demekki hala orda ve sen ona iyi bakmalısın tamam mı kader arkadaşım.a.s.

sağol pelüşcüm sağlam duruyorum üzülmenin bi manası olmadığını iyi biliyorum benim sağlamlığımdan güçlenecek büyüyecek çünkü bunun farkındayım ben elimden geleni yapacağım gerisi allaha kalmış bi şey

isterse olmasın umurumda bile değil dayanacak gücüm kalmadı.ben onun için nekadar mücadele ettim ama o bizimle olmamakta kararlı.paşa gönlü bilir.

kaktüscüm hiç merak etme bugün benim 15.günüm ben de idrar testi yaptım çooook silik bir çizgi çıktı yani sen onlara hiiiiç güvenme bak göreceksin herşey çok güzel olacak.sen istersen yarın kızılayda(çünkü çok ucuz) kan testi yaptır bitsin bu işkence diyecem ama malasef bitmiyooor yok kese yok kalp atışı Allah sanada öyle stresler versin artık Allahım hepimize çektiğimiz acıların mükafatını verir artık.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

peluşcum canım yaaa inşallah dediğin gibi çıkar..morale o kadar çok ihtiyacım var ki...hayırlısı olur inşallah...nasip kader işi...

isterse olmasın umurumda bile değil dayanacak gücüm kalmadı.ben onun için nekadar mücadele ettim ama o bizimle olmamakta kararlı.paşa gönlü bilir.

öyle deme ayşe yaaa bebişin seni bırakmaz hemşirelerin dediği gbii yavaş geliştiği için değerlerin düşük çıkıyordur...moralini düzelt ve iyi hissedeceğin şeyleri yapki bebişinde mutlu olup seni bırakmasın...

kendimi iyi hissedebileceğim hiçbirşey yok.aklımdaki hep bebeğim.niye gelişmiyor niye olmuyor.niye üzüyor beni.dayanamıyorum.çok ağrıma gidiyor.demekki benim kaderim buymuş.senağlamasenağlamasenağlama

kendimi iyi hissedebileceğim hiçbirşey yok.aklımdaki hep bebeğim.niye gelişmiyor niye olmuyor.niye üzüyor beni.dayanamıyorum.çok ağrıma gidiyor.demekki benim kaderim buymuş.senağlamasenağlamasenağlama

ayşacim bak böyle yapma hiç iyi değil böyle yaptığında eline ne geçecek bilakis zarar verirsin hem bebeğe hem kendine ayrıca bi düşünsene burada ne acılar yaşamış ve yaşayan insanlar var bizden çok daha fazla acı çekenler hiç yılmamış yılmıyor o yüzden lütfen kendine gel ve daha sonu ne olacağı belli olmayan şeye şimdiden bu kadar üzülme

bende kendime gelmek istiyorum ama inanırmısın gözyaşlarımı bir türlü durduramıyorum.az önce görümcelerim aradı üzülmememi söylediler.ama dayanamadım onlarada ağladım.galiba kendimi çok yıprattım.kısmetse olur neyapabilirimki:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

tabi canım ya bu kadar yıpratma anlıyorum seni ama sonu nereye varacaksa oraya varacak bu sürece biz ancak sakin olarak katkıda bulunabiliriz.Birde dışardan kimseyle konuşma bu konuları ne kadar yakın olursa olsun anlaşılmazsın ancak aklından çıkmaz bi şeylerle ağır olmayan bi şeylerle uğraş nebileyim
kitap oku komedi filim seyret internetten fıkra oku elişi yap seni bu düşüncelerden arındıracak şeyler yapmaya çalış unutmaki hiç bi şey senden ve eşinden kıymetli değil bebek evin süsü oda olacak eğer biz biz sakin olmayı başarabilirsek bak formlarda bir yazı var anne olmak isteyenler diye üç bölümden oluşuyor o beni çok rahatlattı istersen onuda oku

bak ben bu işten hiç kimseye bahsetmedim ne annem ne kayın validem ne iş arkadaşlarım ne dostlarım ne ahbaplarım hiç kimseye bir eşim bir ben birde sizler biliyorsunuz yaşadıklarımı çünkü hiç bir şekilde bunu yaşamayan insan halden anlamıyor ve bazen öyle sorular geliyorki çok incitici olabiliyor ve hiç unutmana izin vermiyorlar.Adeta senin adına bu meseleyi hayatın merkezi haline getiriveriyorlar.Ben bebeğimin olmasını çok istiyorum bunu kendime çok yakıştırıyorum ben harika bir anne eşim harika bir baba olur bundan eminim.Ama benim için eşimin sağlığı benim sağlığım evimizdeki huzur çok önemli böyle çok mutluyum ama bir bebeğimiz olduğunda mutluluğumuz katmerlenecek .Olmazsada mutsuz olmayacağız ama olması içinde elimizden geleni yapacağız.

işte vucudumdaki,içimdeki fırtınaları böyle durdurmalıyımki bebeğim sıgına bileceği güvenli bir liman bulsun.Hırslar üzüntüler ümitsizlikler ve memnuniyetsizlikler benim vucudumu fırtınalı bir denize çeviriyor buda bir bebeğin isteyeceği bir ortam olmasa gerek

şimdi derin bir nefes al ,bütün dünyayı içine çekercesine ve nefesini biraz tut.İçindeki tüm iyi dileklerini nefesinle beraber dünyaya dağıt ve artık üstünden koca bir tır geçmiş gibi olsada gülümsemeye başla bu kücük gülümsemeler bir gün sana büyük mutluluklar getirecek.Amannnn bende şair gibi oldum beee

çok doğru söylüyorsun yücem.ben hayatı ancak bir çocuğum olursa yaşayabilirim diyorum.ama aslında öyle değil tabi olsa iyi olurda.herşey kısmet.hayırlıysa olsun büyük allahımın kendi bilir verende o alanda.onunda bir vakti saati vardır diyorum ve ağlamayı üzülmeyi bırakıyorum.belki sakin olursam bebeğim bana daha sıkı tutunur.belki yarın bana bir sürpriz yaparda birden büyüyüverir.sağol yücem beni biraz kendime getirdin.inşallah senin bebeğinde büyüyüverirde sana ultrasondan merhaba der.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

X