mikroenjeksiyon sonucunu bekleyenler

eşimin gönlünü henüz yapadım yücem o henüz bitkisel şeyler kullanıyor ondan sonra bakıcam eylülden sonra olabilir.senin için dua ediyorum yücem inşallah hamilesindir ne zaman belli olacak kesin sonuç inşallah olumlu olur senin için dua edicem bol bol ama şunu unutma olumsuz olsa bile sakın vazgeçmek yok yola devam.rabbim hayırlısıyla inşallah sağlıklı ve hayrlı evlatlar nasip etsin bizlere..

kimbilir aysenacım allahın işi bu belli olmaz belkide kendiliğinden oluverir.Duaların için çok teşekkür ederim canım çok sağol bende senin için duacıyım allah razı olsun bekliyorum bakalım ayın onuçünde keseye bakalım diye çağırdılar ama allah hayırlısını sağlıklı sıhhatli nasip etsin canım .olumsuz düşünce getirmiyorum aklıma her zaman kahırlı olurdum ama bu sefer bi acayip rahatım kendimi iyi hissediyorum daha önce olsaydı kendi kendime kahreder küserdim umutlarım biterdi ama şimdi tamamen beni bende yaşatana teslim ettim kendimi beni yaşatan ona da can vermek isterse verecek inşallah.Desteğin için çok teşekkür ederim.Allahım hepimize nasip etsin

geçmiş olsun canımya çok üzüldüm ama pes etmek yok allahım gönlünün muradını muhakkak verecek

gözlerimi kapadım.şuanda hiçbirşey düşünemiyorum.sadece ağlıyorum.dondum kaldım.

üzme kendini arkadaşım her şeyde bir hayır vardır böyle düşün.belkı de bebeğin kendiliğinden gelecek ayrıca pes etmek yok.allah hepimizde verecek biliyroum ama zamanı var dır mutlaka.

ayşecim canımmm üzülme ne olur...rabbim hayırlısını nasip etsin dedik heppp...inşallah bizlerde 2.denememizde tututruruz bellimi olur...

pes etmek yok yola devam...lütfen umutlarımızı karatmayalım...rabbim bizlerede nasip edecek inşallah...

birdaha bu tedaviye başlayacak gücü bulamıyorum kendimde.çok büyük umutlarla beklemiştim günlerce bekledim olacak diye.ama sonlara doğru pesettim.dayanacak gücüm kalmadı.şimdi kendi kendime soruyorum neden diyorum neden olmadı.zaman zaman salıveriyorum kendimi ve gözyaşlarımı.....

öyle düşünme canım yaa biraz güçlü ol...kendini yıpratma ve ikinci tedavi için moralini yüksek tut...en azından şimdi daha deneyimli ve umutluyuz...senin emriyoların hiç olmazsa tutundu..bundan sonrası için daha dikkat eder ona göre davranırsın..
şimdi şöylee bir silkelen ve ben ne yapıyorum de...sağlıklıyım ve umutluyum de...bunlar benim en güçlü hazinelerim ve mücadleye devam deeee....
kızdırma bizleri..

yücemcim senı merak ettım bakıyorum henüz bir sonuç yok belli oldumu sonuç eğer bizle paylaşırsan sevınırım ama ne olursa olsun yola devam.inşallah güzel haberı sneden alrıız

merhaba kızlar yaaa...inşallah allah hepimize nasip eder.bende ayın 15 inde test yaptıracağım.çok zor beklemek

Ayşeakgul ben altı kez mikro yaptırdım hepsi de negatif.Hep ümitle başladım hep hayal kırıklığı ile sonlandı.Hayat devam ediyor ne yapalım. Takdir i ilahi.Doktorlar kadında yumurta erkekte sperm oldukça devam etmeli diyorlar.Anneler gününde tanıdıklar hediye almış bana hem sevindim hem üzüldüm.

sema hayırlı olsun tedavin arkadaşım inşallah beişler sana sıkı sıkı tutunurlar..senin teset sonucunu ne zaman alıcaksın sema .allah yarımcımız olsun hepmiizn de .

nazcım senin bugün doktorla randavun vardı diye biliyorum hadi arkadaşım şimdi bebişini gördüğünü kalp atışlarını da sağsalim dinlediğini yaz da moral olsun bende cumartesi gidicem çok korkuyorum.

mrb arkadaslar bısey soracam bu konuda yardımcı olabılırsenız sevınırım.benım transferımın 5 gunu ama dunden berı bende bı akıntı var acaba normalmı bıde kısa bı suredebelırtı gosterırmı.yada belırtı yasayan arkadaslar belırtılerınız ne zaman basladı.bu konuda bı bılgı verebılırmısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…